🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

-62%

Casio Classic W-59-1VQES

På lager

62% rabat

Vejl. Pris: 399 kr

Specialpris 149 kr

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio Classic W-59-1VQES

Dette Casio ur er et klassisk digitalt ur, som har et tidsløst og all-black design med en rem og urkasse af resin, som gør uret meget holdbart. Uret kan bæres af både mænd og kvinder og remmen kan let indstilles herefter. Af specielle funktioner har uret både stopursfunktion, alarm, automatisk kalender samt mikrolys, som oplyser urskiven fra siden. Leder du efter et klassisk ur med et tidsløst og klassisk design, er dette Casio ur et rigtig godt bud på dit nye ur! 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
3 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 3 års garanti. Det betyder, at du i 3 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Casio
Casio blev grundlagt i Japan i 1946 og i 1957 blev brandet introduceret til resten af verden på baggrund af deres opfindelse af verdens første elektroniske lommeregner. Teknologien bag netop den elektroniske lommeregner blev fundamentet for fremtidens digitale ure. Casio ure så allerede dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne blev Casio etableret som førende brand på markedet for digitale ure. Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er ligeledes velkendte i Danmark.

Casio var en af de første producenter af kvartsure til både mænd og kvinder og producerer i dag både digitale og analoge ure. De har gennem tiden været først på banen med mange nye teknologier. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner, ligesom ure med funktioner som vandtæthed, temperatur- og højdemåling hurtigt blev inkorporeret i deres ure. I de senere år er Casios armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med radiomaster og GPS for at opnå den mest præcise visning af tiden.
Brugsanvisning
Der medfølger enten en fysisk brugsanvisning eller den kan findes online. Brugsanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
Digitalt
Urværket er digitalt og er batteridrevet. Digitale ure har ofte et display til at vise features og i stedet for at køre på små bevægelse mekaniske komponenter som analoge ure, så er de drevet af et elektrisk kredsløb, der bruger et lille stykke kvarts krystal som oscillator, der får urværket til at køre rundt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv.

Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
Resinrem
En resinrem er et godt alternativ, hvis man synes en gummirem er lidt for blød. Den er ekstremt holdbar og er meget populær til sports-, fitness og digitale ure. Disse remme bruges også ofte i militæret, da de kan bruges i al type vind og vejr, og så er den let at rengøre.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Vægt
Produktet vejer 22 gram uden emballage
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Specifikationer
Generelt
Varenummer W-59-1VQES
EAN 4971850436720
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Casio
Movement
Urværk Digitalt
Design
Farve på urkasse Sort
Farve på urskive Display
Farve på bezel Sort
Farve på rem Sort
Remtype Resin
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 37 mm
Tykkelse 8 mm
Vægt 22 gram
Funktioner
Brugsanvisning På dansk/engelsk eller online
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Stopur Ja
Datovisning Ja
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.