SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Pico smykker

Danske smykker i 24 karat forgyldninger

Pico Copenhagen eller bare Pico er et dansk brand etableret i 2004 af Anne-Marie Pico i København. Brandet startede oprindeligt med hår-accessories og blev efterfølgende et bestseller brand på smykker til kvinder.

Picos smykker er indbegrebet af kreativitet med alt lige fra simple guld ringe til farverige krystal øreringe. Alle smykkerne har dog det tilfælles, at de alle produceres af de absolut bedste materialer, hvorfor alt håndlaves i 925 Sterling sølv og alle forgyldninger foretages i 24 karat guld svarende til rent guld.

Visionen for smykkerne er at man skal kunne udtrykke sig gennem smykket og der skal være et Pico smykke til ethvert humør. Visionen kommer til udtryk i designet, som altsammen skitseres af Anne-Marie Pico selv.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr49
    kr445
Køn
Smykkemateriale
Smykkefarve
Armbåndstørrelse
Halskædelængde
Ringstørrelse
Type smykke
Type accessorie

75 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb Pico smykker på Ditur.dk 

Visionen for brandet er, at man skal kunne udtrykke sig gennem smykket, og der skal være et smykke til ethvert humør. Visionen kommer til udtryk i designet, som alt sammen skitseres af grundlæggeren selv. Pico Copenhagen er kvalitetssmykker til billige penge. 

Med smykker er det tit de små detaljer, som gør forskellen. Hos alle disse smykker er der derfor kræset for designet og de små lækre detaljer, som er med til fuldende dit look. Pico forsøger altid at være innovative i deres design, så de kan fortsætte med at skabe smukke smykker til alle slags kvinder. 

Derfor er vi hos Ditur.dk glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af forskellige smykker fra Pico. I vores store udvalg af smykker fra Pico kan du finde:

Stort udvalg af smykker til kvinder

Vi har selvfølgelig også et bredt udvalg af designersmykker fra mange andre brands her. Vi har både store internationale navne samt nye danske smykkebrands. Vores vifte af produkter gør, at der altid vil være et smykke, som passer perfekt til dig, din stil og personlighed. 

Vi har bl.a. håndlavede smykker lavet i 925 Sterling Sølv forgyldt i 18 karat guld som Enamel Copenhagen eller Pilgrim guldbelagt Dagmar Kors halskæde samt meget andet her på Ditur.dk. 

Køb dine Pico smykker online hos Ditur.dk

Glæd dig selv, eller en en kvinde du holder af, og køb smykker online hos Ditur.dk i dag. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 30.000+ anmeldelser på TrustpilotHvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben mellem kl. 10-15 alle hverdage.

2