OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Pico Copenhagen

Danske smykker i 24 karat forgyldninger

Pico Copenhagen eller bare Pico er et dansk brand etableret i 2004 af Anne-Marie Pico i København. Brandet startede oprindeligt med hår-accessories og blev efterfølgende et bestseller brand på smykker til kvinder.

Picos smykker er indbegrebet af kreativitet med alt lige fra simple guld ringe til farverige krystal øreringe. Alle smykkerne har dog det tilfælles, at de alle produceres af de absolut bedste materialer, hvorfor alt håndlaves i 925 Sterling sølv og alle forgyldninger foretages i 24 karat guld svarende til rent guld.

Visionen for smykkerne er at man skal kunne udtrykke sig gennem smykket og der skal være et Pico smykke til ethvert humør. Visionen kommer til udtryk i designet, som altsammen skitseres af Anne-Marie Pico selv.

Produkter

Filtrering

Pris
Køn
Type Accessories
Smykkestørrelse
Farve
Materiale

67 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb Pico smykker på Ditur.dk 

Pico Copenhagen er danske smykker i 24 karat forgyldninger. Pico Copenhagen blev etableret i år 2004 af Anne-Mette Pico i København. Picos smykker er indbegrebet af kreativitet med alt lige fra simple guld ringe til farverige krystal øreringe. Alle smykkerne har dog det tilfælles, at de alle produceres af de absolut bedste materialer, hvorfor alt håndlaves i 925 Sterling sølv og alle forgyldninger foretages i 24 karat guld svarende til rent guld.

Visionen for smykkerne er at man skal kunne udtrykke sig gennem smykket og der skal være et Pico smykke til ethvert humør. Visionen kommer til udtryk i designet, som alt sammen skitseres af Anne-Marie Pico selv. Pico Copenhagen er kvalitets smykker til billige penge. 

 

Gå på opdagelse i vores udvalg af smykker til kvinder

Vi har designer smykker fra mange forskellige brands her. Vi har både store internationale navne, samt nye danske smykke brands. Vores vifte af produkter, gør at der altid vil være et smykke som passer perfekt til dig, din stil og personlighed. Er du til håndlavede smykker lavet i 925 Sterling Sølv forgyldt i 18 karat Guld som Enamel Copenhagen eller Pilgrim guldbelagt Dagmar Kors halskæde har vi flere forskellige brands hos Ditur.dk. På siden finder du en masse lækre smykker og inspiration til hvordan du kan pifte hverdagens outfit op. 

 

Køb smykker online - let at returnere dine varer på Ditur.dk

Du kan trygt købe smykker online på Ditur.dk, processen er kort og let. 

Hos Ditur.dk har du 99 dages fuld returret fra købsdato. Når du opretter en retur, bliver du bedt om at udfylde navn, adresse, e-mail og ordrenummer. Når du har gjort dette, kan du hente og printe en returseddel og en pakkelabel til din forsendelse. Du modtager også både returseddel og pakkelabel på e-mail. Retursedlen skal du udfylde med information om dig, årsag til retur og vigtigst af alt dit ordrenummer. Dennes skal sendes med din vare ind til os. 

Din pakkelabel skal klistres uden på pakken. Brug af label koster 39 DKK, som modregnes når du får pengene refunderet. Når du bruger vores label, er din pakke fuldt forsikret og sporet under forsendelsen. Når vi modtager din pakke, går vores returteam hurtigst muligt i gang med at behandle din sag.  Vi har 2-7 dages behandlingstid på returforsendelser afhængig af sæson og travlhed. Du er også velkommen til at returnere dine varer i vores fysiske butik på alle hverdage mellem 8-16. Oplever du problemer kan du kontakte os.  

2

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på