LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Hvorfor handle hos Ditur

1

 

Mere end 23.000 5-stjernet anmeldelser på Trustpilot, lynhurtig levering og dedikeret personale, der står klar til at hjælpe dig. Det er blot nogle af grundene til, at du trygt kan købe dit næste ur, smykke eller urboks hos Ditur. 

Nedenfor finder du en håndfuld flere gode grunde til, hvorfor du uden bekymringer kan handle hos Ditur.

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på HELE vores sortiment. Dette betyder, at vi hos Ditur dagligt tjekker op på konkurrenternes priser og sørger for at matche disse. Du kan her læse mere om vores prisgaranti. Finder du en vare, der mod forventning er billigere hos en konkurrent, så matcher vi prisen.

99 dages returret
Vi tilbyder 99 dages returret på dit køb hos Ditur. Du har fuld returret i de 99 dage og kan dermed få dit beløb retur. Beløbet bliver tilbageført til dit betalingskort gennem vores aftale med NETS.

Dag til dag-levering
Hvis du bestiller inden kl. 16 på en hverdag, vil du i over 90 % af tilfældene have uret den næste dag. Vi har i samarbejde med GLS dag til dag-levering i hele landet, ligesom vi også leverer også om lørdagen til udleveringssteder.

Sikker betaling
Vi er sikkerhedsgodkendt af NETS og Teller. Det betyder, at du som forbruger kan handle trygt hos os.

2 års reklamationsret
Vi tilbyder naturligvis 2 års reklamationsret. Det betyder, at du i 2 år fra modtagelsen af dit ur kan reklamere over fejl og mangler. Skulle dit ur mod forventning gå i stykker, udbedrer vi fejlen eller sender et nyt.

Ingen ekstra gebyrer
Når du handler hos Ditur, vil du ikke pludseligt blive præsenteret for ekstra gebyrer på dit køb. Med andre ord er den pris, du bliver præsenteret for, også den pris, som du skal betale. Dette er værd at nævne, idet der findes adskillige udenlandske hjemmesider og butikker, der sælger ure til umiddelbart lavere priser end os, men der bliver tillagt 25% moms og toldafgift, som du som forbruger selv hæfter for.

Tusindvis af tilfredse kunder
Vi er stolte over at have nogle af landets mest tilfredse kunder, og hver dag knokler vi ydmygt på at forbedre vores service og sortiment, så du altid går fra Ditur med en positiv oplevelse. Du kan gå på opdagelse i vores mange positive anmeldelser på Trustpilot her.

Hjælpsomme urentusiaster i kundeservice
Hvilken rem skal jeg vælge? Hvordan tilpasser jeg lænken på mit ur? Hvordan sender jeg min ordre retur? Vores medarbejdere i kundeservice sidder klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have til din ordre eller vores produkter. Vi svarer altid på din henvendelse inden for 24 timer.

Grundene til at handle hos Ditur er altså mange, men den vigtigste må være, at vi har Danmarks største udvalg af trendy og moderne ure. Vores sortiment tæller mere end 4000 forskellige ure til både mænd og kvinder, og du finder kendte brands som Seiko, Tommy Hilfiger, Casio, Festina, Jaguar og mange, mange flere hos Ditur.

  • Ditur er godkendt som sikker side hos Webshop mærket, E-mærket og har 5-stjerner på Trustpilot. 180x162 webshop maerket
  • Hos Ditur gør vi meget ud af ikke at forbruge for meget plast, pap og papir.        Miljøvenligpakning