💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Brands

Stort udvalg af designermærker

Fossil, Jaguar, TissotVincero, Hugo Boss, Daniel Wellington og mange, mange flere. Hos Ditur.dk finder du Danmarks største udvalg af dame- og herreure, og heriblandt støder du på anerkendte designerbrands fra ind- og udland. 

Du kan eksempelvis gå på opdagelse i vores udvalg af flotte ure fra amerikanske Michael Kors, og vender vi blikket mod øst, finder vi japanske Seiko, der siden 1881 har produceret ure med den nyeste teknologi svøbt ind i et tidssvarende design. Bevæger vi os inden for de danske landegrænser finder vi blandt andre Skagen, der kombinerer det elegante og minimalistiske design. 

Dette er blot tre urmærker ud af flere end 75 mærker, vi forhandler hos Ditur. Dette gør os til Danmarks største webshop inden for salg af armbåndsure. 

Urmærker til enhver smag

Smag inden for ure er - som så mange andre ting - enormt individuelt. Nogle kan lide de underspillede, klassiske ure, andre er mere til store ure med mange detaljer, mens nogle leder efter et sporty ur, der skal holde til lidt udover det sædvanlige.

Uanset dit behov og din stil er vi sikre på, at du hos Ditur.dk kan finde et ur, der falder i lige netop din smag. Vores udvalg tæller nemlig mere end 4000 forskellige ure til mænd og kvinder. 

I vores store udvalg finder du også et bredt sortiment af smartwatches, der giver dig muligheden for at måle din fysiske aktivitet. Smartwatches er spækket med fede funktioner, så hvis du vil have den nyeste teknologi samlet på dit håndled, så er et smartwatch måske noget for dig. 

Hvis du ikke kan nøjes med ét ur og gerne vil have forskellige ure til forskellige lejligheder, så kan du med fordel opbevare dem i en urboks. Ikke kun skåner boksen urene mod ridser, boksen fungerer også som en elegant måde at opbevare urene på. 

Ure i alle prisklasser

250 kroner? 1500 kroner? 6000 kroner? Hvad vil du give for dit næste ur? Dét spørgsmål er vigtigt at stille sig selv, inden man udstyrer håndleddet med et nyt armbåndsur. 

Pris og kvalitet hænger naturligvis sammen, men hos Ditur.dk er det vores ambition, at du kun betaler for kvalitet og design og ikke mærket. Derfor forhandler Ditur.dk også kun nøje udvalgte mærker, hvis kvalitet vi selv kan stå inde for. 

Vores udvalg af ure favner bredt, og priserne for et armbåndsur starter ved omkring 300 kroner og slutter på den anden side af 10.000 kroner. Så gør som tusindvis af andre danskere og find dit næste ur hos Ditur.dk - uanset dit behov og budget. 

Du kan læse vores mange positive anmeldelser på Trustpilot her.

1