Dag-til-dag levering / Prisgaranti / 99 dages returret

Invicta

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr895
    kr3545
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Gangreserve
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

Kollektioner(3)

39 produkter

Invicta ure 

Invicta er en schweizisk urproducent, som er kendte for at producere en bred vifte af elegante ure. Invicta producerer mange forskellige ur typer såsom dykkerure og dress ure. Det som alle Invicta urene har tilfælles er den høje kvalitet og de fede designs.

Historien bag Invicta

Invicta er latinsk for uovervindelig. Brandet blev etableret tilbage i 1837 af Raphael Picard i La-Chaux-de-Fonds, Schweiz. En af hovedideerne bag Invicta var at sælge fine schweiziske ure til rimelige priser. Det lykkes meget godt. Hovedkontoret ligger i dag i Hollywood, Florida. 

Historien om Invicta inkluderer deres schweiziske ure, som i 1959 blev lavet udelukkende til flådens officerer. Urene var automatisk mekaniske, og der opstod problemer da kvarts revolutionen i 1970'erne tog overhånd. Automatisk mekaniske ure var ikke længere populære. 

Det endte med at brands som Casio og Timex skubbede Invictas manuelle ure ud af markedet. 

Sidenhen er Invicta begyndt at producerer automatiske ure, og i 1991 blev mærket købt af et investeringsselskab med base i USA. Indtil da var virksomheden ejet af Picard-familien. I 2004 blev Invicta derfor omdøbt til Invicta Watch Group. 

Invicta Pro Diver

En af de mest populære urserie til dato fra brandet er Invicta Pro Diver serien. Pro Diver serien er blevet så populær, fordi den kommer i ekstrem høj kvalitet til ufattelig lave priser. Derudover har Pro Diver serien også et virkelig eksklusivt dykkerur look, som passer til mange forskellige outfits. Denne ur serie er som sagt dykkerure, hvilket også betyder at de er yderst vandtætte. Urserien har en vandtæthed på hele 20 ATM, hvilket sige at de er vandtryk testet til et tryk på 200 meter under vandet, det betyder dog ikke at uret kan dykke ned til 200 meter under vandet. 

Denne eksklusive dykkerur serie er også udstyret med en skruekrone, hvilket vil sige, at kronen blivet skruet ind, og derfor vil uret være mere tæt, og vil det vil derfor være meget sværere for vandet at trænge ind i urværket. 

Alt i alt er Invicta Pro Diver serien en virkelig efterspurgt og eksklusiv dykkerur serie, som du vil blive virkelig glad for.

Invicta herreure

I Diturs store udvalg af Invicta herreure kan du finde nogle unikke ure til mænd, som falder i manges smag. Du kan finde de eksklusive dykkerur serier såsom Pro Diver og Grand Diver, men du kan også finde nogle unikke Disney ure. I Diturs sortiment af Invicta herreure kan du finde ure med både kvarts og automatisk urværk. Et kvarts urværk er et batteridrevet ur, og det vil derfor være meget nemt at vedligeholde og vil samtidig køre meget præcist. Et automatisk urværk bliver drevet på den energi, som opstår når uret er i bevægelse, og vil derfor ikke have noget batteri.

Invicta herreurene kommer i mange forskellige designs hvor du f.eks. kan finde urskiver med farver med alt for de klassike sorte og blå farver til gul og rød. Af den årsag, så kan du finde ure i mange forskellige farver, og derfor vil der være noget til enhver smag. Herreurene kommer i mange forskellige størrelser i alt lige fra 38 mm helt op til 52 mm i diameter. Derfor kan du finde et herreure i den helt rigtige størrelse til dig, som passer på proportionerne på dit håndled.

Dameure fra Invicta

Du kan også finde de eksklusive dameure fra Invicta i Diturs udvalg. Den mest populære dameur serie fra Invicta er helt klart Specialty serien, som er blevet populære grundet den høje kvalitet og de eksklusive designs. Denne serie er udstyret med smukke zirkonia sten, en eksklusiv bezel samt tre kronografer. 

Invicta dameurene i Diturs sortiment består af de batteridrevne kvarts ure, som er virkelig nemme at vedlgeholde. Urene er udstyret med ridsefrie mineralglas og en vandtæthed på 10 ATM, hvilket også belyer den virkelig høje kvalitet.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Invicta ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Invicta ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

Du kan også altid finde os på Facebook her. 

1