Sternglas

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr599
    kr3199
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur

Sternglas ure hos Ditur

Find et stort udvalg af Sternglas ure hos Ditur.

Sternglas startede tilbage i 2016 i Tyskland af Dustin Fontaine. Dustin startede med at arbejde for en ur fabrik allerede som 16 årig, og det var dengang han opdagede hans store passion for ure og design. Grundet hans store passion så ville Dustin selv starte et ur brand, fordi han mente at han kunne skabe nogle flotte og unikke ure, som adskiller sig fra de andre på markedet til gode priser. Denne vision er virkelig kommet til udtryk i de lækre ure, som Sternglas producerer. Ved et Sternglas ur, så er der blevet leget med alle de små detaljer lige fra design til mekanik for at skabe det bedste produkt for kunderne. Med et ur fra Sternglas, så får du et ur som er af virkelig god kvalitet til virkelig økonomiske priser.

 Vi har vægure, herreure og dameure fra Sternglas i vores store sortiment.

Herreure fra Sternglas

Sternglas herreure fås både med kvarts og automatisk urværk

  • Et kvarts urværk er et batteridrevet ur. Et kvarts ur er typisk meget præcis og nemt at vedligeholde
  •  Det automatiske værk drives af kinetisk energi, der opstår når uret er i bevægelse, eksempelvis på din arm.

Ved Diturs store udvalg af Sternglas herreure kan du finde ure med lænke, læder, silikone og tekstil remme, så der vil være et ur med æoge netop den type rem, som du foretrækker. Derudover kan du finde herreurene i mange forskellige farver, såsom sort, hvid, grøn, brun og meget mere, derfor vil der være et ur til enhver smag.

Sternglas herreure har en vandtæthed på 5 ATM (50 meter), hvilket er mere end nok til almindelig hverdagsbrug.

Der er et bredt udvalg af herreure med mange forskellige farver, materialer og remme. Der er rig mulighed for at finde noget til enhver smag. 

Dameure fra Sternglas 

Der findes også et bredt udvalg af Sternglas dameure. Diturs udvalg af Sternglas dameure kommer primært med et kvarts urværk. Der er i det store udvalg både dameure med læderrem og meshlænke, så der vil være et ur, uanset hvilken type rem, som du foretrækker. Derudover er urene 5 ATM vandtætte, og kan derfor sagtens håndtere regn og andre typer vand, som du skulle komme ud for i din hverdag.

Der er et bredt udvalg af dameure fra Sternglas med mange forskellige farver, materialer og remme. Der er rig mulighed for at finde noget til enhver smag. 

Prisgaranti og dag til dag-levering på Sternglas ure

Leder du efter et specifikt Sternglas-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores Sternglas ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Sternglas-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

 

1