💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Hvorfor handle hos Ditur

1

 

Med mere end 40.000 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot, dag til dag levering i hverdagene, et yderst engageret personale og et stort fokus på bæredygtighed, er der mange gode grunde til, at du trygt og nemt kan købe dit nye ur, accessory eller tilbehør hos Ditur. 

Med kunden i fokus tilbyder Ditur adskillige fordele, når der handles hos os. Udover de ovennævnte, findes der nedenfor flere gode grunde til, hvorfor vi med sikkerhed kan garantere en positiv købsoplevelse her på vores side eller i en af vores fysiske butikker. 

 

Prisgaranti

Vi har prisgaranti på hele vores sortiment. Det betyder, at vi hos Ditur altid sørger for, at ajourføre os med markedets skarpeste priser og dermed sikre de bedste priser for vores kunder. Skulle det mod forventning ske, at vores pris ikke er markedets bedste, sidder vi klar på [email protected], hvor du kan henvende dig i forhold til at få et prismatch på en konkurrents pris på den vare, du ønsker. Du kan læse meget mere om vores prismatch her

99 dages returret

Hos Ditur går vi langt for god kundeservice. Derfor tilbyder vi altid 99 dages fuld returret på alle varer, hvor du indenfor de 99 dage kan få pengene retur. Dette forudsætter naturligvis, at varen er i ny stand og ikke er taget i brug. Beløbet bliver altid gennem vores aftale med NETS tilbageført til det kort- eller kontonummer, som er anvendt til købet. 

Dag til dag levering

Når du handler på nettet, skal det være nemt og hurtigt at få leveret din ordre. Derfor garanterer vi, at 90% af vores kunders ordrer, som bestilles inden kl. 16 på en hverdag, er fremme dagen efter. I tæt samarbejde med GLS, sørger vi for at levere pakker på alle hverdage og i de fleste pakkeshops om lørdagen. 

Sikker og fleksibel betaling og handel

Betalingssikkerheden skal være i top, og det sikrer vi gennem vores samarbejde med NETS. Det betyder, at du som forbruger kan handle trygt hos os og være sikker på, at der er styr på sikkerheden omkring din betaling. For at gøre det nemt for de fleste at handle hos os tilbyder vi, at kunne betale med både kort, MobilePay, bankoverførsel samt Viabill. 

Ditur er godkendt som sikker handelsside af Webshop Mærket samt e-mærket. Det betyder, at du som forbruger trygt kan handle hos os.   

2 års reklamationsret

Som autoriserede forhandlere af alle vores brands, tilbyder vi naturligvis 2 års reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du som forbruger i 2 år fra modtagelsen af din vare kan reklamere over fejl eller mangler. Hvis der opstår en reklamationssag, sørger vi selvfølgelig for at sende din vare ind til vores leverandør, som er eksperter på lige netop din vare. Det er en af de mange fordele ved at handle hos autoriserede forhandlere.

En bæredygtig handel

Med et skarpt fokus på at passe på miljøet, sørger vi hele tiden for at udvikle og komme med nye idéer og tiltag til, hvordan vi som virksomhed kan bidrage til at passe på vores miljø. Vi pakker alle vores ordrer i miljøvenligt materiale og anvender naturligvis mindst muligt af dette. Derudover tilbyder vi vores kunder at tilføje en klimakompensation, når man bestiller på vores hjemmeside. Denne kompensation går ubeskåret til beplantninger af nye træer i Danmarks skove.  

Tusindvis af tilfredse kunder

Vi er stolte af, at have mere end 30.000 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot. Det viser, at vi er heldige at have nogle af Danmarks bedste og mest tilfredse kunder. Hver dag arbejder vi på at forbedre vores sortiment for lige netop at tilpasse det til kundernes behov. Målet er altid, at vores kunder får en positiv handelsoplevelse, når de handler hos Ditur. Hvis du som forbruger har forslag til forbedringer, udvidelse af sortiment eller lignende, vil vi meget gerne høre fra dig på [email protected] Du kan gå på oplevelse i vores kunders mange anmeldelser her.

Hjælpsomme og engagerede medarbejdere i kundeservice

Når man handler på nettet, kan der naturligvis opstå spørgsmål, som du som forbruger gerne vil have svar på. Selvom vi ikke er fysisk til stede ved kunden, sidder vi klar til at give dig et hurtigt og hjælpsomt svar i hverdagene indenfor 24 timer - og ofte endda hurtigere - i vores kundeservice. Så har du spørgsmål til, hvordan du skifter urets rem, hvordan en lænke på et ur tilpasses, hvordan en vare sendes retur eller lignende, må du ikke tøve med at kontakte os på [email protected] eller på Messenger, hvor du blot skriver til Ditur. Fra man-tors kan du ringe fra 09-20, fre 09-15 og søn 10-16 på telefonnummer +45 6057 0735.  

Der er altså mange fordele og gode grunde til, at handle hos Ditur. Den vigtigste må dog være, at vi med Danmarks største sortiment af ure, accessories og tilbehør garanterer at have noget for lige netop dig. Vores sortiment tæller i dag mere end 8.000 varer i forskellige kategorier, og de forhandles alle til landets skarpeste priser. 

 

  • Ditur er godkendt som sikker side hos Webshop mærket, E-mærket og har 5-stjerner på Trustpilot. 180x162 webshop maerketPicture1-300x300
  • Hos Ditur gør vi meget ud af ikke at forbruge for meget plast, pap og papir.        Miljøvenligpakning