Citizen CC7015-55E Eco-Drive

På lager

20% rabat

Vejl. Pris: 24.995 kr

Specialpris 19.995 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Citizen CC7015-55E Eco-Drive

Med dette ur får du et moderne og eksklusivt herreur med sorttonet titaniumslænke. Uret er ligeledes udstyret med en moderne sort urskive med hvide markeringer. Uret er vandtæt til 20 ATM, som svarer til et tryk på 200 meter. Det kan derfor bruges som et professionelt dykkerur. Glasset på dette ur er safirglas, som er den stærkeste og mest modstandsdygtige type glas, man kan få. I hårdhed rangerer glasset lige under diamant og ridsefrit. Derudover gemmer uret på et væld af fede funktioner såsom satellit GPS, 40 tidszoner og 1/20 sekunders kronografmålinger op til 24 timer. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Citizen
Citizen blev grundlagt i Japan tilbage i 1918, og det første ur kom på markedet i 1924. Citizen bruger mantraet "Better Starts Now" og laver innovative og teknologiske ure, hvor kvalitet og håndværk er i fokus. Dette kommer til udtryk igennem deres sortiment af ure, hvor man kan få GPS-ure, Solar-ure og Eco-Drive ure.
Citizen er primært kendt for deres ure, men producerer også elektronik som eksempelvis lommeregnere. Citizen er derfor indbegrebet af teknologi og kvalitet.

Det primære eksempel på dette er deres Eco-Drive ure, som er et simpelt men revolutionerende koncept. Eco-Drive bruger lys fra alle naturlige og kunstige kilder og konverterer det til energi. Dette gør, batteriet holder meget længere, hvilket på sigt hjælper miljøet.
Solar kvarts
Solar betyder, at uret er kvarts/batteridrevet, men samtidig får energi fra alle former for lys. Den energi, som uret indsamler, bruges til at lade batteriet op. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om batteriskifte, ligesom du praktisk talt slipper for at vedligeholde uret. Nemt og praktisk.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder dykning med iltflaske.
Specifikationer
Varenummer CC7015-55E
EAN 4974374291943
Brands Citizen
Urværk Solar kvarts
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Lænke
Datovisning Datovisning
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Urets diameter 47 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os