Om Ditur

DitUr.dk er en dansk webshop, som i vinteren 2014 åbnede dørene for vores kunder. Hos DitUr.dk har det altid været intentionen at sælge moderne og anderledes ure, hvor kunden ikke betaler for mærket, men blot betaler for kvalitet og design. Med dette mål i tankerne, udvider vi konstant vores sortiment, og udvælger produkter som henvender sig til danske modebevidste mænd og kvinder, som forventer kvalitet til rimelige penge. Hos DitUr.dk er vores vigtigste forudsætning for succes tilfredse kunder. Dette vil vi blandt andet opnå via en simpel, brugervenlig og sikker hjemmeside.


Hvem er vi?

DitUr.dk er ejet af DitUr.dk ApS (CVR 35636919), hvilket er et dansk registreret selskab. Dette sikrer vores kunder, at alle køb hos os er underlagt den danske købelov, hvilket garanterer de bedste forbrugerforhold for vores kunder. Medarbejderne hos DitUr.dk er alle ur-entusiaster, hvorfor de har den bedste mulighed for at rådgive samt besvare dine spørgsmål. Derudover har vores personale mulighed for at lave simple reparationer af diverse ure og vi kan tilbyde skiftning af batteri og justering af lænke. Du kan finde kontaktinformation til vores kundeservice og salgspersonale her.


Hvordan kommer du i kontakt med os?

Vi har kontor, lager og butik ved Elmegårdsvej 12, 8361 Hasselager. : Du kan kontakte os via tlf. 60570735 eller email: kontakt@ditur.dk


Hvad siger vores kunder?

Vores kunder elsker os! Du kan se samtlige anmeldelser fra TrustPilot her.  


Hvad laver vi ellers?

Ditur.dk er under samme tag og ejer som Ditvin.dk - en hjemmeside der er meget passioneret indenfor vin, og primært sælger spanske kvalitetsvine. Af denne udspringer en vinbar i Aarhus med navnet Din Vinbar som ligger i Jægergårdsgade 21A med telefonnummer: 21 97 66 37 og hjemmeside: https://dinvinbar.dk/  kort beskrivelse af Din Vinbar:

Din Vinbar i Aarhus er en hyggelig og uformel vinbar beliggende i den charmende Jægergårdsgade ved nr. 21A. Her finder du primært vine fra Sydeuropa, hvor der er overvægt af vine fra lande som Spanien, Frankrig og Italien.

Ditur.dk ApS ejer og administrere samtidig Dingadget.dk - en dansk hjemmeside der sælger sjove gadgets til hjemmet og hverdagen.

 

Spam

Hos Ditur.dk tolerer vi ikke spam, hvorfor vi er tilmeldt StopSpam

Stop online spam