Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr599
    kr2195
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Type ur
Tilbehør

35 produkter

Casio CasiOak

 Casio CasiOak er en virkelig lækker og robust ur-serie med mange funktioner. CasiOak bygger på den yderst populære G-Shock model, men de har taget den til det næste niveau. Urene har de samme fede funktioner, som den originale G-Shock heriblandt: alarm, chok-afvisning, stopursfunktion, World Time Function, snooze-funktion, automatisk kalender og neo-display. Derudover er serien udført i resin, som gør urene ekstra holdbare og sikrer en behagelig rem, samt er glasset brudsikkert mineralglas, som er hårdere end almindeligt glas grundet behandlingen.

Forskellen på den traditionelle Casio G-Shock serie og den nyere Casio G-Shock CasiOak serie ligger i 2 faktorer, som er modificering og robusthed. 

Find dit næste CasiOak ur lige her. Eller gå på udkig i vores andre Casio serier såsom Edifice serien.

CasiOak - Perfekt til personlig modificering

Hos Ditur har vi Skandinaviens største udvalg af CasiOak urene, som er blevet utroligt populære som modificeringsgenstand. Med de detaljerede skruer placeret således, at urene kan skilles fuldkommen ad, bliver det muligt at tilføje urkasser, lænker, remme og meget mere efter eget behov.

Find dit næste CasiOak og mod kit hertil hos os.

Køb Casio CasiOak til markedets skarpeste pris

Køb dit nye Casio CasiOak ur hos Ditur til markedets skarpeste pris. Vi har nemlig prisgaranti, hvilket betyder, at hvis du finder uret billigere på en anden dansk webshop, matcher vi med glæde prisen.

Derudover får du altid dag-til-dag levering, 2 års garanti og 99 dages returret. Husk at udover vores brede udvalg af Casio CasiOak ure, har vi også mange andre fede ure.

Hos Ditur gør vi alt hvad vi kan, for at skabe den optimale kundeoplevelse. Heldigvis vidner vores fem stjerner på Trustpilot om, at vi gør noget rigtigt. Over 50.000 mennesker lyver ikke, men vi arbejder alligevel hele tiden på at optimere på kundeoplevelsen. 

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1