Om Ditur

1

Ditur.dk er en dansk webshop, som i vinteren 2014 åbnede dørene for vores kunder.

Fra den spæde start har det hos Ditur.dk været intentionen at sælge moderne og unikke ure, hvor kunden ikke betaler for mærket, men blot betaler for kvalitet og design. Dette mål arbejder vi stadig med hver dag, når vi udvider vores sortiment og udvælger produkter som henvender sig til danske modebevidste mænd og kvinder. Vi har desuden udvidet sortimentet, så vi i dag også favner nogle af de modebrands som tilbyder ure af høj kvalitet til rimelige penge. 

Hos Ditur.dk er vores vigtigste forudsætning for succes, at vi har tilfredse kunder. Det opnår vi ved hele tiden at sikre os en simpel og brugervenlig hjemmeside med sikkerheden i top, og hvor kunderne og købsoplevelsen er i fuld fokus.

Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, Dag-til-dag levering og prisgaranti på dit køb. 


Hvem er vi?

DitUr.dk er ejet af DitUr.dk ApS (CVR 35636919), hvilket er et dansk registreret selskab. Dette sikrer vores kunder, at alle køb hos os er underlagt den danske købelov, hvilket garanterer de bedste forbrugerforhold for vores kunder. Medarbejderne hos DitUr.dk er alle urentusiaster, hvorfor de har den bedste mulighed for at rådgive samt besvare dine spørgsmål. Du kan finde vores help center med mere information og mulighed for at kontakte os lige her.

Stifterne af Ditur.dk, Kasper & Mikkel Dissing er blandt andet kendt fra TV, hvor de har stået til ansigt med de 5 løver i DR1 løvens hule. Derigennem har de fået Jacob Risgaard og Jesper Buch med i ejerkredsen.


Hvordan kommer du i kontakt med os?

Vi har kontor, lager og butik på Elmegårdsvej 12, 8361 Hasselager. Du kan kontakte os via tlf. 60570735 eller email: kontakt@ditur.dk


Hvad siger vores kunder?

Vores kunder elsker os! Du kan se samtlige anmeldelser fra Trustpilot her.  


Hvad laver vi ellers?

Ditur.dk er under samme tag og ejer som Ditvin.dk - en hjemmeside, der er meget passioneret indenfor vin og primært sælger spanske kvalitetsvine. Af denne udspringer en hyggelig og uformel vinbar på Jægergårdsgade 21A i Aarhus med navnet Din Vinbar. Se mere om vores vinbar her: https://dinvinbar.dk/. Tlf.: 21 97 66 37

 

Stop spam

Hos Ditur.dk tolerer vi ikke spam, hvorfor vi er tilmeldt StopSpam

Stop online spam

 

Miljøvenlig pakning

Hos Ditur.dk går vi meget op i miljøvenlig pakning og har konstant kontrol af vores processer for at sikre, at vi har så miljøvenlig pakning som muligt!

 

Stop papirspild

Hos Ditur.dk gør vi alt, hvad vi kan for at minimere papirspild. Derfor får du også kun din kvittering mv. elektronisk.

 

 

Stop Plastikspild

 

 

Hos Ditur.dk ønsker vi for alt i verden at minimere plastikspild og komme de forurenede verdenshave til undsætning. Vi støtter og sælger også de populære 4ocean armbånd, som hjælper med at rense havene.