Hvorfor handle hos Ditur.dk

Hos ditur.dk forhandler vi i dag et stort og bredt sortiment af herreure og dameure. Vores sotiment byder på mærker såsom de populære Daniel Wellington og Triwa, men også Eyki, som primært tilbyder billige herreure. Find desuden mange flere mærker ved at besøge vores side her. Hvorfor skal du handle med Ditur.dk?  

  • Prisgaranti

Vi har prisgaranti på HELE vores sortiment. Dette betyder ikke blot at vi matcher en pris (prismatch), nej vi tjekker dagligt op på konkurrenternes priser og sørger for altid at være mærkbart billigere. Du kan her læse om vores prisgaranti.

  • 99 dages returret

Vi tilbyder 99 dages returret, hvor du nemt kan få pengene tilbage. De bliver igennem vores aftale med NETS blot tilbageført til dit betalingskort. I sæsoner såsom Jul, Konfirmation mv. har vi ofte udvidet returret. Desuden er vi altid åben overfor at forlænge returretten, hvis man er i god tid med gaven - dette kan blot noteres som kommentar eller skrive til os i en mail.

  • Hurtig levering

På vores side skriver vi 1-3 hverdage, men realiteten er en anden. Hvis du bestiller inden kl. 16 en hverdag, vil du i over 90 % af tilfældende have uret den næste dag. Og med vores aftale med Post Danmark har vi sågar lørdags levering.

  • Sikker betaling

Vi er sikkerhedsgodkendte af NETS og Teller, det gør at du kan handle hos os uden bekymringer.

  • 2 års reklamationsret

Vi tilbyder selvfølgelig 2 års reklamationsret, det gør at vi stiller dig langt bedre som forbruger end nogle af vores udenlandske konkurrenter. Skulle uret mod forventning gå i stykker udbedre vi fejlen eller giver dig et nyt.

  • Ditur.dk er godkendt som sikker side hos Webshop mærket, E-mærket og har 5-stjerner på Trustpilot. 180x162 webshop maerket

Overstående er blot nogle af de gode grunde der er til at vælge Ditur.dk. Det vigtigste argument må være, at vi har Danmarks største udvalg af trendy og moderne ure!