⌛ LAST CHANCE - Op til 70% rabat⌛

Citizen - Eco-Drive 

Eco-Drive kollektionen støtter Citizen´s filosofi: “Better Starts Now” - troen på, at det altid er muligt at lave noget bedre, og at det nu er tid til at gøre det. 

I stedet for de traditionelt kendte kvarts- og mekanisk automatiske urværk i ure, har de skabt denne slags urværk, også kendt som Solar Kvarts. Disse ure oplades via solens stråler og andet lys, hvilket gør det klassiske batteri overflødigt og uret vedligeholdelsesfrit.

Med Citizen Eco-Drive teknologien tilfører al slags lys uret energi. Lysenergien lagres i et selvopladeligt batteri, hvilket altså gør, at batteriet ikke skal udskiftes. 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1149
    kr24995
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Remtype
Specialfunktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

48 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Citizen Eco-Drive

Find dit nye Citizen Eco-Drive ur her hos Ditur. Citizen Eco-Drive er et ur med særdeles revolutionerende teknologi og et lækkert look. Eco-Drive teknologien muliggør nemlig, at urene går udelukkende via energi fra lyskilder. Det betyder, at udskiftning af urets batteri vil fuldkommen overflødigt.

Mange af sådanne typer ure bliver beskrevet som soldrevne, men faktisk skiller dette Citizen ur sig ud på det punkt, da det det er energi fra alle lyskilder, som kan anvendes i Citizen Eco-Drive.

Udover urene har avanceret teknologi, er det også ure der ser godt ud. De er stilrene i udtrykket, og kan findes både med stållænke og læderrem.

Citizen Eco-Drive - Et ur med voldsomt avanceret teknologi

Som nævnt er teknologien i Citizen Eco-Drive meget avanceret. Noget af det meget bemærkelsesværdige er, hvordan uret er fuldkomment sublimt til at lagre den optagede energi. Uret er eksempelvis designet til at kunne optage energi fra hverdagens lyskilder, som lamper fra kontoret og lignende.

I teorien vil du kunne være i et fuldkomment mørklagt lokale i seks måneder i streg, og stadig have et fungerende ur. Nogle modeller vil endda kunne køre i op til syv år, når energispare-mode er tilvalgt.

Stort udvalg af Citizen Eco-Drive

Hos Ditur kan du altid finde et stort udvalg af de smarte Citizen Eco-Drive ure.

Således kan du finde alt fra de helt enkle og stilrene modeller som Citizen Eco-Drive BM7108-81L, lige til de mere robuste og sporty som Citizen Promaster Marine. Ligeledes kan du finde urene med både læderrem eller stållænke, alt efter hvad du synes bedst om.

Således håber vi, at du kan finde et Citizen Eco-Drive ur, som passer til din stil og dine præferencer.

Køb Citizen Eco-Drive hos Ditur

Når du køber dit nye Citizen Eco-Drive ur hos Ditur, nyder du automatisk godt af alle vores mange fordele. Eksempelvis har vi prisgaranti på alle vores varer. Det betyder, at hvis du kan finde dem billigere på en anden dansk webshop, så matcher vi med glæde prisen.

Samtidig er du altid sikret dag-til-dag levering, samt 2 års garanti og 99 dages returret. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

2