Ringe

Her finder du vores store udvalg af chunky ringe til mænd! 

Ringe

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr75
    kr1795
Brand
Materiale
Farve
Ringstørrelse

33 produkter

Ringe til mænd

Vi har et kæmpe udvalg af moderne ringe til mænd. Vi har ringe fra de fedeste brands på markedet, så du vil være garenteret den høje kvalitet og flotte designs. Derudover har vi også andre smykker til mænd - blandt andet halskæder og armbånd. Vi har ligeledes også et stort udvalg af ringe til kvinder, hvis du leder efter kvinder smykker til en du har kær.

Accessories til mænd er blevet virkelig populære igennem den senere tid, og især ringe er blevet en vigtig del af den moderigtige mands stil. Tidligere anså mange smykker såsom ringe, som værende udelukkende til kvinder, men den opfattelse har heldigvis ændret sig! Ringe til mænd er blevet en almindelig og eksklusiv del af mange mænds outfit. Med smykker så kan manden sætte sit eget personlig touch på sit udseende. Derfor vælger mange stilbevidste mænd at inkludere en ring eller flere ringe i sit look.

Der er ingen mænd som har præcis den samme stil, derfor har vi hos Ditur anskaffet et stort udvalg af ringe til mænd. Vores sortiment består af mange forskellige typer, farver og mærker, så du kan finde lige netop den ring, som falder i din smag.

Sølv ringe til mænd

En sølv ring er et yderst populært smykke til mænd. Sølv ringen passer til mange forskellige outfits og giver bæren af ringen et meget stilfuld og elegant look. En ring i sølv kommer i mange forskellige materialer. Hos Ditur så består sortimentet af sølv ringe af materialerne rustfrit stål og 925 sterling sølv. Det er vigtigt at du er opmærksom på hvilke materialer, som din ring består af, fordi det giver et godt overblik over både kvalitet og glans.

En sølv ring i 925 sterling sølv består af nok det bedste type materiale på markedet, så glansen og looket på den vil være meget langtidsholdbar. Derudover vil det typisk også være sværere at ridse en ring i 925 sterling sølv. En ring i rustfrit stål er lavet af noget mere økonomisk materiale, men det kommer stadig i virkelig høj kvalitet. Ringen vil ikke ruste og den vil stadig være svær at ridse, og vil derfor også være et godt valg til en sølv ring.

Guld ringe til mænd

Når man taler om ringe til mænd, så er det virkelig svært at komme udenom guld ringen. Guld ringen er nemlig virkelig lækker og sender et stærk signal om moderigtighed. Derudover kan en guld ring være med til at symbolisere velstand og eksklusivitet, som er noget som mange mænd efterspørger. Derudover kan en guld ring passe til mange forskellige typer outfits, og kan benyttes uanset om du skal på arbejde, i skole, til fest eller noget helt fjerde. 

Materialet som din nye guld ring består af spiller ligesom ved sølv ringen en stor rolle. Hos Ditur består vores store udvalg af guld ringe af materialerne forgyldt 925 sterling sølv og 22 karat guldbelæng på 925 sterling sølv.

Sterling sølv er nået af den højeste kvalitet et sølv smykke kan bestå af, og derfor bliver det ofte benyttet til guld ringe. En guld ring bestående af 22 karat guld belægning, er en ring af ægte guld. Derfor vil ringen have den helt rigtige glans, og samtidig have en lang levetid uden ridser. En guld ring bestående af forgyldt 925 sterling sølv er også en ring af virkelig høj kvalitet. Derfor skal du bare vælge den ring, som falder i din egen personlige smag og budget.

Ringe med sten til mænd

Hos Ditur kan du finde et virkelig bredt sortiment af ringe med sten til mænd. Vi har det store udvalg, fordi vi selv finder ringene virkelig fede. Derudover kan vi også se at det er tilfællet for mange andre mænd, da de er yderst populære. Vi har ringe med sten i både sølv og i guld, fordi det er meget forskelligt hvilken farve som brugeren har en præference for. En ring med sten har et virkelig fedt design, som passer til mange forskellige outfits. Derfor vil vi hos Ditur klart anbefale en ring med sten til den stilbevidste mand.

Ringe til mænd fra de største mærker

Det er ikke ligegyldigt hvilken mærke som du ring har. Mange mænd har en præference for et bestemt smykke brand, og nogle er fuldstændige ligeglade så længe designet på ringen er fed. Derfor har vi hos Ditur et stort udvalg af de fedeste mærker inden for ringe på markedet såsom: IX Studios, Alexander Lynggaard CPH, Dissing, Emporio Armani og mange flere.

Derudover kan du finde et udvalg af ringe, som vi selv har produceret. De ringe kommer til en yderst stærk pris. Det skyldes at vi har fjernet alle de fordyrende mellemled samtidig med, at du ikke skal betale for mærkets navn. Derfor kan du finde den helt rigtige ring til mænd hos Ditur uanset om du leder efter et modebrand eller en økonomisk ring til en stærk pris.

Prisgaranti og dag til dag-levering på ringe til mænd

Leder du efter en specifik ring til mænd? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ringe. Det betyder, hvis du finder den samme ring til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores ringe til mænd? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

99 dages returret og minimum 2 års garanti på alle ringe til mænd

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber ringen og ikke er tilfreds, så kan du altid sende halskæden tilbage, så du får lige netop den ring som du ønsker.

Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores ring brands. Af den grund kan du være sikker på at din ring har en lang levetid. Garantien på ringen varierer alt efter, hvilket brand og hvilken model ring, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på ringen, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores ringe.

1