Dag-til-dag levering / Prisgaranti / 99 dages returret

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr599
    kr32995
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur
Tilbehør

133 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Casio G-Shock 

G-Shock serien fra Casio er verdenskendt for at være nogle af de mest robuste og hårdføre digitalure på hele markedet. Casio G-Shock ure bliver brugt af militæret, politiet, surfere og udendørs entusiaster over hele verden, grundet seriens næsten ufattelige robusthed, og at de er nærmest helt ubrydelige. 

Casio har sat sig for at lave en urserie udover det sædvanlige, og det har de virkelig gjort godt med G-Shock serien. Urene i denne serie er spækket med fede funktioner såsom f.eks. stopur, automatisk kalender, alarm, world-time-funktion, snooze og meget mere.

G-Shock serien kommer typisk med enten kvarts eller digitalt urværk. Derudover kommer de ofte i et "bulky" look. G-Shock ure bliver ofte betegnet som det perfekte arbejdsur grundet dets mange funktioner samt den enorme robusthed.

Casio G-Shock - Det ubrydelige ur

Casio G-Shock blev lanceret i 1983 med en vision om at være et fuldstændigt ubrydeligt ur. For dengang, da Casios ur-ingeniør Kikuo Ibe designede det, var fordommen om ure stadig, at de var lige så skrøbelige som smykker. Og Kikuo Ibe selv havde haft den hjerteskærende oplevelse, at se et uvurderligt arvet lommeur gå i stykker.

Derfor satte han sig for at skabe et ubrydeligt ur, baseret på en filosofi, som han selv døbte triple-10 filosofien. Den gik ud på, at urene skulle have en levetid på minimum 10 år, det skulle være vandafvisende ned til 10 bar og det skulle kunne klare et fald på 10 meter. 

På måde skabte han Casio G-Shock, og dermed et ur som var så holdbart, at ingen skulle have samme forfærdelige fornemmelse af at miste et dyrebart ur.

Casio G-Shock digital ure

Casio G-Shock serien er verdenskendte for dens robuste digitale urværker. Digital visning betyder i al sin enkelthed, at man kan aflæse tiden digitalt. Urene fås både med det klassiske og mere simple design, samt med mere maskuline og unikke designs, så der vil være et ur til enhver smag.

Derudover fås digital urene også i alle prisklasser. Find hele Diturs udvalg af Casio-G-Shock digital ure her

Casio G-Shock kvarts ure

Casio G-Shock serien er nok mest kendt for sine digitale urværker, men de har et stort udvalg af kvarts ure. Et kvarts ur betyder at uret er batteridrevet. Kvartsurværker er typisk nemme at vedligeholde, og sørger for, at uret altid går nøjagtigt. 

G-Shock kvarts-urene fås både med det klassiske og mere simple design, samt med mere maskuline og unikke designs, så der vil være et ur til enhver smag. Derudover fås kvarts urene også i alle prisklasser.

Find hele Diturs udvalg af Casio G-Shock kvarts ure her

Køb Casio G-Shock til markedets skarpeste pris

Køb dit nye Casio G-Shock ur hos Ditur til markedets skarpeste pris. Vi har nemlig prisgaranti, hvilket betyder, at hvis du finder uret billigere på en anden dansk webshop, matcher vi med glæde prisen.

Derudover får du altid dag-til-dag levering, 2 års garanti og 99 dages returret. Husk at udover vores brede udvalg af Casio G-Shock ure, har vi også mange andre fede ure.

Hos Ditur gør vi alt hvad vi kan, for at skabe den optimale kundeoplevelse. Heldigvis vidner vores fem stjerner på Trustpilot om, at vi gør noget rigtigt. Over 40.000 mennesker lyver ikke, men vi arbejder alligevel hele tiden på at optimere på kundeoplevelsen. 
Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

 

4