TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Kensington ure

Kensington til ham eller hende, der gerne vil udtrykke sig til en favorabel pris. Kensington urene kommer i mange afskygninger såsom automatisk åbne urværker, kronografer, racing og mange andre spændende designs.

Du får et ur i høj kvalitet, hvor alle fordyrende mellemled er skåret fra, uden at der gået på kompromis med kvaliteten. Tværtimod. Kensington har nøje udvalgt de bedste materialer til urene, ligesom der ligger en grundig designproces bag urene.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr395
    kr995
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Gangreserve
Materiale
Rembredde
Type ur

Kategorier(5)

39 produkter

Stort udvalg af Kensington ure

Hos Ditur er vi autoriseret forhandler af Kensington ure. Luksus, Eksklusivt & elegance er 3 ord som beskriver brandet. Kensington London. Brandet er bygget op om det velhavende område i London ved navn Kensington, og det er netop dette at vores ure fra Kensington udstråler. Urene er produceret med inspiration fra det glamourøse kvarter, som er kendt for sine stilfulde rækkehuse og eksklusive forretninger. Ved køb af et Kensington London får du et klassisk herreur, som passer perfekt ind i storbybilledet.  

Ure fra Kensington hos Ditur

Først og fremmest får du ikke kun et ur, der er den perfekte ledsager til skjorten eller jakkesættet. Du får et ur i høj kvalitet, hvor alle fordyrende mellemled er skåret fra. Her er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Tværtimod. Kensington London har nøje udvalgt de bedste materialer som eksempelvis Kensington London Automatic Steel Silver/Gold/Black, der er udstyret med safirglas, lænken er af rustfri stål og uret er automatisk. Kensington London har nøje udvalgt de bedste materialer som vi kunne læse i ovenstående, ligesom der ligger en grundig designproces bag urene. 

Fordele hos Ditur

Vi har Danmarks største udvalg af ure, vi tilbyder 99 dages fuld returret og med dag-til-dag levering. Hvis du er blevet nysgerrig i at læse om flere af vores produkter, er du mere end velkommen til at kigge rundt på hjemmesiden. Du kan også gå på opdagelse på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner, og mere end 30.000 anmeldelser fra glade og tilfredse kunder. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Kensington-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1