Hvorfor handle hos Ditur.dk

1

 

Hos ditur.dk forhandler vi i dag et stort og bredt sortiment af herre- og dameure. Vores sotiment byder på designerure som Daniel Wellington, Triwa, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Emporio Armani. Hos Ditur.dk finder du dog ikke kun designerure. Vi forhandler også et stort udvalg af nye og trendy brands, hvor du ikke betaler for brandet, men for den vare du får. Derfor kan du ved brands som Tayroc, Bonvier, Grand Frank, Vincero og Olivia Burton eksempelvis få en meget høj kvalitet til pengene.

Hvorfor skal du handle med Ditur.dk?  

  • Prisgaranti

Vi har prisgaranti på HELE vores sortiment. Dette betyder, at vi hos Ditur.dk dagligt tjekker op på konkurrenternes priser og sørger for altid at være mærkbart billigere. Du kan her læse om vores prisgaranti. Finder du en vare, der, mod forventning, er billigere hos en konkurrent, så matcher vi altid prisen. 

  • 99 dages returret

Vi tilbyder 99 dages returret på dit køb hos Ditur.dk. Du har fuld returret i de 99 dage og kan dermed få dit beløb retur. Beløbet bliver, igennem vores aftale med NETS, tilbageført til dit betalingskort. 

  • Hurtig levering

Hvis du bestiller inden kl. 16 på en hverdag, vil du i over 90 % af tilfældende have uret den næste dag. Vi har i samarbejde med GLS dag til dag levering, og leverer også om lørdagen til udleveringssteder!

  • Sikker betaling

Vi er sikkerhedsgodkendte af NETS og Teller. Det betyder, at du som forburger, kan handle hos os uden bekymringer.

  • 2 års reklamationsret

Vi tilbyder selvfølgelig 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du, i 2 år fra modtagelsen af dit ur, kan reklamere over fejl og mangler. Skulle dit ur, mod forventning, gå i stykker, udbedrer vi fejlen eller sender et nyt.

 

Overstående er blot nogle af de gode grunde, der er til at vælge Ditur.dk.
Det vigtigste argument må være, at vi har Danmarks største udvalg af trendy og moderne ure!

  • Ditur.dk er godkendt som sikker side hos Webshop mærket, E-mærket og har 5-stjerner på Trustpilot. 180x162 webshop maerket
  • Hos Ditur.dk gør vi meget ud af ikke at forbruge for meget plast, pap og papir.        Miljøvenligpakning