SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Tommy Hilfiger

Ditur.dk er en dansk autoriseret forhandler af Tommy Hilfiger ure. Hos Ditur.dk har en stor samling af ure fra det kendte Americana-modehus, Tommy Hilfiger. 

Ure fra Tommy Hilfiger er – såvel som brandets andre designs – associeret med 80’er-inspireret luksus, casualwear og de seneste trends. Urene emmer af en kærlighed til den amerikanske sport- og strandkultur og kollektionerne byder på et hav af varianter i alt fra de karakteristiske nato-remme, læderremme, mesh eller stållænker. Alle ure er mærket med brandets logoflag på urskiven.

Alle vores Tommy Hilfiger-ure er dækket af 2-års garanti, vores egen prisgaranti og en 99-dages fuld returret. Vi tilbyder dag til dag-levering via GLS.

 

 

Produkter

Filtrering

Pris
 1. kr349
  kr1695
Køn
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Vandbeskyttelse
Bredde på rem
Accessories/Smykker
Smykkestørrelse
Farve
Materiale

201 produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Ure fra Tommy Hilfiger – Americana og strandkultur

Tommy Hilfiger har sæson eller sæson slået sig fast som et urmærke, der leverer populære kollektioner med inspiration fra amerikansk musik- og strandkultur.

Urene er i amerikansk design og bærer en række klassiske farver, der både går godt til jakkesæt såvel som shorts og polotrøjer. Siden 90’erne er mærket desuden også blevet associeret med musikkulturen, og har især tilknytning til rap- og R’n’B-musikken.

Over de seneste 25 år har Tommy Hilfiger opbygget et stort sortiment af urklassikere. Fælles for armbåndsurene er det elegant design – og den tydelige branding i form af logoet og farver, der går igen fra ur til ur. Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af Tommy Hilfiger-ure til både mænd og kvinder.

Dameure fra Tommy Hilfiger 

Hos Ditur.dk finder du et stort udvalg af Tommy Hilfigers dameure. Alle designs er unikke, stilrene i deres design og lavet i gode materialer.

Det gennemgående tema for dameure er deres urskriver i Hilfigers karakteristiske farver, der rangerer fra hvid, lilla, grøn, lyserød til sølv og blå. Det er også muligt at finde mere illustrative urskiver med bl.a. blomstermotiver. 

Urlænkerne fra Tommy Hilfiger kan fås med flere forskellige led og remme, hvor de fleste er i rustfrit stål. De kan også fås i farverne guld og rosaguld. Kransen på urene kan fås helt glat, med sten eller med sekundmarkeringer.

Herreure fra Tommy Hilfiger

Hos Ditur.dk finder du også et stort udvalg af herreure fra Tommy Hilfiger. 

Mange af urskiverne er i klare neutrale eller mørke nuancer, der skaber en tydelig kontrast til urets rem og lænker, der oftest er i naturlige eller rå materialer såsom stål, læder eller silikone.

Urene kan, groft set, inddeles i to kategorier: sportsure til afslappet brug og dressure, der egner sig til pænere lejligheder eller kontoret. Vælger du et sportsur, er der desuden en række fordele:

 • Brudsikkert mineralglas
 • Kvarts urværk (batteridrevet) 
 • 3 ATM / 30 meter, vandtæt til 30 meter (3 ATM). Kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask – dog ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
 • Rustfrit stål. Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garanti for holdbarhed og kvalitet.

Størrelsen på urene varierer. Det betyder, at du let vil kunne finde forskellige modeller, der passer godt til din stil og præference.

Prisgaranti og kontakt

Hos Ditur.dk har vi det, vi kalder Danmarks bedste prisgaranti. Vi bestræber os på at give dig den bedste pris på markedet. Kender du til en webshop eller butik, der sælger uret billigere, matcher vi gerne prisen – såfremt der ikke er tale om et særligt tilbud.

 En god service er vigtig for os, og vi gør hver dag vores bedste for at servicere vores kunder. Du kan altid kontakte vores kundeservice her; på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben fra kl. 10-15 i hverdage.

6

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på