💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Urremme

Denne kategori indeholder hele vores sortiment af urremme.

Du finder den klassiske læderrem, moderne natorem eller mesh-lænken, der er et alternativ til stållænken. Hos Ditur.dk har vi et stort udvalg af flere hundrede remme.

Når du skal skifte remmen på dit ur skal du være opmærksom på bredden på remmen. Vi sælger remme fra 12mm til 24mm i bredden.

 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr79
    kr1899
Brand
Farve på rem
Remtype
Urkasse materiale
Rembredde
Remlængde
Materiale
Tilbehør

Kollektioner(6)

442 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

En ny urrem kan ånde nyt liv ind i selv dit ældste ur. Selvom urremmen aldrig er i centrum, kan det have stor betydning for dit urs stil og udseende. Med flere eller blot en ny remme til dit ur, kan du skifte mellem en række forskellige udtryk, så det passer perfekt til enhver anledning og din garderobe.

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af urremme. Du har rig valgmulighed for at finde den helt rette urrem, når det kommer til farver, materiale og design. Det sikrer, at du får den urrem, der passer præcis til dit ur.

Bredt udvalg af urremme – i læder, stål og gummi

Hos Ditur kan du vælge mellem en række forskellige urremme i et væld af materialer, farver og designs. Især dit valg af materiale har stor indflydelse på din urrems udseende og holdbarhed. Vores urremme kan fås i blandt andet læder, lænke, mesh og gummi.

Læderremme til ure er behagelige og holdbare. Selve læderet er i lysebrun, brun, cognac, sort og ruskind. Du har også mulighed for at vælge patineret vintage-læder, råt og mønstret læder eller en frisk og uspoleret overflade.

Designet til vores stål- og aluminiumsremmene er enten i mesh eller som urlænke. Fordelen ved disse remme er, at de er slidstærke og lette at justere selv. På denne vis er du sikret en langtidsholdbar urrem, der altid har den rette pasform.

Vores urremme i gummi kan tåle vind, vand og andre vejrforhold. Det gør dem ideelle til sport og udendørssituationer, hvor en traditionel urrem ellers hurtigt kunne blive slidt eller endda beskadiget.

Nato urremme 

I vores sortiment finder man også de slidstærke natoremme i flotte farver og design, så du er sikker på at finde en rem, der passer til dig. Natoremmene kan tilpasses en lang række ure og styles. Du kan blandt se vores varianter af Dissing Nato remme.  

Sådan vælger du den rette remme til dit ur

Remmen skal også passe til dit ur. I vores sortiment finder du derfor også mange urremme i forskellige bredder og længder.

Det er især vigtigt, at din urrem har den korrekte bredde. Ellers vil den ikke passe. Hvis du skal have en ny urrem, kan du enten måle bredden på din gamle urrem eller afstanden mellem hornene, der skal holde på urremmen.

Køb din næste urrem hos Ditur.dk

Det er ikke blot vores udvalg og kvaliteten af vores produkter, der gør Ditur.dk til et af de bedste steder for urremme.

Vi tilbyder også prisgaranti på alle vores ure og tilbehør. Hvis du finder en tilsvarende urrem hos en konkurrent, matcher vi prisen. Du kommer aldrig til at skulle betale overpris, når du køber urremme og andet tilbehør hos os. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

God kundeservice – ifølge vores TrustPilot

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du handler hos os.

Den indsats afspejler sig heldigvis også i vores fem stjerner og 20.000+ anmeldelser på TrustPilot. Støder du på et problem eller har du spørgsmål om vores urremme, ure og andet tilbehør, er du altid velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice.

Du kan kontakte os her, via e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonerne er åbne mellem kl. 10-15 alle hverdage.

 

12