Modelserie

Casio Classic W-59-1VQES

32% rabat

Vejl. Pris: 245 kr

Specialpris 165 kr

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio Classic W-59-1VQES

Dette Casio ur er et klassisk digitalt ur, som har et tidsløst og all-black design med en rem og urkasse af resin, som gør uret meget holdbart. Uret kan bæres af både mænd og kvinder og remmen kan let indstilles herefter. Af specielle funktioner har uret både stopursfunktion, alarm, automatisk kalender samt mikrolys, som oplyser urskiven fra siden. Leder du efter et klassisk ur med et tidsløst og klassisk design, er dette Casio ur et rigtig godt bud på dit nye ur! 

  • 1 daglig alarm
  • Batteri kan holde i ca. 7 år ved normalt brug
  • Indbygget diode lyser urets skive op fra siden
  • Automatisk kalender der viser dato, dag og måned. Når den er indstillet, vil den altid vise den korrekte dato
  • Kan vise tiden i enten 12-timers eller 24-timers format
  • Præcis måling af den forløbne tid, splittid og totale tid ved tryk på en knap. Stopuret kan køre i op til 1 time før det nulstilles
  • Uret er vandtæt ned til 50 meter. Dog anbefales det ikke at man bruger uret til at svømme og dykke med
Casio
Casio blev grundlagt i Japan i 1946 og i 1957 blev brandet introduceret til resten af verden på baggrund af deres opfindelse af verdens første elektroniske lommeregner. Teknologien bag netop den elektroniske lommeregner blev fundamentet for fremtidens digitale ure. Casio ure så allerede dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne blev Casio etableret som førende brand på markedet for digitale ure. Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er ligeledes velkendte i Danmark.

Casio var en af de første producenter af kvartsure til både mænd og kvinder og producerer i dag både digitale og analoge ure. De har gennem tiden været først på banen med mange nye teknologier. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner, ligesom ure med funktioner som vandtæthed, temperatur- og højdemåling hurtigt blev inkorporeret i deres ure. I de senere år er Casios armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med radiomaster og GPS for at opnå den mest præcise visning af tiden.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
3 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 3 års garanti. Det betyder, at du i 3 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer W-59-1VQES
EAN 4971850436720
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Casio Casio blev grundlagt i Japan i 1946 og i 1957 blev brandet introduceret til resten af verden på baggrund af deres opfindelse af verdens første elektroniske lommeregner. Teknologien bag netop den elektroniske lommeregner blev fundamentet for fremtidens digitale ure. Casio ure så allerede dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne blev Casio etableret som førende brand på markedet for digitale ure. Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er ligeledes velkendte i Danmark. Casio var en af de første producenter af kvartsure til både mænd og kvinder og producerer i dag både digitale og analoge ure. De har gennem tiden været først på banen med mange nye teknologier. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner, ligesom ure med funktioner som vandtæthed, temperatur- og højdemåling hurtigt blev inkorporeret i deres ure. I de senere år er Casios armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med radiomaster og GPS for at opnå den mest præcise visning af tiden.
Urværk
Urværk Digitalt Urværket er digitalt og er batteridrevet. Digitale ure har ofte et display til at vise features og i stedet for at køre på små bevægelse mekaniske komponenter som analoge ure, så er de drevet af et elektrisk kredsløb, der bruger et lille stykke kvarts krystal som oscillator, der får urværket til at køre rundt.
Design
Farve på urkasse Sort
Farve på urskive Display
Farve på urkrans Sort
Farve på rem Sort
Rem Resin En resinrem er et godt alternativ, hvis man synes en gummirem er lidt for blød. Den er ekstremt holdbar og er meget populær til sports-, fitness og digitale ure. Disse remme bruges også ofte i militæret, da de kan bruges i al type vind og vejr, og så er den let at rengøre.
Urkasse materiale Rustfrit stål Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Størrelse
Diameter 37 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 8 mm
Rembredde 18 mm
Vægt (uden emballage) 22 g
Egenskaber
Brugsanvisning På dansk/engelsk eller online Der medfølger enten en fysisk brugsanvisning eller den kan findes online. Brugsanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 m Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv. Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
Glas Plexiglas Uret har plexiglas. Fordelen ved at bruge plexiglas er, at materialet er stærkt og mindre skrøbeligt end glas.
Type lås Spænde
Funktioner Datovisning Stopur
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

En klassiker
måske det bedste ur nogensinde
michael - 4. jul. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Classic F-91W-1YER
mega billigt
mega billigt ur, men den kan hvad den skal som digital-ur.
martin j - 3. maj 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Classic F-91W-1YER
Digital ur med desing
Jeg er ret glad for både størrelse og desing på dette digital ur. Det er ikke for stort og ikke for lille, samtidig med desinget er afdæmpet.
Thor - 25. apr. 2022
Retro look
Jeg er vild med det her ur, som har et lækkert retro udtryk og er digitalt. Det er nok en smags sag, men til mig er det perfekt.
Marius - 21. apr. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Classic F-91W-1YER

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.