💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Pilgrim er kendte for at producere smykker af virkelig høj kvalitet og smukke designs. Pilgrim laver smykker i mange forskellige kvalitets materialer, så du kan finde nogle øreringe i lige den farve du ønsker.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr79
    kr399
Brand
Smykkemateriale
Farve på smykke
Ringstørrelse
Type smykke

50 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb pilgrim øreringe på Ditur.dk

Pilgrim øreringe er smykker af høj kvalitet, men til en pris vi alle kan være med på. Siden midten af 80erne har Pilgrim udfordret den danske og europæiske smykkebranche. Med moderne design og særdeles konkurrencedygtige priser, har de stormet frem. 

Pilgrim producerer deres øreringe i zink og messing, hvilket gør, at du kan få de flotte designs, men til en lav pris. Alle smykker er behandlet med topcoating, og metallerne er 100% bly- og nikkelfri. Så selvom Pilgrims øreringe kan fås til en fantastisk god pris, er der altså ikke gået på kompromis med kvaliteten. 

Husk, at udover øreringe har vi hos Ditur.dk også et bredt udvalg af halskæder, armbånd og solbriller fra Pilgrim. 

Stort udvalg af Pilgrim øreringe i guld og sølv

Er du en af dem som helst vil have smykker af guld? Eller foretrækker du sølv? Mange foretrækker enten det ene, eller det andet, og kunne aldrig drømme om at kombinere de to. Men faktisk er der sket en udvikling i, hvordan vi bruger vores smykker, herunder også øreringe. 

Det har næsten altid været sådan, at man ikke ville kombinere øreringe af guld og øreringe af sølv. Det samme gælder egentlig for smykker i al almindelighed. Men der er skiftet nu, og de fleste kan sagtens bære både de kolde og de varme toner. 

Men uanset om du foretrækker øreringe af guld, øreringe af sølv, eller øreringe af noget helt tredje, har vi et bredt udvalg af Pilgrim øreringe hos Ditur.dk.

Køb dine Pilgrim øreringe online hos Ditur.dk

Glæd dig selv, eller en en kvinde du holder af, og køb Pilgrim øreringe online hos Ditur.dk i dag. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 30.000+ anmeldelser på Trustpilot.

 

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice, på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben kl. 10-15 i hverdage.
2