Hvorfor handle hos Ditur?

Når man handler på nettet, er der naturligvis en række faktorer, som er relevante for at kunne føle sig tryg og sikker på sin handel. Derfor har Ditur et stort fokus på at sikre, at vores kunder kan handle trygt, nemt og bekvemt hos os. 

Med de mere end 43.000 5-stjernede anmeldelser, som Ditur har på Trustpilot, kan du få en indikation på, hvor mange tilfredse kunder, der allerede er en del af Ditur. Og det sætter vi naturligvis stor pris på! 

For at nævne et par af de områder som vores yderst tilfredse kunder nævner, er det blandt andet dag til dag levering i hverdagene, en exceptionel og personlig kundeservice og en intuitiv og opdateret hjemmeside, som er let tilgængelig for alle og som er nem at navigere rundt på. 

Herunder følger en række gode grunde til at handle på Ditur:

  • Nem og sikker handel: Sikkerhed er enormt vigtigt, når man handler online. Derfor har vi naturligvis sikret os, at vi er e-mærkede, hvilket betyder, at du som forbruger kan være sikker på, at vores webshop er underlagt løbende kontrol og lever op til dansk lovgivning samt en række særlige forbrugerbeskyttede krav. Ditur er derudover godkendt som sikker handelsside af Webshop Mærket. Når du handler hos Ditur, kan du altså være sikker på, at du handler på en sikker webshop. 

  • Prisgaranti: Med prisgaranti og prismatch på hele vores sortiment, sikrer du dig som kunde at kunne handle til markedets skarpeste priser. Du kan læse mere om prismatch her. 

  • Dag til dag levering: Med dag til dag levering i hverdagene kan du lægge en ordre hos os aftenen før, du ønsker at modtage ordren.

  • 99 dages returret: Med 99 dages returret er der næsten ikke en grund til, ikke at bestille hos Ditur. Vi ved om nogen, at det altid er rart at se varen i virkeligheden for at tage stilling til, om det er noget for en selv. Og det er muligt med hele 99 dages returret. 

  • En bæredygtig handel: Med miljøet i fokus har vi sikret, at alle æsker til ure fra egne brands, er produceret i FSC-mærket pap, og at de papkasser, som ordrer til jer kunder pakkes i, også er FSC-mærkede og dermed miljøvenlige. Vi udvikler løbende vores CSR-områder, da vi ønsker at drive forretning på en så miljøvenlig måde, som muligt. 

  • En kundeservice i verdensklasse: Skulle du have spørgsmål til din handel, sidder vores kundeservice klar til at levere en service i topklasse uagtet om det er før, efter eller under et køb. Du kan finde kontaktoplysninger på vores kundeservice lige her. 

  • En handel hos autoriserede forhandlere: Ditur er autoriserede forhandlere af alle de brands, vi forhandler, hvorfor du altid kan vide dig sikker på ægtheden af varene samt en autoriseret behandling i forbindelse med for eksempel reklamationer. 

Der er altså mange fordele og gode grunde til at handle hos Ditur. Den vigtigste må dog være, at vi med Danmarks største sortiment af ure, accessories og tilbehør garanterer at have noget for lige netop dig. Vores sortiment tæller i dag mere end 8.000 varer i forskellige kategorier, som alle forhandles til Danmarks skarpeste priser.