SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Kensington ure

Kensington til ham eller hende, der gerne vil udtrykke sig til en favorabel pris. Kensington urene kommer i mange afskygninger med inspiration fra forskellige ting som automatisk åbne urværker, kronografer, racing og mange andre ting.

Du får et ur i høj kvalitet, hvor alle fordyrende mellemled er skåret fra, uden at der gået på kompromis med kvaliteten. Tværtimod. Kensington har nøje udvalgt de bedste materialer til urene, ligesom der ligger en grundig designproces bag urene.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr395
    kr1195
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Gangreserve
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

Kategorier(4)

34 produkter

Ditur forhandler Kensington London 

Hos Ditur er vi autoriseret forhandler af Kensington London ure. Luksus, Eksklusivt & elegance er 3 ord som beskriver brandet, Kensington London. Brandet er bygget op om det velhavende område i London ved navn Kensington, og det er netop dette at vores ure fra Kensington udstråler. Urene er produceret med inspiration fra det glamourøse kvarter, som er kendt for sine stilfulde rækkehuse og eksklusive forretninger. Ved køb af et Kensington London får du et klassisk herreur, som passer perfekt ind i storbybilledet.  

Ure fra Kensington London hos Ditur.dk

Først og fremmest får du ikke kun et ur, der er den perfekte ledsager til skjorten eller jakkesættet. Du får et ur i høj kvalitet, hvor alle fordyrende mellemled er skåret fra, for at bevare og dermed ikke gå på kompromis med kvaliteten. Tværtimod. Kensington London har nøje udvalgt de bedste materialer som eksempelvis Kensington London Automatic Steel Silver/Gold/Black, der er udstyret med safirglas, lænken er af rustfri stål og uret er automatisk. Kensington London har nøje udvalgt de bedste materialer som vi kunne læse i ovenstående, ligesom der ligger en grundig designproces bag urene. 

Bedste pris på Kensington London ure

Vi tilbyder prisgaranti på alle ure fra Kensington London. Her holder vi løbende øje med priserne fra vores konkurrenter på markedet. Dette gør vi for at sikre os, at vi er og forbliver Danmarks billigste. 

Udover vores prisgaranti tilbyder vi også 99 dages fuld returret og med dag-til-dag levering. Hvis du er blevet nysgerrig i at læse om flere af vores produkter, er du mere end velkommen til at kigge rundt på hjemmesiden. Du kan også gå på opdagelse på  Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner, og mere end 20.000 anmeldelser fra glade og tilfredse kunder. 

Køb designer ure hos Ditur.dk 

Hos Ditur.dk forhandler vi ekslusive ure som både er til kvinder og mænd. Vi forhandler ure som både er mekaniske- og kvartsure. Urene henvender sig til alle som ikke ønsker at gå på kompromis med design eller kvalitet. Vi har brands fra hele verden, så vi er sikre på der er et perfekt til dig og dine behov. Udover ure har vi også et bredt udvalg af tilbehør til ure. Dette er alt fra remme, bokse, smykker og meget mere. 

Du finder bl.a. herreure i guld, rosaguld, stål, sorte og ure i titanium, derudover sælger vi også dameure i guld, rosaguld og sølv. Du har også mulighed for at finde ure i en række forskellige designs fra de store og populære urmærker samt inspirerende og nye brands. 

Vi forhandler de nyeste og mest populære brands som er på markedet. Dette er alt fra de mest kendte som Daniel Wellington, Fossil, Hugo Boss, Tommy Hilfiger m.fl. Derudover finder du også lækre produkter fra vores upcoming brands såsom Olivia Burton, Grand Frank, About Vintage, Vincero og mange flere. Vi har mere end 50 urmærker og mere end 800 ure i vores sortiment. 

1