Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr995
    kr7895
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

97 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Citizen Eco-Drive

Find dit nye Citizen Eco-Drive ur her hos Ditur. Citizen Eco-Drive er et ur med særdeles revolutionerende teknologi og et lækkert look. Eco-Drive teknologien muliggør nemlig, at urene går udelukkende via energi fra lyskilder. Det betyder, at udskiftning af urets batteri vil fuldkommen overflødigt.

Mange af sådanne typer ure bliver beskrevet som soldrevne, men faktisk skiller dette Citizen ur sig ud på det punkt, da det det er energi fra alle lyskilder, som kan anvendes i Citizen Eco-Drive.

Udover at urene har avanceret teknologi, er det også ure der ser godt ud. De er stilrene i udtrykket, og kan findes både med stållænke og læderrem.

Citizen Eco-Drive - Et ur med voldsomt avanceret teknologi

Som nævnt er teknologien i Citizen Eco-Drive meget avanceret. Noget af det meget bemærkelsesværdige er, hvordan uret er fuldkomment sublimt til at lagre den optagede energi. Uret er eksempelvis designet til at kunne optage energi fra hverdagens lyskilder, som lamper fra kontoret og lignende.

I teorien vil du kunne være i et fuldkomment mørklagt lokale i seks måneder i streg, og stadig have et fungerende ur. Nogle modeller vil endda kunne køre i op til syv år, når energispare-mode er tilvalgt.

Stort udvalg af Citizen Eco-Drive

Hos Ditur kan du altid finde et stort udvalg af de smarte Citizen Eco-Drive ure. Vi fører både nogle af de helt enkle og stilrene modeller, ligesom vi fører de mere robuste og sport varianter. Derudover kan du selvfølgelig også finde Citizen Eco-Drive ure med både læderrem eller stållænke, alt efter hvad du er  til. 

Således er udvalget stort, og der er noget næsten for enhver smag. Uanset hvilket look du foretrækker, kan du dog være sikker på den tårnhøje kvalitet, som altid kendetegner Citizen Eco-Drive ure. Hvis du Elsker Eco Drive urene, så vil de revolutionerende Citizen Eco Drive Promaster modeller være noget for dig! De har nemlig kombineret det bedste fra Eco Drive og Promaster modellerne og lagt dem sammen i et fremragende ud.

Køb Citizen Eco-Drive hos Ditur

Når du køber dit nye Citizen Eco-Drive ur hos Ditur, nyder du automatisk godt af alle vores mange fordele. Eksempelvis har vi prisgaranti på alle vores varer. Det betyder, at hvis du kan finde dem billigere på en anden dansk webshop, så matcher vi med glæde prisen.

Samtidig er du altid sikret dag-til-dag levering, samt 2 års garanti og 99 dages returret. Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

 

3