SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Megir

Ditur.dk tilbyder et kæmpe udvalg af Megir ure 

Megir Watches blev grundlagt i 1997 som Shenzen-Meigeer Watch Company Ltd. i Kina.

De ville fra start producere gode mekaniske kvalitetsure til den almindelige borger og du finder i dag stadig mange ure til under 1000kr. hos Megir. Megir watches er et brand, der har fokus på høj kvalitet, hvor de ikke går på kompromis med prisen. Megir laver både herre- og dameure.

For Megir er det vigtigt, at designet for deres armabåndsure er simpelt og klassisk og de følger tydeligt ideen "Less is more".

Megir herre- og dameure bruger japansk urværk i alle deres ure. Megir Watches tilbyder kvarts ure, analog kornografer og stopur, der tæller helt ned til milisekunder. De producerer automatiske ure, luksus ure, sportsure og modeure for at møde sine kunders behov.

Hos Ditur.dk kan du købe Megir herre- og dameure med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

 

 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr149
    kr599
Køn
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Vandbeskyttelse
Bredde på rem
Rem længde

119 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ditur.dk forhandler af Megir ure 

Megir Watches blev grundlagt i 1997 som Shenzen-Meigeer Watch Company Ltd. i Kina. De ville fra start producere gode mekaniske kvalitetsure til den almindelige borger og du finder i dag stadig mange ure til under 1000kr. hos Megir. 

 

Herre- og dameure fra Megir 

Megir watches er et brand, der har fokus på høj kvalitet, hvor de ikke går på kompromis med prisen. Megir laver både herre- og dameure. For Megir er det vigtigt, at designet for deres armbåndsure er simpelt og klassisk og de følger tydeligt ideen "Less is more". Megir herre- og dameure bruger japansk urværk i alle deres ure. Megir Watches tilbyder kvarts ure, analog kronografer og stopur, der tæller helt ned til millisekunder. De producerer automatiske ure, luksus ure, sportsure og modeure for at møde sine kunders behov.

Du kan shoppe trygt og sikkert på Ditur.dk 

Hos Ditur.dk kan du købe ure hvor der altid er dag-til-dag levering ved køb inden kl. 16:00. Vi har prisgaranti, så du er dermed sikret den laveste pris. Hvis du finder dit ur billigere et andet sted, prismatcher vi uret, så du får den samme pris hos os. Vi har også 2 års garanti på dit Megir ur, skulle du efter køb ombestemme dig, tilbyder vi altid 99 dages fuld returret.

3

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på