1

Corporate Social Responsibility

Vores klimakompensation går ubeskåret til at plante træer i hele Danmark. For år 2021 har vi sammen plantet hele 12.842 træer.

I takt med at udviklingen i samfundet er blevet markant mere præget af bæredygtighed og nytænkning indenfor området, har vi hos Ditur set det som en naturlig ting at implementere og arbejde aktivt med.

Hos Ditur elsker vi at genanvende vores materialer. Derfor tager vi også gerne dine aflagte uræsker retur, så vi kan genbruge dem til fremtidige ordrer.

Har du lyst til at bakke op om vores grønne tiltag? Så send gerne dine aflagte æsker retur til vores hovedkontor, eller aflever dem i vores fysiske butik på Store Torv 14 i Aarhus.

Tak, fordi du har lyst til at bidrage til en grønnere hverdag!

 

"VI HAR STORT FOKUS, SAMT HØJE
AMBITIONER FOR EN GRØNNERE FREMTID"

 

Derfor har vi gennem årene fulgt løbende med på dette udviklingsområde og dertil sørget for at implementere nye tiltag i vores forretning, så det naturligvis gavner ambitionen om en grønnere fremtid.

Dermed er emnet bæredygtighed, samt omtanke for miljøet, et vigtigt punkt hos Ditur. Og netop af denne årsag har vi også indledt et samarbejde med Growing Trees Network Foundation, hvor vi sammen med dem er med til at plante træer i Danmark.

 

Mulighed for klimaponsensation ved checkout

Kan du undvære en flad 5’er? Ved at donere 5 kr. til klimakompensation bidrager du til at udligne det CO2-udslip, som din ordre har forårsaget. Forsendelse og emballage har en negativ indflydelse på miljøet. Ved at donere 5 kr. kan du være med til at kompensere for dette. Det løser ikke hele problemet, men er et skridt i den rigtige retning. Hos Ditur.dk forsøger vi at reducere vores CO2-udledning ved at mindske energiforbrug og anvende bæredygtig emballering. Ved at klimakompensere tager vi det næste skridt med din hjælp.

Dine 5 kr. går ubeskåret til organisationen Growing Trees Network Foundation S/I, der planter folkeskove overalt i Danmark.

Vi har i samarbejde med Growing Trees Network Foundation plantet mere end 15.000 træer allerede nu, og har et mål om at nå 200.000 træer inden 2025. Det svarer til cirka 750 tons CO2 om året, der vil blive fjernet som følge af de træer og skove vi er med til at plante.