💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Bering

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr599
    kr2295
Køn
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på rem
Farve på bezel
Remtype
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

48 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Bering ure 

Ved Ditur kan du finde et virkelig stort udvalg af kvalitetsure fra det danske brand Bering. 

Intet brand kommer tættere på at være 100% dansk som det sønderjyske Bering Time med hovedsæde i Aabenraa. Brandet opstod i 2010 og er i dag i mere end 50 lande på verdensplan.

Danske kvalitets Bering ure

Bering Time er eksperter i accesories af stål med urene som frontfigur og matchende smykker, der efterfølgende er blevet en fast bestanddel i sortimentet. Hos Ditur kan du finde Bering ure til både damer og herre, som er velegnet til både almen hverdags brug og til fest.

Bering ure til Damer

 Dameure fra Bering fås udelukkende med kvarts urværk. Et kvarts urværk betyder i alt sin enkelthed at urene er batteridrevet, hvilket vil gør uret meget nemt at vedligeholde, samt det betyder at uret vil være meget præcist. Urene kommer i kvalitets materialer, som vil gør urene meget stilfulde og langtidsholdbare. Bering har primært fokus på at designe ure, som kan håndtere hverdagens strabadser, og vil derfor ikke have den aller højeste vandtæthed på markedet, da det ikke vil være nødvendigt til det brug. Urene varierer fra 3,5 og 10 ATM vandbeskyttelse, og det vil være mere end nok til at håndtere hverdags og fest brug. 

Diameteren på uret spænder vidt – mellem 22 til 40 mm. Du har altså gode muligheder for at vælge et ur, der passer til dine præferencer og proportionerne på dit håndled.

Bering ure til mænd

Vi har også et stort udvalg af herreure fra Bering.

Mange af detaljerne såsom brugen af urene er det samme som ved dameurene, og de vil derfor have lignende materialer og samme vandtæthed. Urene er stadig af virkelig høj kvalitet og udstyret med virkelig fede designs.

Prisgaranti på Bering ure og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Bering-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Bering-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

2