TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Citizen er hovedsageligt kendt for sin produktion af ure, men Citizen producerer faktisk også elektronik. Dermed kan det siges, at mærket er indbegrebet af teknologi og kvalitet i alt, som de foretager sig. Derfor kan du være sikker på at få et ur af højeste kvalitet, når du vælger et ur fra Citizen.

Dette er især afspejlet i de nyere modeller af ure - Citizen Eco Drive urene. Disse er helt unikke og har en teknologi, der gør, at uret drives af lys. De er altså et traditionelt brand, som sørger for at være innovative og dermed tilpasse sig den moderne tid.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr349
    kr19995
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Krone
Specialfunktioner
Gangreserve
Materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur
Tilbehør

Kategorier(6)

124 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Danmarks bedste udvalg af Citizen Ure 

Et ur er et vigtigt accessory for både mænd og damer. Hos Ditur.dk har vi Danmarks bedste udvalg af Citizen Ure til herre og damer. Vores udvalg dækker over mere end 100 lækre og populære ure fra Citizen. Blandt de over 100 ure fra det ikoniske mærke finder du alt fra klassiske ure - det værende både i forhold til urværk og design - til mere trendy og moderne ure - disse med smart design samt moderne urværk. I vores sortiment af Citizen ure findes der ure med det velkendte kvartsurværk, det klassiske mekanisk automatiske urværk samt det specielle solar kvarts urværk. Dermed har vi sørget for ure, som kan passe de fleste typer af både brug og interesse hos kunderne. Med disse ting kan det siges, at Citizen er et kvalitetsbrand, og at vi hos Ditur præsenterer ure til enhver blandt vores udvalg af dette mærke. Vi er autoriserede forhandlere af alle vores mærker, herunder Citizen, og dermed garanterer vi en kvalitet i top. 

Citizen tror på at “Better Starts Now” - det vil sige, hvem du er og hvad du end gør, det er altid muligt at gøre noget bedre, og nu er det tid til at starte.

Citizen ure i høj kvalitet 

Citizen er hovedsageligt kendt for sin produktion af ure, men Citizen producerer faktisk også elektronik. Dermed kan det siges, at mærket er indbegrebet af teknologi og kvalitet i alt, som de foretager sig. Derfor kan du være sikker på at få et ur af højeste kvalitet, når du vælger et ur fra Citizen. Dette er især afspejlet i de nyere modeller af ure - Citizen Eco Drive urene. Disse er helt unikke og har en teknologi, der gør, at uret drives af lys. De er altså et traditionelt brand, som sørger for at være innovative og dermed tilpasse sig den moderne tid.

Eco-drive / Solar Kvarts

Citizen er et innovativt brand, og med innovation følger ofte nytænkning af unikke produkter. Dette er netop tilfældet ved Citizens Eco-Drive ure. I stedet for de traditionelt kendte kvarts- og mekanisk automatiske urværk i ure, har de skabt denne slags urværk, også kendt som Solar Kvarts. Disse ure oplades via solens stråler og andet lys, hvilket gør det klassiske batteri overflødigt og uret vedligeholdelsesfrit. Med Citizen Eco-Drive teknologien tilfører al slags lys uret energi. Lysenergien lagres i et selvopladeligt batteri, hvilket altså gør, at batteriet ikke skal udskiftes. Dette kan siges værende både super praktisk men også super miljøvenligt i det, der ikke skal bruges batterier i uret.

Citizen Promaster Pingo JP2000-08E

Citizen er specielt kendt for sine mange professionelle dykkerure af fantastisk kvalitet. Herunder er et helt specielt ur produceret af Citizen, nemlig Citizen Promaster Pingo JP2000-08E. Dette er et af de mest populære dykkerure - og det ikke værende uden grund. Det er nemlig det ur, HKH Kronprins Frederik brugte i sin tid som frømand.

Helt unikt for uret er altså historien herom samt navnet Pingo, da det er efterligningen af HKH Kronprins Frederiks navn som frømand. Uret er over 30 år gammelt, hvorfor det kan betragtes som værende utrolig ikonisk og tidløst. Urets specifikationer er mange og tæller blandt andet en vandtæthed på 20 ATM (200 meter), kvarts urværk, en urkasse af rustfrit stål samt mineralglas. Det er dermed et klart anbefalelsesværdigt ur til dykkeren eller blot til den, som er vild med historien om dette unikke ur.

De bedste priser på Citizen ure på Ditur.dk

Køb Citizen hos os til de bedste priser. Vores priser står altid skarpt og dermed kan vi altså tilbyde vores flotte Citizen ure til en altid fordelagtig pris. Hos os får du altså fantastisk kvalitet til altid faste, lave priser. Som noget ekstraordinært tilbyder vi prisgaranti. Finder du uret billigere hos en dansk butik eller e-handel butik, prismatcher vi gerne, såfremt konkurrenten opfylder vores krav. Du kan læse meget mere om vores prisgaranti og krav her.

Køb nemt og sikkert på Ditur.dk

Alle vores Citizen ure findes online her på vores hjemmeside. Det er nemt og sikkert at handle på Ditur.dk. På Trustpilot har vi rundet 20.000 anmeldelser, og disse lyver ikke. Vores kunder er glade for at handle hos os - og det forstår man godt. Vores hjemmeside er nem at navigere rundt i, og med vores store udvalg af ure, gør dette det nemt at handle på vores side. Husk at vi er autoriserede forhandlere, og står derfor inde for urenes kvalitet og ægthed. Derudover tilbyder vi personlig service i vores kundeservice alle hverdage, som du kan finde her.

 

4