SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Garmin Fenix 6 Pro Solar Edition 010-02410-23

Dette smartwatch er perfekt, hvis du lever en aktiv hverdag. Uret har en carbongrå titanium DLC-rem, der spiller godt sammen med den sorte, rå urskive. Uret har mange forskellige features, hvor det blandt andet kan hjælpe dig med at måle puls og tælle skridt. 

Se alle urets funktioner her: Garmin Fenix 6 Specifikationer

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Garmin
Garmin er et amerikansk brand, der primært er kendt for sine navigationssystemer, hvor de er en af de førende producenter af systemer til bil, luftfart og marine. Deres komplekse teknologi har de nu overført til deres produktion af ure, så hvis du vil måle din aktivitet - hvad end det er puls, antal skridt og kalorier eller søvnovervågning - er det svært at komme udenom Garmin.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Titanium
Uret er udført i titanium, der er både lettere og stærkere end stål. Derudover er titanium mere allergivenligt end andre materialer, der bruges til at producere armbåndsure.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Digitalt
Uret er digitalt, hvilket betyder, at du nemt kan aflæse klokken digitalt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Smartwatch
Et smartwatch er et armbåndsur, der er udstyret med moderne teknologi og som kan parres med din smartphone.

Med et smartwatch kan du f.eks. starte en løbetur, læse beskeder, afspille musik, navigere gennem byen eller booke en taxa – og så kan du selvfølgelig også se, hvad klokken er, som på et almindeligt ur.

Smartwatches er kompatible med alle styresystemer, så det gør ingen forskel om du har en Iphone, Android eller noget helt tredje, så længe det er en smartphone.

Smartwatches fås i mange forskellige designs fra de mere sporty til de mere smarte designs, som er mindst lige så flotte som et almindeligt ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Specifikationer
Varenummer 010-02410-23
EAN 753759251918
Køn Herreure
Brand Garmin
Urværk Digitalt
Type Produkt Smartwatch
Urkassens farve Grå
Urskivens farve Display
Remmens farve Grå
Rem Lænke
Materiale Titanium
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 15 mm.
Urets diameter 47 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Garmin Fenix 6 Pro Solar Edition 010-02410-23

På lager kun 2 stk. tilbage!

20% rabat

Vejl. Pris: 9.095 kr

Specialpris 7.195 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på