Nixon Sentry Chrono All Black

På lager

2.495 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Nixon Sentry Chrono All Black

Sentry Chrono er alt andet end et standardur. Uret er nemlig et elegant multifunktionsur i et komplet sort look. All Black betyder, at uret er udført i 100 % sort stål, som giver en lækker overflade og et flot look. Ikke kun er dette ur pænt at se på, det er oså udført i de bedste materialer. Eksempelvis har uret fået monteret ridsefrit safirglas. En stort fordel hvis man ønsker at bruge uret til sport eller andre aktiviteter, hvor man normalt risikerer at ridse sit ur.

Nixon
Nixon er et amerikansk urmærke, der blev grundlagt med henblik på at skabe kvalitetsure, som ikke skulle være for dyre og uopnåelige. Nixon laver kvalitetsure, der er perfekte til alle lejligheder. Nixon er inspireret af en ung og aktiv livsstil og bliver pt. solgt i mere end 70 lande verden over.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Specifikationer
Varenummer 39539
EAN 3608700069814
Mærke Nixon
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Lænke
Garanti 2 års garanti
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Autoriseret Autoriseret forhandler
Materiale lænke Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 12 mm.
Diameter 42 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os