Smykker

Her har vi samlet alle dine favorit smykker fra alle de førende brands ét sted!  

Smykker

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr79
    kr36945
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Længde
Ringstørrelse
Type smykke
Farve på brilleglas
Type accessory

Kategorier(10)

1527 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Smykker

Hos Ditur har vi et stort udvalg af smykker til både mænd og kvinder, som f.eks. ringe og ankelkæder. Du kan hos Ditur købe smykker online, hvor vores sortiment primært er billige smykker, hvor du ikke betaler for brandet, men kun for selve smykket og kvaliteten. Hvis du ønsker at holde dine smykker pæne og glansfulde i meget lang tid, så vil det være en god ide, at benytte sig af smykkerens, da det er den mest effektive måde at rengøre smykker på.

Køb smykker på Ditur 

Vi har en bred vifte af brands, som er alt fra Pilgrim, Michael Kors, Izabel Camille til Pico, Nordahl Jewellery mm. Der er tit mange forskellige præferencer i forhold til yndlings-materiale, og derfor har vi både sølv, rosaguld og guldbelagte smykker, samt smykker i alle stilarter. Vi har også udvidet vores sortiment med vores nye kollektion af panzer smykker og herunder panzer halskæder.

Derudover har vi diverse smykker til kvinder, der i form af perler og andre små detaljer, gør smykket unikt og personligt, så det passer til dig. Husk vi også har et bredt udvalg af herresmykker heriblandt armbånd, ringe og halskæder.

Stort udvalg af smykker til kvinder

Hos Ditur har vi et stort udvalg af ringe, cuffs, armbånd, halskæder og øreringe. Udvalget af vores billige smykker til kvinder er nøje udvalgt, så der er smykker til enhver lejlighed og stil. 

Et smykke er nemlig ikke blot kvindens bedste ven, men også kvindens livspartner. Ditur er autoriseret forhandler af alle brands vi udbyder, så du er sikret ægtheden i smykket. Da udvalget er stort, favner vi bredt. Samtidig har vi en vifte af forskellige brands, der kan matche dine krav og passer til dig. 

Find designersmykker fra forskellige brands

Vi har designer smykker til kvinder fra mange forskellige brands. Vi har både store internationale navne, samt nye danske smykke brands. Vores vifte af produkter gør, at der altid vil være et smykke, som passer perfekt til din stil og personlighed. 

Er du til håndlavede smykker til kvinder lavet i 925 Sterling Sølv forgyldt i 18 karat Guld som Enamel Copenhagen, eller hvad med nogle elegante ringe fra Sif Jakobs?

Her på siden finder du en masse lækre smykker til kvinder og inspiration til, hvordan du kan pifte hverdagens outfit op. 

Smykkeopbevaring - Smykkeskrin

Kender du det problem at du ikke kan huske hvor du har lagt dine smykker, eller at de er blevet viklet sammen? Så kan et smykkeskrin løse alle dine problemer. Et smykkeskrin er en virkelig praktisk og elegant måde at opbevare dine forskellige smykker såsom halskæder, armbånd, ringe og øreringe. Hvis du opbevarer dine smykker i et smykekskrin, så ved du altid hvor du skal lægge dine smykker samtidig med at du undtår at de bliver viklet ind i hinanden. Hos Ditur har vi et bredt udvalg af smykkeskrin i alle prisklasser, så alle kan være med. Vi har også et bredt udvalg af smykkeskrin brands såsom: Wolf, VONBOIE, så du frit kan vælge det smykkeskrin, som falder i din smag og dækker dine behov. Find hele vores udvalg af smykkeskrin her.

Smykker til kvinder i alle former og materialer

Når du køber til smykker til kvinder hos Ditur, vil du kunne finde dem i alskens former og materialer. Så når du udforsker udvalget af smykker til kvinder, vil du også se, at de som regel kan findes i både guld, sølv og rosaguld.

Hvis smykkerne er i guld, vil det oftest være 925 Sterling sølv forgyldt med 18 eller 24 karat guldbelægning, hvilket er materiale af virkelig høj kvalitet. Hvis smykker er i sølv, vil det oftest være i 925 Sterling sølv. 

Hos Ditur finder du et bredt udvalg af de mest populære brands såsom Mads Z, Sif Jakobs, Skagen mm. så du altid vil kunne købe smykker til kvinder fra dit yndlingsbrand. 

Stort udvalg af øreringe hos Ditur

Vi har et kæmpe udvalg af øreringe hos Ditur, hvor der vil være noget til kvinder med enhver smag. Øreringe er et smykke, som rigtig mange bruger til daglig, hvorfor det også er vigtigt at have et solidt udvalg derhjemme. Derfor kan bør du gå på jagt i vores store udvalg, og finde dine nye yndlings øreringe. 

Halskæder hos Ditur

Halskæden er et herligt smykke, som både kan være diskret og meget iøjnefaldende. Hos Ditur har vi også et stort udvalg af halskæder, således at alle kan finde en, som passer til deres præferencer. I halskæde-sortimentet finder du et stort udvalg af smykkematerialer, så du kan finde lige netop den halskæde, som du ønsker. 

Find den helt rigtige ring hos Ditur

Når vi snakker om smykker til kvinder, kan vi ikke kommer uden om ringe. For mange kvinder er det ét af de allervigtigste smykker, og mange bruger en eller flere til daglig. Fordi man sagtens kan have flere på ad gangen, er det selvfølgelig vigtigt at have nok at vælge imellem. Her hos Ditur kan du derfor finde et bredt udvalg af smukke ringe af høj kvalitet, hvor der er noget for enhver smag. 

Stort udvalg af armbånd

Hos Ditur har vi også et virkelig stort udvalg af armbånd. Når du udforsker udvalget, vil du se, at vi har armbånd til enhver smag. Armbånds sortimentet bygger på mange forskellige materialer, design og udtryk, så du på den måde kan finde dit nye drømme-armbånd, uanset hvad du er til.

Køb billige smykker til kvinder online hos Ditur

Køb billige smykker til kvinder online hos Ditur. Når du gør det, er du faktisk sikret markedets bedste priser. Vi har nemlig prisgaranti på hele vores udvalg af smykker til kvinder, hvilket betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder varen billigere på et andet danske website.

Udover vores prisgaranti, får du en masse andre fordele, når du køber billige smykker til kvinder online hos os. Vi har nemlig også 99 dages returret, 2 års garanti og dag-til-dag levering. 

Generelt set gør vi alt hvad vi kan, for at give vores kunder den bedste oplevelse. Heldigvis fortæller +50.000 mennesker på Trustpilot at de er glade for at handle med os, og derfor nyder vi også at kigge på vores fem flotte stjerner derinde.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. 

39