TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Michael Kors ure og smykker - Definitionen af kvalitet og design

Michael Kors er bedst kendt som modedesigner. Over de seneste år har den amerikanske designer dog ikke kun skabt fantasifulde og trendsættende tøjmode, men også en række opsigtsvækkende og betagende urkollektioner. I vores sortiment finder du de nyeste ure og smykker fra den velrenommerede designer.

Hos Ditur er vi autoriseret forhandler af Michael Kors og giver altid prisgaranti, dag-til-dag levering og 99 dages returret.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr695
    kr4695
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Krone
Materiale
Udsmykning
Rembredde
Remlængde
Type ur
Smykkemateriale
Smykkefarve
Armbåndsstørrelse
Halskæde længde
Type smykke
Materiale accessories
Gavesæt inklusiv

Kategorier(4)

222 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ur fra Michael Kors – tidløst, klassisk og funktionelt

Et ur fra Michael Kors er synonym med klassisk mode – uden at give afkald på den funktionalitet, vi i dag forventer af vores tøj og accessories. Designet er tidløst, funktionaliteten er i fokus og uret er skabt til at gøre indtryk.

Den svensk-amerikanske søn af en model har siden 1980’erne gjort et stort indtog i modeverden. Han skabte sin første kollektion i 1981, og hans fashion brand er i dag anerkendt som et elegant, originalt og moderne modehus. Hos Ditur.dk finder du et stort sortiment af ure fra Michael Kors – både herreure og dameure.

Dameure fra Michael Kors

Michael Kors har gjort sin karriere – både som designer og TV-personlighed på Project Runway – ved at designe mode til kvinder. Den mangeårige erfaring ses også i hans ure til kvinder.

Dameure fra Michael Kors er fyldt med fine detaljer i kransen og skiven. Over tid vil du kun opdage flere detaljer og blive endnu mere betaget af det klassiske håndværk, der er gået ind i at skabe det feminine og ekspressive design.

Urene fås i en række materialer, heriblandt guld, sølv og klassisk rustfrit stål. Mange af de mere eksklusive modeller er desuden udsmykket med perlemor, diamanter og krystaller.

Herreure fra Michael Kors

Hos os kan du også finde et bredt udvalg af ure til mænd fra den svensk-amerikanske designer. Herreurene fra Michael Kors har klassisk og stilrene designs i gode materialer, heriblandt sølv, guld og rosaguld.

Ure fra Michael Kors  er i dag kendetegnet af godt design og høj kvalitet, hvilket har sikret deres ure en plads på den internationale modescene. Det er lykkedes for urmærket at bibeholde sit klassiske udtryk, selvom de leger med nye funktioner, materialer og konstruktioner. De er derfor også et af de få klassiske modehus, der er begyndt at eksperimentere med smartwatches.

Michael Kors’ smartwatches deler det tidløse design med sine forgængere, men er også udstyret med en række moderne funktioner, heriblandt: puls- og søvnmåler, GPS og aktivitetstracker, der hjælper dig med at følge dit helbred. Urene er desuden meget vandtætte og kan der også  bruges under sport og andre aktiviteter.

Prisgaranti og service

Ditur.dk er en autoriseret forhandler af Michael Kors-ure. Det er med til at beskytte brandets integritet og sikre, at du altid får et ur, der lever op til designernes egne krav. Med et Michael Kors-ur får du derfor også adgang til deres officielle service via det medfølgende og stemplede garantibevis.

Ditur tilbyder desuden prisgaranti på alle vores ure. Det sikrer dig den bedste pris på dit nye ur. Prisgarantien dækker fysiske danske butikker samt e-handel butikker. Vi stræber efter at have de bedste priser på alle ure og samtidigt den bedste kundeservice.

God service er afgørende for os og vi gør derfor vores bedste for servicere vores kunder. Vi har fået godt 20.000 anmeldelser på Trustpilot, fra kunder, der har fundet deres ur hos os. Har du spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice her; på e-mail: [email protected] eller telefon 60570735. Telefonen er åben fra kl. 10-15 i hverdage. 

 

6