TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Øreringe

Prismatch og Dag-til-dag levering på alle øreringe

Hos Ditur er vi autoriseret forhandler af alle vores brands på webshoppen. Vi prismatcher altid alle danske butikker og webshops, hvis du skulle opdage et af vores smykker være billigere hos en anden autoriseret forhandler. Derudover får du som altid dag-til-dag levering og 99 dages returret, så du hurtigt kan modtage den bestilte vare og sende den retur igen, hvis det alligevel ikke er dig.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr79
    kr13795
Brand
Smykkemateriale
Smykkefarve
Armbåndsstørrelse
Halskæde længde
Ringstørrelse
Type smykke
Gavesæt inklusiv

552 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort udvalg af øreringe

Øreringe er tæt på at være den perfekte accessory, når man taler smykker. Først og fremmest har næsten alle danske kvinder huller i ørene, så mange er i forvejen vant til at have dem på. Samtidig kan man rigtig nemt skabe et unikt og personligt look. Der findes nemlig utroligt mange forskellige slags, og derfor kan man nærmest finde et par til alle anledninger. 

Om det er til hverdag eller til fest, er der et par øreringe, du kan have på. Samtidig kan man sagtens have flere forskellige på ad gangen, og derfor er der næsten ingen undskyldninger for ikke at gå på jagt i vores udvalg, og finde nogle nye til smykkeskrinet. 

Øreringe i guld eller øreringe i sølv

Om du foretrækker øreringe af guld eller øreringe af sølv, er selvfølgelig en smagssag, og mange sværger til enten det ene, eller det andet. Derfor har vi sørget for et stort udvalg i både sølv og guld, så ligegyldigt hvad man foretrækker, er der en masse forskelligt at vælge imellem. 

På flere af varianterne i vores udvalg er det sågar muligt at få den samme model i flere materialer. Eksempelvis Pico Afrika øreringe, som kan få i både sølv og guld.

Vælg mellem ørestikker, creoler og hængeøreringe. Uanset om du er mest til ørestikker, creoler eller andre typer øreringe, kan du finde det her på siden. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer, og fra mange forskellige brands. Alle vores brands er af høj kvalitet, og hvis du er på udgik efter eksempelvis ørestikker fra ét specifikt brand, kan du se alle de brands vi fører lige her. 

 

Find den type ørering, du leder efter: 

Ørestikker

Vi tilbyder et stort udvalg af ørestikker på vores side. I vores sortiment kan du finde både guld og sølv ørestikker og ørestikker med perler og sten. Vi fører en lang række stærke brands og hotte smykkedesignere som eksempelvis Pico og Enamel, så vi har helt sikkert et par øreringe, der passer til din smag.

Creoler 

Er du mere til runde hoops-øreringe og creoler, kan vi også stille med et stort udvalg. Creoler kan både være klassiske sølv eller guld ringe, men de kan også fås i forskellige størrelser og med forskellige farverige detaljer. Hoops og creoler er populære, da de både kan bruges som hverdagssmykker, men denne øreringe kan også være prikken over i'et på et festligt outfit. Så gå på opdagelse i vores store sortiment og find det par, der passer til dig. 

Hængeøreringe

Er du mere til hængeøreringe, er det også noget vi kan klare. Store øreringe fanger opmærksomhed og kan gøre et hvert look mere eksklusivt - uanset om du er til guld eller sølv øreringe. 

 

Køb øreringe og andre smykker på Ditur.dk

Du kan trygt købe dine nye øreringe hos Ditur.dk. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 30.000+ anmeldelser på Trustpilot.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her, på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben kl. 10-15 i hverdage.

14