Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr349
    kr7495
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur
Tilbehør

24 produkter

Citizen Promaster

Citizen er specielt kendt for sine mange professionelle dykkerure af fantastisk kvalitet. Fra sin debut i 1989 har Promaster været en favorit blandt professionelle, der tør udfordrer deres grænser. 

Citizen Promaster ure tager ydeevnen til et højere niveau, for at imødekomme behovene hos forbrugeren. Dette indebærer blandt andet funktionalitet muliggjort af innovativ teknologi samt holdbarhed velegnet til ekstreme miljøer. 

Ditur har et kæmpe udvalg af Promaster ure fra Citizen, og derfor kan du finde din favorit hos os. Derudover har vi mange forskellige Citizen ure i sortimentet heriblandt de populære Eco Drive modeller.

Find Citizen Eco Drive Promaster hos Ditur

Citizen's to mest populære modeller til dato er Eco Drive og Promaster serierne. Derfor har Citizen lavet en genistreg ved at kombinere de 2 modeller til en. Dette har ført til den eksklusive Citizen Eco Drive Promaster serie. Disse ure kombinerer de bedste egenskaber fra begge modeller, og har derfor skabt en klassiker uden lige. Den serie har både der banebrygende teknologi fra Eco Drive og den unikke kvalitet fra Promaster, samtidig med at den har et virkelig fedt design.

Derfor kan du ikke gå galt med Eco Drive Promaster serien fra Citizen.

Citizen Promaster Pingo - Den populære klassiker

Det mest solgte ur fra brandet hos Ditur til dato er den yderst populære Citizen Promaster Pingo model. Det skyldes at det er et af de klart bedste dykkerure på markedet. Denne unikke modelserie har nogle af de fedeste dykkerur funktioner såsom: dybdesensor, dybdealarm, dekompression alarm, dykkerlog, stopur, datovisning, selvlysende markeringer og meget mget mere. Samtidig har Pingo modellen et af de fedeste og unikke designs på markedet.

Men fordelen ved Citizen Promaster Pingo ligger også i modellens alsidighed. Uret er som nævnt fremragende som et dykkerur, men grundet dets flotte design, så fungerer det også virkelig godt som både hverdags ur og til festbrug. Af den årsag, så kan en rigtig ur entusiast ikke undvære denne model i samlingen.

Køb Citizen Promaster ure med prisgaranti og hurtig levering

Alle vores Citizen Promaster ure findes online her på hjemmesiden, hvor det er nemt og sikkert at handle. På Trustpilot har vi rundet 50.000 anmeldelser, og disse lyver ikke. Vores kunder er glade for at handle hos os - og det forstår man godt.

Udover vores prisgaranti sørger vi nemlig også for lynhurtig dag-til-dag levering, og giver hele 2 års garanti og 99 dages returret.
Samtidig er vores hjemmeside nem at navigere rundt på, og med vores store udvalg af ure, gør dette det nemt at handle på vores side. Husk også at vi er autoriserede forhandlere, og står derfor inde for urenes kvalitet og ægthed. Derudover tilbyder vi personlig service i vores kundeservice alle hverdage, som du kan finde her.

1