💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Michael Kors

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr595
    kr4695
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på bezel
Farve på rem
Remtype
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Remlængde
Type ur
Smykkemateriale
Farve på smykke
Længde på armbånd
Halskæde længde
Type smykke

Kollektioner(8)

216 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ur fra Michael Kors – tidløst, klassisk og funktionelt

Et ur fra Michael Kors er synonym med klassisk mode – uden at give afkald på den funktionalitet, vi i dag forventer af vores tøj og accessories. Designet er tidløst, funktionaliteten er i fokus og uret er skabt til at gøre indtryk.

Den svensk-amerikanske søn af en model har siden 1980’erne gjort et stort indtog i modeverden. Han skabte sin første kollektion i 1981, og hans fashion brand er i dag anerkendt som et elegant, originalt og moderne modehus. Hos Ditur.dk finder du et stort sortiment af ure fra Michael Kors – både herreure og dameure.

Stort udvalg af Michael Kors ure

Hos Ditur finder du altid et stort sortiment af lækre ure fra Michael Kors – både herreure og dameure. Når du udforsker vores store udvalg af Michael Kors ure, vil du se, hvordan der er kælet for hver mindste detalje, og hvordan hvert enkelt ur har sit eget unikke udtryk og design.

Ure fra Michael Kors er altid i høj kvalitet, og for dem hvor kun det bedste er godt nok. Uanset hvilket et af vores mange Michael Kors ure du vælger, er du være garanteret et ur, hvor både kvalitet, design og funktionalitet er i top.

Udover en masse fede Michael

Dameure fra Michael Kors

Michael Kors har gjort sin karriere – både som designer og TV-personlighed på Project Runway – ved at designe mode til kvinder. Den mangeårige erfaring ses også i hans ure til kvinder.

Dameure fra Michael Kors er fyldt med fine detaljer i kransen og skiven. Over tid vil du kun opdage flere detaljer og blive endnu mere betaget af det klassiske håndværk, der er gået ind i at skabe det feminine og ekspressive design.

Urene fås i en række materialer, heriblandt guld, sølv og klassisk rustfrit stål. Mange af de mere eksklusive modeller er desuden udsmykket med perlemor, diamanter og krystaller.

Herreure fra Michael Kors

Hos os kan du også finde et bredt udvalg af ure til mænd fra den svensk-amerikanske designer. Herreurene fra Michael Kors har klassisk og stilrene designs i gode materialer, heriblandt sølv, guld og rosaguld.

Ure fra Michael Kors  er i dag kendetegnet af godt design og høj kvalitet, hvilket har sikret deres ure en plads på den internationale modescene. Det er lykkedes for urmærket at bibeholde sit klassiske udtryk, selvom de leger med nye funktioner, materialer og konstruktioner. De er derfor også et af de få klassiske modehus, der er begyndt at eksperimentere med smartwatches.

Michael Kors’ smartwatches deler det tidløse design med sine forgængere, men er også udstyret med en række moderne funktioner, heriblandt: puls- og søvnmåler, GPS og aktivitetstracker, der hjælper dig med at følge dit helbred. Urene er desuden meget vandtætte og kan der også  bruges under sport og andre aktiviteter.

Smartwatches fra Michael Kors

Michael Kors’ smartwatches deler det tidløse design med sine forgængere, men er også udstyret med en række moderne funktioner, heriblandt: puls- og søvnmåler, GPS og aktivitetstracker, der hjælper dig med at følge dit helbred. 

Michael Kors smartwatches er desuden meget vandtætte og kan derfor også bruges under sport og andre aktiviteter.

Køb Michael Kors ure hos Ditur

Ditur er en autoriseret forhandler af Michael Kors ure. Det er med til at beskytte brandets integritet og sikrer, at du altid får et ur, der lever op til designernes egne krav. Med et Michael Kors ur får du derfor også adgang til deres officielle service, via det medfølgende og stemplede garantibevis. 

Desuden tilbyder Ditur prisgaranti på alle vores Michael Kors ure. Det sikrer dig den bedste pris på dit nye ur. Prisgarantien dækker fysiske danske butikker samt e-handel butikker. Vi stræber efter at have de bedste priser på alle ure og samtidigt den bedste kundeservice.

God service er nemlig afgørende for os, og vi gør derfor vores bedste for at servicere vores kunder. Derfor glæder det os også at se, hvordan over 40.000 mennesker har anmeldt os på Trustpilot, og belønnet os med en samlet rating på fem stjerner. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.  

6