Kensington

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr299
    kr1895
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

Kollektioner(4)

36 produkter

Stort udvalg af Kensington ure

Hos Ditur er vi autoriseret forhandler af Kensington ure. Luksus, Eksklusivt & elegance er 3 ord som beskriver brandet, Kensington. Brandet er bygget op om det velhavende område i London ved navn Kensington, og det er netop dette at vores ure fra Kensington udstråler. Urene er produceret med inspiration fra det glamourøse kvarter, som er kendt for sine stilfulde rækkehuse og eksklusive forretninger. Ved køb af et Kensington London får du et klassisk herreur, som passer perfekt ind i storbybilledet. Alle ure har hvert sit unikke design og udstråler elegance.

Ure fra Kensington hos Ditur

Først og fremmest får du ikke kun et ur, der er den perfekte ledsager til skjorten eller jakkesættet. Du får et ur i høj kvalitet, hvor alle fordyrende mellemled er skåret fra. Her er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Tværtimod. Kensington har nøje udvalgt de bedste materialer som eksempelvis KENSINGTON MASTER K0026, der er udstyret med safirbelagt mineralglas, lænken er af rustfri stål og uret er kvarts. Kensington har nøje udvalgt de bedste materialer som vi kunne læse i ovenstående, ligesom der ligger en grundig designproces bag urene. 

Fordele hos Ditur

Vi har Danmarks største udvalg af ure, vi tilbyder 99 dages fuld returret og med dag-til-dag levering. Hvis du er blevet nysgerrig i at læse om flere af vores produkter, er du mere end velkommen til at kigge rundt på hjemmesiden. Du kan også gå på opdagelse på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner, og flere tusinde anmeldelser fra glade og tilfredse kunder.  

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Kensington-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1