Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr95
    kr399
Brand
Materiale
Farve
Ringstørrelse
Type smykke

41 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb Pilgrim øreringe på Ditur.dk

Pilgrim øreringe er smykker af høj kvalitet, men til en pris vi alle kan være med på. Siden midten af 80erne har Pilgrim udfordret den danske og europæiske smykkebranche. Med moderne design og særdeles konkurrencedygtige priser, har de stormet frem. 

Pilgrim producerer deres øreringe i zink og messing, hvilket gør, at du kan få de flotte designs, men til en lav pris. Alle smykker er behandlet med topcoating, og metallerne er 100% bly- og nikkelfri. Så selvom Pilgrim øreringe kan fås til en fantastisk god pris, er der altså ikke gået på kompromis med kvaliteten. 

Husk, at udover øreringe har vi hos Ditur.dk også et bredt udvalg af halskæder, armbånd, ringe og solbriller fra Pilgrim. Hvis du ikke finder lige præcis de øreringe, som du leder efter i vores Pilgrim sortiment, så bliv ikke fortvivlet. Vi har nemlig et stort udvalg af øreringe og hoops, så du kan finde lige præcis de øreringe, som du ønsker til dit smykkeskrin hos os.

Stort udvalg af Pilgrim øreringe i guld og sølv

Er du en af dem som helst vil have smykker af guld? Eller foretrækker du sølv? Mange foretrækker enten det ene, eller det andet, og kunne aldrig drømme om at kombinere de to. Men faktisk er der sket en udvikling i, hvordan vi bruger vores smykker, herunder også øreringe. 

Det har næsten altid været sådan, at man ikke ville kombinere øreringe af guld og øreringe af sølv. Det samme gælder egentlig for smykker i al almindelighed. Men der er skiftet nu, og de fleste kan sagtens bære både de kolde og de varme toner. 

Men uanset om du foretrækker øreringe af guld, øreringe af sølv, eller øreringe af noget helt tredje, har vi et bredt udvalg af Pilgrim øreringe hos Ditur.dk.

Find de mange forskellige typer øreringe i vores Pilgrim sortiment

Pilgrim er verdenskendte for at have mange forskellige smykketyper, hvilket også gør sig gældende i deres øreringe sortiment. Hos Ditur har vi et stort udvalg af Pilgrim øreringe, hvor du også kan finde de elegante forskellige typer, som Pilgrim er så kendte for.

Pilgrim ørestikker

Når man snakker om øreringe, så er et af de mest udbredte typer ørestikkerne. Derfor har vi hos Ditur samlet et stort udvalg af ørestikker i vores Pilgrim øreringe sortiment. Ørestikker er meget alsidige smykker, som kan bruges til mange forskellige anledninger. Ørestikker kan både være små og diskrete, men også store og iøjefaldende. Derudover er der selvfølgelig også den gyldne mellemvej. Hos Ditur har vi et bredt udvalg af Pilgrim ørestikker såsom disse elegante ørestikker i guld.

Hoops fra Pilgrim

Pilgrim øreringe er virkelig anderkendte verden over og dette gælder især deres hoops. Det gode ved Pilgrim hoops er, at de er udført i god kvalitet, og kommer til nogle overraskende lave priser. Pilgrim hoops kan findes i både store og små størrelser, så det vil være nemt at finde lige præcis den størrelse hoops, som du har en præference for. I Diturs store sortiment af Pilgrim hoops, så kan du finde både guld og sølv hoops, så der vil være lige præcis den type, som du foretrækker. Vi har mange populære Pilgrim øreringe i vores udvalg såsom disse smukke guld hoops.

Livets træ øreringe fra Pilgrim

Pilgrim øreringe kan variere i mange forskellie typer. Pilgrim har specialiseret sig inden for de yderst populære livets træ smykker, som også er virkelig trendy i deres øreringe designs. Pilgrim laver livets træ øreringe i både guld og sølv, så du kan finde din favorit uanset om du foretrækker guld eller sølv smykker.

Pilgrim slange øreringe

Nogle andre virkelig trendy Pilgrim øreringe er de elegante slange designs. Slange øreringe er nogle specielle og unikke type øreringe, og de er samtidig meget alsidige. Alsidigheden ligger også i at de passer til mange forskellige outfits, og kan bruges til både almindelig hverdags brug og til fest. Disse Pilgrim slange øreringe er nogle af de mest populære øreringe i vores Pilgrim sortiment,

Perle øreringe fra Pilgrim

En stor klassiker ved Pilgrim øreringene er deres modeller med perler. Perle øreringe fra Pilgrim kommer i mange forskellige størrelser, farver og typer, derfor vil der være virkelig mange forskellige designs, så der vil være nogen til enhver smag. Nogle virkelig populære Pilgrim øreringe er disse eksklusive perle øreringe, som skiller sig ud fra mængden.

Køb dine Pilgrim øreringe online hos Ditur.dk

Glæd dig selv, eller en en kvinde du holder af, og køb Pilgrim øreringe online hos Ditur.dk i dag. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot. 

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice, på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. 

2