💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Løvens Hule ure

1

Ditur.dk i Løvens Hule sæson 5

Ejerne bag Ditur.dk ApS - Kasper og Mikkel Dissing deltog i DR1 programmet Løvens Hule d. 16. januar 2020. Her stod de to tvillinger ansigt til ansigt med de 5 erfarne iværksættere. Jacob Risgaard og Jesper Buch investerede begge i webshoppen.

Urene vist på TV

Dissing, Løvens Hule - det ikoniske danske urmærke Dissing er designet af stifterne af Ditur.dk, Kasper & Mikkel. Dissing blev vist på TV i Løvens Hule. Designet er unikt, moderne og kvaliteten er i top. Alle fordyerende mellemled er skåret væk og prisen er under 1.500 DKK! Du kan se alle ure fra det danske urmærke Dissing lige her: https://www.ditur.dk/brands/dissing


Lugano, Løvens Hule - Lugano er et af de brands som tvillingerne fra Løvens Hule, Kasper og Mikkel, viser frem. Lugano laver stilrene herre- og dameure af god kvalitet og dette uden, at prisen bliver over 1.000 DKK! Du kan se alle ure fra Lugano her: https://www.ditur.dk/brands/lugano

Tvillinger i Løvens Hule

Kasper og Mikkel Dissing er enæggede tvillinger født d. 31 Okt. 1992 med blot 3 minutters mellemrum. De har siden 2014 drevet webshoppen og virksomheden Ditur.dk sammen. Som Mikkel fortæller: "Det at drive virksomhed sammen med sin bror er noget helt særligt. Det medfører fra tid til anden intriger og skænderier, som man ikke kunne forestille sig, ville opstå med en forretningspartner, der ikke var ens søskende. Jeg tror dog også, at dette forhold Kasper og jeg har sammen, er med til at sikre en stor portion ærlighed overfor hinanden. Vi spilder ikke tiden med middelmådighed - gør Kasper et stykke arbejde for dårligt, så får han det at vide og vice versa." 

Historien bag Ditur.dk

Ditur.dk startede i 2014 på drengeværelset i Højbjerg lige syd for Aarhus. Siden da har Ditur.dk været i en konstant vækst, der har betydet af de to brødre og tvillinger Kasper og Mikkel måtte forlade barndomshjemmets trygge rammer. Først til et kontor i Viby J og sidenhen til et nytopført domicil, som tvillingerne selv fik opført igennem et ejendomsselskab. Her huserer Ditur.dk i dag på Elmegårdsvej 12, 8361 Hasselager, nu med egen butik og showroom!

"Vores vækst fra 2014 og til nu har konstant forbløffet os. Vi er konservativt anlagt, så vores mål har altid været sat til den sikre side. Det betød også, at vi flere år måtte opjusterer vores forventninger 4-5 gange om året. Det vidner om den rejse vi har været på." Kasper Dissing

Løvens Hule Brødre

Det at være brødre eller søskende og drive forretning sammen har vist sig at være en susccesfuld affære for de to brødre Kasper & Mikkel.
Siden de medvirket i Løvens Hule i 2020 har både antal kunder og antal produkter øget væsentlig, og vi kan nu med stolthed kalde os for danmarks største forhandler af ure online!