TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Casio G-Shock Serien

Cashio G-Shock Serien er endnu en legendarisk serie fra Casio, som kommer i et stort "bulky" look og ofte med digital eller quartz visning. Urene er kendt for at være enormt robuste og det perfekte arbejdsur.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr625
    kr6385
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Specialfunktioner
Materiale
Rembredde
Remlængde
Type ur

94 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Casio G-Shock 

G-Shock serien fra Casio er verdenskendte for at være nogle af eller rent faktisk de mest robuste & hårdføre digital ure på hele markedet. G-Shock bliver brugt af militæret, politet, surfere og udendørs entusiaster over hele verden grundet seriens ufattelig robuste og næsten også helt ubrydelige. 

Casio har sat sig for at lave en urserie ud over det sædvanlige og det har de virkelig gjort god med G-Shock serien. Urene i denne serie er typisk spækket med fede funktioner såsom f.eks. stopur, automatisk kalender, alarm, world time funktion, snooze og meget mere. 

G-Shock serien kommer typisk med enten kvarts eller digitalt urværk. Derudover kommer de ofte i et "bulky" look. Casio G-Shock bliver ofte betegnet som det perfekte arbejdsur grundet dets mange funktioner samt den enorme robusthed.

Casio G-Shock digital ure

Serien er verdenskendte for dens robuste digitale urværker. Digital visning betyder i alt sin enkelthed at man kan aflæse tiden digitalt. Urene fås både med det klassiske og mere simple design samt mere maskuline og unikke designs, så der vil være et ur til enhver smag. Derudover fås digital urene også i alle prisklasser.

Find hele Diturs udvalg af Casio-G-Shock digital ure her

Casio G-Shock kvarts ure

Serien er nok mest kendt for sine digitale urværker, men de har et stort udvalg af kvart ure. Et kvarts ur betyder at uret er batteridrevet. Kvarturværker er typisk nemme at vedligeholde, og sørger for, at uret altid går nøjagtigt. G-Shock kvarts urene fås både med det klassiske og mere simple design samt mere maskuline og unikke designs, så der vil være et ur til enhver smag. Derudover fås kvarts urene også i alle prisklasser.

Find hele Diturs udvalg af Casio G-Shock kvarts ure her

 

 

3