Dag-til-dag levering / Prisgaranti / 99 dages returret

Tommy Hilfiger

Produkter

Filtrering

Pris
 1. kr199
  kr5331
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Længde
Type smykke
Type accessory
Urboks plads

Kollektioner(7)

233 produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tommy Hilfiger ure 

Tommy Hilfiger ure er klassiske ure med et amerikansk design. Tommy Hilfiger urene er oftest lavet i klassiske farver, der både går godt til jakkesæt, såvel som shorts og polotrøjer. Siden 90’erne er mærket desuden også blevet associeret med musikkulturen, og har især tilknytning til rap- og R’n’B-musikken.

Over de seneste 25 år har Tommy Hilfiger opbygget et stort sortiment af ur-klassikere. Fælles for alle urene er det elegante design, samt den tydelige branding i form af logoet og farver, der går igen fra ur til ur. Selvom Tommy Hilfiger som brand måske mest er kendt for deres store kollektioner af tøj, har de sæson efter sæson også slået sig fast som et urmærke, der leverer populære kollektioner med inspiration fra amerikansk musik- og strandkultur. 

Find et nyt og lækkert Tommy Hilfiger ur lige her hos Ditur.

Stort udvalg af Tommy Hilfiger ure

Hos Ditur kan du altid forvente at finde et stort udvalg af herreure og dameure fra Tommy Hilfiger. De smukke ure findes i utroligt mange forskellige varianter, hvor både farve, design, rem og udtryk varierer meget fra model til model, både når det kommer til mænd og kvinder.

Vi har både ekstravagante Tommy Hilfiger ure til dem som ikke er bange for at skille sig ud, ligesom der er mere diskrete modeller, til dem som foretrækker det. Derfor håber vi, at du kan finde et passende ur, uanset smag. 

Dameure fra Tommy Hilfiger 

Hos Ditur finder du et stort udvalg af Tommy Hilfigers dameure. Alle designs er unikke, stilrene i udtrykket og lavet i gode materialer.

Det gennemgående tema for Tommy Hilfiger dameure er deres urskiver i brandets karakteristiske farver, der rangerer fra hvid, lilla, grøn, lyserød til sølv og blå. Det er også muligt at finde mere illustrative urskiver med bl.a. blomstermotiver.

Ur-lænkerne fra Tommy Hilfiger kan fås med flere forskellige led og remme, hvor de fleste er i rustfrit stål. De kan også fås i farverne guld og rosaguld. Kransen på urene kan fås helt glat, med sten eller med sekund-markeringer.

Herreure fra Tommy Hilfiger

Hos Ditur finder du ligeledes også et stort udvalg af herreure fra Tommy HilfigerMange af urskiverne er i klare neutrale eller mørke nuancer, der skaber en tydelig kontrast til urets rem og lænker, der oftest er i naturlige eller rå materialer såsom stål, læder eller silikone.

Urene kan, groft set, inddeles i to kategorier: sportsure til afslappet brug, samt dressure der egner sig til finere lejligheder eller kontoret.

Vælger du et sportsur, er der desuden en række fordele:

 • Brudsikkert mineralglas
 • Kvarts urværk (batteri-drevet) 
 • 3 ATM / 30 meter, vandtæt til 30 meter (3 ATM). Kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask – dog ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
 • Rustfrit stål. Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garanti for holdbarhed og kvalitet.

Størrelsen på urene fra Tommy Hilfiger varierer. Det betyder, at du let vil kunne finde forskellige modeller, der passer godt til din stil og præference.

Køb Tommy Hilfiger ure til markedets skarpeste pris

Hos Ditur har vi det, vi kalder Danmarks bedste prisgaranti. Det vil sige, at du altid kan finde Tommy Hilfiger ure hos, til markedets bedste pris. Kender du til en webshop eller butik, der sælger Tommy Hilfiger ure billigere, matcher vi gerne prisen – såfremt der ikke er tale om et særligt tilbud.

Når du handler hos os, nyder du samtidig godt af vores mange andre fordele. Vi sørger bl.a. for lynhurtig levering, og tilbyder også 99 dages returret og 2 års garanti. En god service er vigtig for os, og vi gør hver dag vores bedste for at servicere vores kunder. 

Det fortæller vores nuværende kunder heldigvis, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. 

6