Bering

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr595
    kr1995
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Type smykke

Kollektioner(9)

43 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Bering ure 

Bering ure er ægte dansk minimalistisk design fremstillet med førsteklasses materialer. Idéen bag Bering ure kommer fra den danske eventyrer Michael Witt Johansen, da han med medstifteren René Gross Kærskov sprang med faldskærm over Nordpolen. Udspringet endte med at udfolde idéen: "It's BERING Time!". Hensigten var at skabe fokus på global opvarmning i forbindelse med begivenheden Earth Hour. Og Bering Ure blev født. Og derefter videreudviklet i samarbejde med Lars Gram Skjønnemann. Det blev en kombination af inspiration fra det smukke Arktis sammensat med et moderne, tidløst dansk design – som den evige is.

Hos Ditur kan du finde et virkelig stort udvalg af kvalitetsure fra det danske brand Bering. Bering har flere kollektioner i forskellige stilarter og rammer dermed en bred målgruppe.

Intet brand kommer tættere på at være 100% dansk som det sønderjyske Bering Time med hovedsæde i Aabenraa. Brandet opstod i 2010 og kan i dag købes i mere end 50 lande på verdensplan. 

Bering dameure

Bering ure til damer er udformet i et subtilt, elegant design og byder på et minimalistisk udtryk. En stil du måske kan genkende fra én af vores andre bestsellers: Daniel Wellington. Urskive og urrem er ofte af mindre størrelser med fine detaljer og flot sampil, der komplimenterer resten af din stil!

Diameteren på uret spænder vidt – mellem 22 til 40 mm. Du har altså gode muligheder for at vælge et ur, der passer til dine præferencer og proportionerne på dit håndled. Det er dog ikke at sige, at en dame ikke kan gå med et “herreur”; det kommer an på din stil, og hvad du har lyst til at udtrykke!

Bering ure til mænd

Vi har også et stort udvalg af herreure fra Bering. Mange af detaljerne i Bering herreurene, såsom brugen af urene, er det samme som ved dameurene, og de vil derfor have lignende materialer og samme vandtæthed. Urene er af virkelig høj kvalitet og udstyret med virkelig fede designs. Forskellen ved Bering ure til mænd kontra til damer er, at de kan være lidt større og ofte kommer i mere afdæmpede farver. Som f.eks. Bering Classic; en af vores bestsellere.

Bering ure: Dansk Kvalitet

Bering ure er danske ure af den bedste kvalitet. Bering ure er lavet af stærke materialer og er i rustfrit stål af høj kvalitet (316L). Hvad end det er Bering herre- eller dameure, fås de udelukkende med kvarts urværk. Det betyder i al sin enkelhed, at et Bering ur er batteridrevet, hvilket gør uret meget nemt at vedligeholde. Derudover betyder det også, at uret vil være meget præcist. Bering ure kommer i kvalitets materialer, som gør urene meget stilfulde og langtidsholdbare. 

Bering har primært fokus på at designe ure, der kan håndtere hverdagens strabadser, og de vil derfor ikke have den allerhøjeste vandtæthed på markedet, da det ikke vil være nødvendigt til typisk hverdagsbrug. Urene varierer fra 3,5 og 10 ATM vandbeskyttelse, og det vil være mere end nok til at håndtere daglig hverdagsbrug. 

Bering Time er eksperter i accesories af stål, hvor urene er frontfigur med matchende smykker, der efterfølgende er blevet en fast bestanddel i sortimentet. 

Bering kvartsure 

Flere Bering har et kvartsuværk som batteri. Et kvartsurværk er nemt at vedligeholde, og er det urværk, som er mest præcis i forhold til tidstagning. De urværker, som er i et Lorus ur, holder i minimum ét år, hvor man efterfølgende har mulighed for at få det skiftet. Du kan enten få det skiftet ved en urmager eller tilkøbe værktøjet på vores hjemmeside lige her. Du kan læse mere om de forskellige urværker her.

Safirglas på Bering ure

Bering anvender krystalklart safirglas på deres ure. Safirglasset er enormt stærkt og robust samt det mest modstandsdygtige overfor ridser. Safirglas er omkring fire gange hårdere end mineralglas og er dermed også dyrere at fremstille. 


Prisgaranti på Bering ure og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Bering-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Ditur er en godkendt som en sikker handelsside af Webshop Mærket som e-mærket, hvilket betyder du kan føle dig tryg ved at handle hos os. Du kan på Trustpilot læse om andres kundeoplevelser, og derved føler dig mere sikker inden du køber et ur. Ditur har dag-til-dag-levering, hvilket betyder, at du modtager din pakke dagen, efter du har bestilt den. 

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder: finder du det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her. Har du spørgsmål til vores Bering-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

 

2