Citizen ure

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Citizen ure 

 

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Rem
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Vandbeskyttelse
Kategori
Materiale lænke/Rem
Type

81 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

81 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Citizen

Citizen blev formelt grundlagt i 1930 som et samarbejde mellem japanske og schweiziske investorer. Men navnet og deres historie går lidt længere tilbage til 1918, hvor schweizeren Rudolphe Schmid, der under brandet Citizen solgte ure i Japan.

I dag opererer Citizen fra Tokyo, men de forener stadig det bedste fra begge verdener med japansk teknologi og schweizisk håndværkskunst. Du kan derfor regne med noget af den bedste ekspertise i urværksbranchen.

Under mantraet Better Starts Now laver Citizen innovative og teknologiske ure, hvor kvalitet og håndværk er i fokus. Det kommer til udtryk igennem deres sortiment af ure, hvor man kan få GPS-ure, Solar-ure og ure med Eco-Drive. Deres filosofi handler altid om at stræbe efter forbedring.

Ure med ambitioner

Det er ingen hemmelighed, at Citizen forsøger at ændre verden ved at udvikle nye og spændende funktioner til deres ure. Eco-Drive er et fremragende eksempel. Det er et simpelt, men revolutionerende koncept inden for innovation til ure. Eco-Drive bruger lys fra alle naturlige og kunstige lyskilder og konverterer det til energi. Det gør, at batteriet holder meget længere, og det er en teknologi, der på sigt også gavner miljøet.

DitUr.dk er autoriseret forhandler af Citizen-ure. Ud over dit ur er 100% ægte, sikrer du dig også en 2-års garanti på ure fra Citizen. Alle vores Citizen-ure bliver sendt fra deres officielle produktionslager. Vi er bindeleddet mellem dem og dig. Med et Citizen-ur fra DitUr.dk får du adgang til officiel Citizen-service via det medfølgende og kvalitetsstemplede garantibevis.

Prisgaranti

Ligeledes tilbyder DitUr.dk prisgaranti på alle produkter fra Citizen. Det betyder, at vi løbende måler vores priser op imod konkurrenterne på markedet for at sikre os, at vores pris er Danmarks bedste og billigste.

Udover prisgaranti får du 99 dages returret og dag-til-dag-levering. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at dykke ned i de tusindvis af gode anmeldelser, der ligger om os på Trustpilot. DitUr.dk er en e-mærket webshop.

3

Vores kunder elsker os