Citizen

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr349
    kr7795
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur
Tilbehør

Kollektioner(5)

102 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Citizen ure

Citizen ure bliver produceret af den japanske virksomhed Citizen Watch Company. Den japanske virksomhed startede sin produktion af ure helt tilbage i 1930’erne, og i dag manifesterer de sig som en af verdens største og førende ur-producenter. Faktisk producerer Citizen i dag også mange andre produkter end flotte og avancerede ure. Således producerer de også andre produkter, som f.eks. printere.

Med et Citizen ur, får du et ur af utrolig høj kvalitet og brandet fremstiller produkter til både mænd og kvinder. På Ditur finder du Danmarks bedste udvalg af Citizen ure, så du har mulighed for at finde et ur, der passer til dig.

Hos Ditur har vi Danmarks bedste udvalg af Citizen ure til herre og damer.

Danmarks bedste udvalg af Citizen ure

Vores udvalg dækker over mere end 100 lækre og populære ure fra Citizen. Blandt de over 100 ure fra det ikoniske mærke, finder du alt fra klassiske ure - det værende både i forhold til urværk og design - til mere trendy og moderne ure - disse med smart design samt moderne urværk.

I vores sortiment af Citizen ure findes der ure med det velkendte kvartsurværk, det klassiske automatiske urværk samt det specielle solar kvarts urværk. Dermed har vi sørget for ure, som kan passe de fleste typer af både brug og interesse hos kunderne.
Med disse ting kan det siges, at Citizen er et kvalitetsbrand, og at vi hos Ditur præsenterer ure til enhver, blandt vores udvalg af dette lækre mærke. Vi er autoriserede forhandlere af alle vores mærker, herunder Citizen, og dermed garanterer vi en kvalitet i top.

Det japanske mærker tror på at “Better Starts Now” - det vil sige, at uanset hvem du er og hvad end du gør, er det altid muligt at gøre noget bedre, og nu er det tid til at starte.

Citizen ure i høj kvalitet 

Citizen er hovedsageligt kendt for sin produktion af ure, men Citizen producerer faktisk også andet elektronik. Dermed kan det siges, at mærket er indbegrebet af teknologi og kvalitet i alt, som de foretager sig.

Derfor kan du være sikker på, at få et ur af højeste kvalitet, når du vælger et ur fra Citizen. Dette er især afspejlet i de nyere modeller af ure - Citizen Eco Drive urene. Disse er helt unikke og har en teknologi der gør, at uret drives af lys.

De er altså et traditionelt brand, som sørger for at være innovative og dermed tilpasse sig den moderne tid.

Citizen Eco-drive / Solar Kvarts

Citizen er et innovativt brand, og med innovation følger ofte nytænkning af unikke produkter. Dette er netop tilfældet ved Citizens Eco-Drive ure. I stedet for de traditionelt kendte kvarts- og mekanisk automatiske urværk i ure, har de skabt denne slags urværk, også kendt som Solar Kvarts.

Disse ure oplades via solens stråler og andet lys, hvilket gør det klassiske batteri overflødigt og uret vedligeholdelsesfrit. Med Citizen Eco-Drive teknologien tilfører al slags lys uret energi. Lysenergien lagres i et selvopladeligt batteri, hvilket altså gør, at batteriet ikke skal udskiftes.

Dette kan siges at være både super praktisk, men også super miljøvenligt, da der ikke skal bruges batterier i uret.

Citizen - Dykkerure udover det sædvanlige

Citizen er også specielt kendt for sine mange professionelle dykkerure af fantastisk kvalitet. Disse ure er super solide og af rigtig høj kvalitet. Udover urenes specifikationer og høje kvalitet, har de også et elegant og klassisk design, som tiltaler en bred forbrugergruppe. 

Derfor kan du være sikker på et ur af tårnhøj kvalitet, som du vil have glæde af rigtig mange år ud i fremtiden, når du vælger et dykkerur fra Citizen.  

Derudover har de også lavet helt specielle udgaver af deres dykkerure. Bl.a. har Citizen lavet et ur, som er tilegnet HKH Kronprins Frederik. Det er nemlig det ur, som Kronprinsen brugte i sin tid som frømand. 

De bedste priser på Citizen ure på Ditur.dk

Køb Citizen ure til de bedste priser her hos Ditur. Vores priser står altid skarpt, og dermed kan vi altså tilbyde vores flotte Citizen ure til en altid fordelagtig pris. Hos os får du altså fantastisk kvalitet til altid faste, lave priser.

Som noget ekstraordinært tilbyder vi nemlig prisgaranti. Finder du uret billigere hos en dansk webshop, prismatcher vi gerne, såfremt konkurrenten opfylder vores krav. Bl.a. skal virksomheden - ligesom os - være autoriseret forhandler af Citizen ure. Du kan læse meget mere om vores prisgaranti og krav her.

Køb nemt og sikkert på Ditur.dk

Alle vores Citizen ure findes online her på hjemmesiden, hvor det er nemt og sikkert at handle. På Trustpilot har vi rundet 40.000 anmeldelser, og disse lyver ikke. Vores kunder er glade for at handle hos os - og det forstår man godt.

Udover vores prisgaranti sørger vi nemlig også for lynhurtig dag-til-dag levering, og giver hele 2 års garanti og 99 dages returret.
Samtidig er vores hjemmeside nem at navigere rundt på, og med vores store udvalg af ure, gør dette det nemt at handle på vores side. Husk også at vi er autoriserede forhandlere, og står derfor inde for urenes kvalitet og ægthed. Derudover tilbyder vi personlig service i vores kundeservice alle hverdage, som du kan finde her.

3