Outlet

Outlet hos Ditur

Her finder du alle vores lækre produkter til stærkt nedsatte priser. Er du typen som vil gøre et kup på dine køb, så er du kommet til rette sted.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr69
    kr24995
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Type børneur
Længde
Ringstørrelse
Type smykke
Farve på brilleglas
Bæltebredde
Type accessory

1313 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Udsalg af ure på ditur.dk 

Når man har Danmarks største udvalg af ure, er det også en selvfølge, at man har Danmarks største udsalg af ure - og det har vi naturligvis på Ditur.dk. Hvis du derfor elsker at gøre et kup og finde dine varer til nettets allerbedste pris, så er du kommet til den helt rette side. Her finder du nemlig det store udvalg af ure på tilbud på Ditur.dk, bedre kendt som vores outlet-kategori. Her finder du et væld af ure på tilbud, og vi garanterer, at du altid sparer mindst 25% af den oprindelige pris, og du sparer et godt stykke over 80% på udvalgte varer. 

Her kan du købe et ur online til en pris, der ikke fås billigere. For at sikre det, så har vi på hele vores sortiment prismatch, hvilket betyder, at du altid er garanteret den laveste pris hos os. Finder du den billigere et andet sted - så matcher vi prisen på stedet. 

 

Dameure og herreure på tilbud

Der skal selvfølgelig være noget til enhver smag - og derfor har vi også et stort udvalg af både dameure og herreur på tilbud. Der er ure på tilbud fra nogle af de bedst kendte brands til både mænd og kvinder, hvilket tæller brands som Dissing, Festina, Seiko, Daniel Wellington og Fossil. Vi har bygget hele Ditur.dk op omkring, at et lækkert ur skal være til at betale - og derfor skal du også kunne få et designerur på tilbud. 

Er du eksempelvis på udkig efter Tommy Hilfiger dameure på tilbud, kan du finde dem her, ligesom du kan finde Jaguar ure på tilbud her på siden. Der er altid flere hundrede gode tilbud - og eftersom priserne er presset helt i bund, er besparelserne helt i top. Shop dit nye dame- eller herreur på tilbud her på Ditur.dk.

 

Køb dit næste ur til den bedste pris 

Vores mantra er, at et ur skal ligne en million uden at koste en. Derfor kan du altid regne med at urene og smykkerne, du finder på siden, er til Danmarks bedste pris. Skulle du imod forventning finde det billigere et andet sted, så matcher vi naturligvis prisen gennem vores prisgaranti. Dermed kan du nemt, trygt og sikkert shoppe dine ure på tilbud med de bedste fordele som kunde, hvor hurtig levering og 99 dages fuld returret er en fast del af den samlede pakke, når du handler online hos os.

Her på siden, under vores ure på tilbud, så bliver det til gengæld mere end almindeligt svært at finde urene billigere et andet sted, for vi tager tilbud seriøst. Vi sørger altid for, at du sparer mindst 25% på alle varer på denne side - og helt op til 80% på udvalgte ure og smykker - så du kan købe dit næste ur til den bedste pris.

 

Returnering og refundering når du handler udsalgsvarer på ditur.dk

Vi går enormt meget op i, at du som kunde på Ditur.dk får de bedste fordele, når du handler online hos os, så din oplevelse bliver gjort så nem og sikker som overhovedet mulig. Når du køber udsalgsvarer hos os gælder de samme regler for returnering og refundering, som havde du købt dine varer til fuld pris. 


Du får altså stadig 1-2 dages levering, 99 dages fuld returret og prismatch på alle varer. Om du har købt et herreur på tilbud eller har udnyttet vores udsalg på dameure, så får du altså de samme fordele som altid. Kundetilfredshed er nemlig det vigtigste for os, hvilket afspejler sig i vores flotte score på Trustpilot. Her har vi mere end 20.000 anmeldelse og en samlet score på 5/5 stjerner!

33