SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Om Ditur

1

“Alle har ret til et ur, der ligner en million uden at koste en.” 

Sådan tænkte tvillingebrødrene Mikkel Dissing og Kasper Dissing, da de i vinteren 2014 stiftede Ditur. De manglede nemlig muligheden for at købe ure, hvor man ikke betaler for mærket, men blot for kvalitet og design. 

I dag definerer denne tankegang stadig Ditur, og det betyder, at du kan gå på opdagelse i vores sortiment af 4000+ forskellige ure og finde dit næste ur - uden at skulle tømme opsparingen. 

Vores udvalg tæller kendte brands som Seiko, Michael Kors, Skagen Denmark, Tommy Hilfiger og Daniel Wellington, og vi arbejder hver dag på at udvide og opdatere vores sortiment, så vi altid er på forkant med de nyeste tendenser inden for urverdenen. Hvis du drømmer om et bestemt ur, er Ditur derfor et godt sted at lede. 

Derudover knokler vi ydmygt for at gøre din købsoplevelse så god og gnidningsfri som muligt. Det gør vi med udgangspunkt i vores store passion for ure, der har drevet (ur)værket siden, Ditur så dagens lys i et teenageværelse lidt syd for Århus.

Hos Ditur er vores vigtigste forudsætning for succes, at vi har tilfredse kunder. Det opnår vi ved hele tiden at sikre os en simpel og brugervenlig hjemmeside med sikkerheden i top, og hvor kunderne og købsoplevelsen er i fuld fokus.

Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, Dag-til-dag levering og prisgaranti på dit køb.  

Fra teenageværelset til Løvens Hule 

Vores historie begyndte nemlig på det 16 kvadratmeter store drengeværelse i Højbjerg. Her startede vi med at have 13 ure i sortimentet - hver især mekaniske, automatiske ure.

I dag er virkeligheden en anden, og teenageværelset er byttet ud med et nyt hovedsæde i Hasselager, der huser mere end 30 ansatte. Fælles for dem alle er, at de er urentusiaster, der står klar til at hjælpe og rådgive dig omkring ure.

Fra at have pakket ordre i deres gamle teenageværelse stod Kasper Dissing og Mikkel Dissing i efteråret 2019 ansigt til ansigt med de fem løver i DR1-programmet Løvens Hule. Her gik de fra hulen med medstifter af Coolshop, Jacob Risgaard, og stifter af Just Eat, Jesper Buch, som nye medlemmer af ejerkredsen.

Siden da er det gået stærkt, og 2020 markerer et nyt vigtigt kapitel for Ditur, da vi netop er trådt ind på det norske marked. Her er målet det samme som i Danmark: At give nordmændene mulighed for at købe ure, der ligner en million uden at koste en.

Hvem er vi?

Ditur.dk er ejet af DitUr.dk ApS (CVR 35636919), hvilket er et dansk registreret selskab. Dette sikrer vores kunder, at alle køb hos os er underlagt den danske købelov, hvilket garanterer de bedste forbrugerforhold for vores kunder. Medarbejderne hos Ditur.dk er alle urentusiaster, hvorfor de har de bedste forudsætninger for at rådgive samt besvare dine spørgsmål. Du kan finde vores help center med mere information og mulighed for at kontakte os lige her.


Hvordan kommer du i kontakt med os?

Vi har kontor, lager og butik på Elmegårdsvej 12, 8361 Hasselager. Du kan kontakte os via tlf. 60570735 eller email: [email protected]

Hvad siger vores kunder?

Vores kunder elsker os! Du kan se samtlige anmeldelser fra Trustpilot her.  

Hvad laver vi ellers?

Ditur.dk er under samme tag og ejer som Ditvin.dk - en hjemmeside, der er passioneret indenfor vin og primært sælger spanske kvalitetsvine. Af denne udspringer en hyggelig og uformel vinbar på Jægergårdsgade 21A i Aarhus med navnet Din Vinbar. Se mere om vores vinbar her: https://dinvinbar.dk/. Tlf.: 21 97 66 37

Videre er vi også at finde andre steder i Danmark! I oktober 2020 åbnede vi vores norske webshop, som du kan se her.

Stop spam

Hos Ditur.dk tolerer vi ikke spam, hvorfor vi er tilmeldt StopSpam

Stop online spam

Miljøvenlig pakning

Hos Ditur.dk går vi meget op i miljøvenlig pakning og har konstant kontrol af vores processer for at sikre, at vi har så miljøvenlig pakning som muligt!

Stop papirspild

Hos Ditur.dk går vi langt for at minimere papirspild. Derfor får du også kun din kvittering mv. elektronisk.

Stop Plastikspild

Hos Ditur.dk ønsker vi for alt i verden at minimere plastikspild og komme de forurenede verdenshave til undsætning. Vi støtter og sælger også de populære 4ocean armbånd, som hjælper med at rense havene.