SALE

Her finder du alle vores knivskarpe tilbud til kvinder, hvor du er garanteret at få værdi for pengene!

SALE

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr69
    kr11445
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på rem
Rem
Energi
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Type smykke
Type accessory
Tilbehør

Kategorier(3)

1244 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sale på dameure, smykker og meget mere!

 Her på siden kan du finde alle vores produkter på tilbud uanset om det er dameure, smykker, urbokse eller noget helt andet. 

Derfor kan du i denne kategori spare en masse penge på lige præcis det produkt, som du går og mangler. Selvom at priserne er nedsatte på produkterne, så betyder det ikke at kvaliteten er lavere, fordi alle varerne har den samme høje kvalitet, som du kender bare med en god besparelse. Du kan finde tilbud på ure og smykker fra kendte mærker såsom: Daniel Wellington, Skagen, Fossil, Izabel Camille og mange flere!

Tilbud på dameure

 Hos Ditur kan du finde et bredt udvalg af dameur tilbud På kategorien "Sale dameure" hjælper vi dig med at finde det helt rigtige dameur, som ovenikøbet også er sat ned i pris. I kategorien finder du tilbud på alt ligefra de lidt billigere urmodeller til de helt dyre modeller. Derfor vil du altid føle at du har gjort en virkelig god handel efter du har foretaget et køb derinde. 

Tilbud på smykker til kvinder

Vi har også et stort udvalg af smykker til kvinder, som ovenikøbet også er på tilbud. I vores store udvalg af tilbud på smykker kan du finde alle mulige typer smykker såsom: øreringe, ringe, halskæder og armbånd! Men disse kategorier er også nogle meget brede termer, og kan derfor stadig være svært at finde lige præcis det smykke som du leder efter. Derfor har vi prøvet at hjælpe dig med at finde lige præcis det smykke, som du leder efter. Derfor har vi lavet kategorier til f.eks. hoops, ørestikker, guld ringe og sølv ringe, guld halskæder, sølv halskæder og meget mere!

32