Dag-til-dag levering / Prisgaranti / 99 dages returret

Llarsen

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr649
    kr1295
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Type ur

31 produkter

Stort udvalg af Llarsen ure hos Ditur.dk

Hos DItur.dk har vi et stort udvalg af LLarsen ure. LLarsen startede helt tilbage i 1919, det var Lars Larsen som lavede det første ur.  Efter 100 år eksisterer brandet endnu, og er stadig med på moden. Urene er meget unikke, men holder stadig fast i de klassiske detaljer. Alle LLarsens ure er samlet her i Danmark, herunder Svendborg. Dette betyder også at kvaliteten er i top. Urene fås både med silikonerem, meshlænke eller med ægte kalvelæder. 

Herre- og dameure fra Llarsen

Hvert LLarsen herre- og dameur har nøje udvalgte materialer og er håndlavet i Danmark. Alt fra glas til rem, bliver kvalitetstjekket og gennemgået og sikrer, at hver ejer af et LLarsen armbåndsur får livslang glæde af det. Vi har et hav af Llarsen produkter, så der er noget til enhver smag. 

Sikker handel på Ditur.dk 

Hos Ditur.dk kan vi forsikre dig at du får en sikker handel. Vi gør det bedste for at du får leveret dine ordre dagen efter de er bestilt. Derudover har du også mulighed for at returnere urene i op til 99 dage. Vi har også prisgaranti på HELE vores sortiment. Dette betyder at vi dagligt tjekker op på konkurrenternes priser, og sammenligner. Du kan være tryg når du handler vi os, da vi er sikkerhedsgodkendt ved NETS og Teller. Som en ekstra service har vi også 2 års reklamationsret, så hvis du oplever fejl eller mangler er du velkommen til at sende produktet retur. Hvis du har spørgsmål eller lignende, er du velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice

Grundene til at handle hos Ditur er altså mange, men den vigtigste må være, at vi har Danmarks største udvalg af trendy og moderne ure. Vores sortiment tæller mere end 4000 forskellige ure til både mænd og kvinder.

1