Om Ditur

 "Alle har ret til et ur, der ligner en million uden at koste en."

Sådan tænkte tvillingebrødrene Mikkel og Kasper Dissing, da de i vinteren 2014 stiftede Ditur.dk. De så et uudnyttet potentiale på markedet for at kunne købe ure, hvor man ikke kun betaler for mærket, men også for kvalitet og design. Denne tankegang definerer stadig Ditur, og det betyder, at du i dag kan gå på opdagelse i et stort sortiment af både ure og accessories.

Det store udvalg består bl.a. af brands som Seiko, Michael Kors, Skagen Denmark, Tommy Hilfiger og Daniel Wellington, og vi arbejder hver dag på, at opdatere vores sortiment, så vi altid er på forkant med de nyeste tendenser inden for ure og accessories.

Hvis du går med drømmen om et bestemt ur, er Ditur et godt sted at starte. Vi stræber altid efter, at kunne give en god og personlig kundeoplevelse, og søger at gøre denne købsoplevelse så gnidningsfri som muligt. Dette på baggrund af vores store passion og erfaring med ure, der har drevet værket for Ditur siden begyndelsen.

Hos Ditur er vores vigtigste forudsætning for succes, at vi har tilfredse kunder. Det opnår vi ved hele tiden at sikre os en simpel og brugervenlig hjemmeside med sikkerheden i top, og hvor kunderne og købsoplevelsen er i fokus. Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, dag-til-dag levering og prisgaranti på alle køb.