Megir

Megir watches er et brand, der har fokus på høj kvalitet til en overkommelig pris. Der findes mange ure til under 1000 kr. på markedet, men hos Megir er der ikke gået på kompromis med prisen, hvilket betyder, at du får rigtig meget ur for pengene. Hos Ditur.dk tilbyder vi altid prisgaranti og 99 dages returret. 

1-48 of 69

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

1-48 of 69

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

Megir

Megir er et brand, der laver ure til både mænd og kvinder. Urene er af høj kvalitet til en yderst overkommelig pris, du får derfor rigtig meget ur for pengene. Megir kører efter princippet "Less is more", når det kommer til deres design - Det er for dem vigtigt, at designet er simpelt og klassisk, hvilket fungerer rigtig godt for dem, hvis du spørger os. 

Hos Ditur.dk har vi et kæmpe udvalg af herreure, som alle byder på moderne designs og høj kvalitet. Her er Megir klart en af dem vi er glade for. Vi udvider hele tiden vores sortiment, så der altid er noget nyt og spændende på vores side. 

Få dit ur til Danmarks bedste pris

Vi tilbyder altid prisgaranti på alle vores ure, hvilket betyder vi konstant tjekker konkurrenternes butikker og websites, for at justere vores egne priser. Dette medfører, at du altid er sikret året til den bedste pris på markedet.