OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Llarsen

LLarsen ure stammer helt tilbage til 1919, hvor urmageren Lars Larsen lavede det første ur.

I dag, 100 år efter, eksisterer brandet stadig og er helt unikt, idet de holder fast i de klassiske dyder. Herunder er alle LLarsen ure samlet i Danmark ved Svendborg. Dette er helt unikt i dag, hvor langt de fleste brands samles udenfor EU. Derfor er man også sikker på, at kvaliteten er helt i top, når man køber et LLarsen.

LLarsen tager inspiration i den urbane danskers afslappede og optimistiske opfattelse af tid, der omfavner tiden og får det meste ud af den og ikke bare har et ur for at se hvad klokken er. Dette ses i deres motto "Time for everything".

Hvert LLarsen herre- og dameur har nøje udvalgte materialer og er håndlavet i Danmark. Alt fra glas til rem, bliver kvalitetstjekket og gennemgået og sikrer, at hver ejer af et LLarsen armbåndsur får livslang glæde af det.  

Hos Ditur.dk kan du købe LLarsen ure med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

Produkter

Filtrering

Pris
Køn
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Vandbeskyttelse

58 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Stort udvalg af Llarsen hos Ditur.dk

Hos DItur.dk har vi et stort udvalg af LLarsen ure. LLarsen startede helt tilbage i 1919, det var Lars Larsen som lavede det første ur.  Efter 100 år eksisterer brandet endnu, og er stadig med på moden. Urene er meget unikke, men holder stadig fast i de klassiske detaljer. Alle LLarsens ure er samlet her i Danmark, herunder Svendborg. Dette betyder også at kvaliteten er i top. Urene fås både med silikonerem, meshlænke eller med ægte kalvelæder. 

Herre- og dameure fra Llarsen

Hvert LLarsen herre- og dameur har nøje udvalgte materialer og er håndlavet i Danmark. Alt fra glas til rem, bliver kvalitetstjekket og gennemgået og sikrer, at hver ejer af et LLarsen armbåndsur får livslang glæde af det. Vi har et hav af Llarsen produkter, så der er noget til enhver smag. 

Sikker handel på Ditur.dk 

Hos Ditur.dk kan vi forsikre dig at du får en sikker handel. Vi gør det bedste for at du får leveret dine ordre dagen efter de er bestilt. Derudover har du også mulighed for at returnere urene i op til 99 dage. Vi har også prisgaranti på HELE vores sortiment. Dette betyder at vi dagligt tjekker op på konkurrenternes priser, og sammenligner. Du kan være tryg når du handler vi os, da vi er sikkerhedsgodkendt ved NETS og Teller. Som en ekstra service har vi også 2 års reklamationsret, så hvis du oplever fejl eller mangler er du velkommen til at sende produktet retur. Hvis du har spørgsmål eller lignende, er du velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice

Grundene til at handle hos Ditur er altså mange, men den vigtigste må være, at vi har Danmarks største udvalg af trendy og moderne ure. Vores sortiment tæller mere end 4000 forskellige ure til både mænd og kvinder.

2

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på