SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Smykker

Alle dine favoritbrands samlet ét sted

Hos Ditur.dk har vi et stort udvalg af ringe, armbånd, øreringe og halskæder, der kan være med til at løfte dit smykke-game til det næste niveau. Vores sortiment byder blandt andet på populære brands som Enamel, Sif Jakobs og Mads Z. Hos Ditur.dk får du altid dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr19
    kr36945
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Urkasse materiale
Type ur
Smykkemateriale
Smykkefarve
Armbåndstørrelse
Halskædelængde
Ringstørrelse
Type smykke
Materiale accessories
Farve accessories
Type accessorie
Opbevaringsmateriale
Opbevaringsfarve
Gavesæt inklusiv

1099 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Køb smykker til kvinder online på Ditur.dk

Hos Ditur.dk har vi et stort udvalg af smykker som halskæder og armbånd til kvinder. Du kan hos Ditur.dk købe smykker online hvor vores sortiment primært er billige smykker, hvor du ikke betaler for brandet, men kun for selve smykket og kvaliteten. Vi har en bred vifte af brands, som er alt fra Pilgrim, Michael Kors, Izabel Camille til Pico, Nordahl Jewellery, Paul Hewitt mm. Vi har både sølv, rosaguld og guldbelagte smykker, samt smykker i alle stilarter. Derudover har vi diverse smykker i form af perler og andre små detaljer, som gør smykket unikt og personligt så det passer til dig. Husk vi også har et bredt udvalg af herresmykker, hvis du står og mangler den perfekte gave. 

Stort udvalg af smykker og accessories 

Hos Ditur.dk har vi et stort udvalg af ringe, armbånd, halskæder, øreringe, solbriller og andre accessories, der kan være med til at løfte dit wrist-game til det næste niveau. Udvalget af smykkerne er nøje udvalgt så der er smykker til enhver lejlighed og stil fordi et smykke ikke blot er kvindens bedste ven, men også kvindens livspartner. Ditur.dk er autoriseret forhandler af alle brands vi udbyder, så du sikrer ægtheden i smykket. Da udvalget er stort favner vi bredt og samtidig har en vifte af forskellige brands der kan matche dine krav og passer til dig. 


Find designersmykker fra forskellige brands

Vi har designer smykker fra mange forskellige brands. Vi har både store internationale navne, samt nye danske smykke brands. Vores vifte af produkter, gør at der altid vil være et smykke som passer perfekt til dig, din stil og personlighed. Er du til håndlavede smykker lavet i 925 Sterling Sølv forgyldt i 18 karat Guld som Enamel Copenhagen eller Pilgrim guldbelagt Dagmar Kors halskæde har vi flere forskellige brands hos Ditur.dk. På siden finder du en masse lækre smykker og inspiration til hvordan du kan pifte hverdagens outfit op. 

Let at returnere dine varer, når du handler på Ditur.dk

Vi har gjort det nemt for dig at returnere dine produkter, hvis de ikke lever op til forventningen. Vi tilbyder 99 dages returret, og mindst 2 års garanti. Hos DItur.dk kan du købe smykker med dag-til-dag levering ved køb inden 16:00. Derudover har vi prisgaranti, som betyder at hvis du finder smykket til en billigere pris på konkurrenternes hjemmeside så prismatcher vi. 

Hvis du har brug for en overbevisning, kan du gå ind og læse vores mere end 20.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner. 

28