Valentinsdag

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr249
    kr6395
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Længde
Type smykke
Urboks plads

Kategorier(2)

76 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Valentinsdag 2022 - Find din Valentinsdag gave hos Ditur

Find den perfekte Valentinsdagsgave her hos Ditur. På Valentinsdag fejrer vi kærligheden, og vi fejrer hinanden. Derfor er der også tradition for, at vi viser vores kærlighed til hinanden med gaver og romantik.

Men for mange kan det måske godt være svært at finde den helt rigtige Valentinsdagsgave. Hvis du gerne vil udover klicheerne om chokolade og blomster til Valentinsdag, er hjælpen klar. Lad dig inspirere af vores udvalg her på siden, hvor du både kan finde Valentinsdag gaver til ham og hende.

Her kan du finde flotte ure, smukke smykker og meget andet. Alt sammen noget, som vil udgøre en dejlig Valentinsdagsgave, som din store kærlighed vil kunne nyde i mange år frem.

Kærlighedens helt store dag

Valentinsdag er på mange måder kærlighedens helt store dag. De seneste år har den for alvor vundet indpas, og vi er blevet rigtig gode til at fejre hinanden og vores gensidige kærlighed til hinanden.

Det er derfor en dag hvor mange gør noget ekstra ud af det. Tager på spa-ophold eller ud at spise, men der er også rigtig mange som forkæler hinanden med lækre Valentinsdagsgaver.

Men selvom man føler man kender hinanden nok så godt, kan det faktisk stadig være ret svært at finde på de gode gaver. Derfor har vi her på siden samlet et super bredt udvalg af oplagte Valentinsdagsgaver til ham eller hende.

Udforsk vores store udvalg og find den perfekte gave.

Den perfekte valentinsdagsgave til både ham og hende

Uanset om du skal finde noget til manden eller kvinden i dit liv, kan du finde den perfekte Valentinsdagsgave til hende eller ham her hos Ditur. Vi har et bredt udvalg af ure, smykker og accessories, som vil være perfekte som Valentinsdag gave til den store kærlighed i dit liv.

Valentinsdag gave til ham

Har du svært ved at finde den perfekte Valentinsdagsgave til ham? Så er vi klar med hjælpen. Inde på undersiden kan du finde et udvalg af vores bestsellers og bedste tilbud, så du nemt kan finde årets gave til kæresten, manden eller en anden, der lige fortjener det.

Mænd kan nemlig godt være svære at finde gaver til. Men med et lækkert herreur, et par smarte solbriller eller en sofistikeret fyldepen, vil du næsten med sikkerhed give en Valentinsdag gave til ham du elsker, som han vil sætte stor pris på.

Valentinsdag gave til hende

Når du skal finde den perfekte Valentinsdagsgave til hende, kan du finde nogle rigtig gode muligheder her hos Ditur. Man siger jo, at smykker er en kvindes bedste ven. Og hos Ditur kan du finde et bredt sortiment af smukke smykker

Udover vores brede udvalg af smykker, kan du bl.a. også finde lækre dameure og smarte accessories. Derfor føler vi os sikre på, at du kan finde en fremragende Valentinsdagsgave til hende der er kærligheden i dit liv.

Gratis indgravering til Valentinsdag

Hos Ditur ved vi godt, at Valentinsdag er en helt speciel dag, hvor man gerne vil forkæle sin kæreste, kone eller mand. Derfor tilbyder vi i perioden op til Valentinsdag fra den 7-11 feb, at du kan få indgraveret ure og smykker helt gratis. Vi tilbyder gratis indgravering, fordi at det er en meget speciel og betænksom måde at minde din kære omkring en meningsfuld dato eller besked, som har betydning for jer. 

Valentinsdags gaver til ethvert budget

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af Valentinsdagsgaver til ethvert budget. Uanset om du skal finde en passende gave til manden eller kvinden i dit liv, kan du finde en masse oplagte gaver i forskellige prisklasser.

Men husk at uanset hvad du vælger som Valentinsdagsgave, er det tanken der tæller. Det er nemlig en symbolsk handling, som symboliserer den kærlighed I har til hinanden. Det er en dag hvor man skal nyde og forkælde hinanden, og Valentinsdagsgaver er bare prikken over i’et.

Historien om Valentinsdag

Valentinsdag fejres altid den 14. februar og er kendt som dagen hvor kærligheden bliver fejret. Valentinsdag i 2022 falder således på en mandag. 

Modsat hvad mange måske tror, er det faktisk en dag med en lang historie, som strækker sig helt tilbage til Romerriget.

‘Helligdagen’ blev nemlig indført tilbage i omkring år 500 og var opkaldt efter den romerske præst Valentin. Historien siger, at da datidens romerske soldater blev forbudt at gifte og forlove sig, modsatte Valentin dette, og fortsatte ufortrødent med at vie unge romerske soldater. Det betød dog, at han først blev arresteret og senere henrettet ved halshugning. 

Hans henrettelse fandt sted den 14. februar, hvorfor det fremadrettet blev dagen, hvor man ærede ham og hyldede kærligheden. Efter præst Valentins død, blev han udnævnt til helgen som Sankt Valentin af den romersk-katolske kirke, hvilket også er grunden til at man nogle steder kalder dagen for Sankt Valentinsdag

Køb din Valentinsdagsgave nemt og sikkert hos Ditur

Du kan nemt og sikkert købe din Valentinsdagsgave online hos Ditur. Vi har altid prismatch på vores ure og smykker, dag-til-dag levering, 99 dages returret og hele 2 års garanti. Overordnet set, prøver vi hele tiden på at skabe den bedst mulige købsoplevelse.

Heldigvis fortæller over 40.000 anmeldelser og en rating på 4,8 på Trustpilot at vi gør noget rigtigt. Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på [email protected] eller +45 60 57 07 35.

Køb din Valentinsdag gave hos Ditur i dag. 

2