TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Invicta - Automatisk mekaniske urværker designet i Schweiz

Invicta Watch Group er en schweizisk selskab, der blev grundlagt i 1837 af Raphael Picard.  Invicta har fokus på høj kvalitet og går efter at lave mekaniske ure til en pris, alle kan være med på. 

Langt de fleste Invicta ure er mekaniske. Dette betyder at uret fungerer helt uden batteri. Det mekaniske urværk skaber energi ved blot at sidde på armen. Denne energi driver urværket, som får uret til at gå. Disse flotte herreure fra Invicta er alle stærkt inspireret af tidligere legendariske high end herreure som Rolex Submariner.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr995
    kr2795
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Krone
Gangreserve
Materiale
Rembredde
Type ur

21 produkter

Køb Invicta ure på Ditur.dk – Et Uovervindeligt Ur 

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af ure fra Invicta, urproducenten fra Schweiz. 

Historien 

Invicta er latinsk for uovervindelig. Brandet blev etableret tilbage i 1837 af Raphael Picard i La-Chaux-de-Fonds, Schweiz. En af hovedideerne bag Invicta var at sælge fine schweiziske ure til rimelige priser. Det lykkes meget godt. Hovedkontoret ligger i dag i Hollywood, Florida. 

Historien om Invicta inkluderer deres schweiziske ure, som i 1959 blev lavet udelukkende til flådens officerer. Urene var automatisk mekaniske, og der opstod problemer da kvarts revolutionen i 1970'erne tog overhånd. Automatisk mekaniske ure var ikke længere populære. 

Det endte med at brands som Casio og Timex skubbede Invictas manuelle ure ud af markedet. 

Sidenhen er Invicta begyndt at producerer automatiske ure, og i 1991 blev mærket købt af et investeringsselskab med base i USA. Indtil da var virksomheden ejet af Picard-familien. I 2004 blev Invicta derfor omdøbt til Invicta Watch Group. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Invicta ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Paul Rich? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

Du kan også altid finde os på Facebook her. 

1