Rainbow

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1495
    kr2195
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

12 produkter

Festina Rainbow ure

Festina Rainbow ure er den nyeste dameur serie fra Festina

Alle urene i serien er pyntet med flotte og eksklusive zirkonia sten i urkranse, hvilket giver urene et eksklusivt og unikt design. Serien hedder Rainbow da mange af urene har regnbuefarvet zirkonia sten hele vejen rundt om urkransen. Derfor kan du med Et Festina Rainbow dameur, få et ur, som skiller sig ud fra mængden. Serien kommer med både silikonerem og lænke alt efter hvilken præference, som du har. Derudover kommer urene i mange forskellige farver på både rem og urskive.

Hos Ditur har vi et kæmpe udvalg af den unikke Festina Rainbow serie.

Festina Rainbow vandtæthed

Festina Rainbow urene er af virkelig høj kvalitet, og derfor har de selvfølgelig også en høj vandtæthed. Alle urene i serien kommer med en vandtæthed på 10 ATM, hvilket vil sige, at de er vandtryk testet til 100 meter. Derfor kan urene i serien holde til både regn og slud samtidig med at det kan benyttes til meget let svømning. Det er altid svært at finde ud af vandtæthed i ure, og derfor har vi lavet en guide til dig.

Festina kollektioner hos Ditur

Vi har virkelig mange forskellige Festina kollektioner, så du kan helt sikkert finde din favorit hos os! Find blandt andet disse kollektioner i vores Festina sortiment:

Prisgaranti og dag til dag-levering på Festina Rainbow

Leder du efter et specifikt Festina Rainbow ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Festina Rainbow ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1