Alpina

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr4345
    kr11745
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

Kollektioner(7)

37 produkter

Køb Alpina ure op Ditur.dk - Ypperste schweiziske kvalitet

Hos Ditur finder du et bredt udvalg af premium ure fra schweiziske Alpina.

Alpina er et af de schweiziske brands med mest historie overhovedet. Historien daterer tilbage til 1883, hvor Gottlieb Hauser startede det revolutionerende Alpina Union Horlogère, som var en innoverende samling af schweiziske urmagere. Unionen samlede sig i 1890 på fabrikken i Biel, hvor de sammen producerede lommeure og værker i en kvalitet som man aldrig havde set tidligere. Heraf den 140 år gamle innovations historie, hvor man har udviklet sig fra verdensførende på produktion af lommeure til 1921, hvor Alpina sætter skub i produktionen af armbåndsure til militærpiloter. Her udspringer Startimer serien, som fortsat produceres i dag 100 år senere. Den samme historie gælder Seastrong Diver uret, som først blev designet i 1967 og den dag i dag produceres i det helt samme design som dengang.

Hauser var overbevist om, at Alpina ville vokse til at blive særdeles succesrig over hele verden for kvaliteten, holdbarheden, præcisionen og designet af hans ure. Han ønskede at give sportsfolk, ingeniører, teknikere og eventyrere det ideelle ur. Hauser forvandlede sin vision til virkelighed med introduktionen af ​​"Alpina 4" -konceptet i 1938. I det år revolutionerede Hauser sportsuret ved at indføre de fire væsentlige principper for ethvert ur, der ønskede at blive betragtet som et ægte "sportsur". Han insisterede på, at et sportsur skulle have hver af de følgende fire egenskaber: "Antimagnetic, Antishock, Water-Resistant & Stainless Steel". 

 Hos os finder du både Alpina herre og dameure

Herreure fra Alpina

Alpinas store udvalg af premium ure til mænd er tilgængelig med både kvarts, automatisk, hybrid og smartwatch urværk. Et kvarts urværk betyder at uret er batteridrevet, og det vil derfor være meget nemt at vedligeholde. Et automatisk urværk betyder at uret ikke bruger batteri, men bliver drevet af den energi, der opstår når uret bliver båret på armen. Et smartwatch er et ur spækket med mange af de samme funktioner, som en smartphone. Et hybrid ur kombinerer det fede design fra et klassisk ur og de mange funktioner fra et smartwatch. Hvis du vil vide mere om urværker så klik her.

Alle urene er af ypperste kvalitet og du vil derfor have et langtidsholdbart ur, som udelukkende består af de bedste materialer. Urene er Swiss Made, hvilket er et af de største kvalitetsstempler i ur branchen. Herreure fra Alpina kommer udelukkende med safirglas, hvilket er det stærkeste og mest robuste materiale på markedet. Urene har også rigelig med vandbeskyttelse da de varierer på mellem 5-30 ATM. 

Dameure fra Alpina

Alpina dameurene kommer ligeledes med kvart urværk. Derudover vil alle urene stadig være swiss made, hvilket er med til at belyse den ekstrem høje kvalitet, som brandet står for. Modellerne er vandtætte nok til at håndtere almindelig hverdagsbrug og fest brug, da vandbeskyttelsen variere fra 5-30 ATM. Urene kommer i mange forskellige designs og farver, så den kvalitetsbevidste dame altid kan finde det helt rigtige ur.

Det er forskelligt for hver enkelt person, hvilken størrelse ur som de ønsker. Derfor er Alpinas udvalg af dameure meget diverse i størrelserne. Du kan vælge et ur med en diameter på mellem 34-36 mm, så du kan finde den helt rigtige størrelse til dit håndled.

Prisgaranti og dag til dag-levering på Alpina ure

Leder du efter et specifikt Alpina-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Alpina-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1