1

Trustpilot

Kan mere end 43.000 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot tage fejl? Det tror vi ikke! 

Med mere end 43.000 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot og en samlet score på 4.8 er vi ikke i tvivl om, at vores kunder er glade for os, og det kan vi kun være enormt stolte af. 

Den høje score og de mange anmeldelser viser, at vores kunder er så glade for at handle hos os, at de vil bruge et par minutter af deres tid på at anmelde os, så andre mulige kunder kan få et indblik i, hvordan det er, at handle hos Ditur. Også dette er vi utroligt glade for, da kunder på den måde kan hjælpe andre kunder med at oplyse om, hvordan det er, at handle hos Ditur. 

Når man er kunde hos Ditur, lægger vi stor vægt på, at du altid får en 5-stjernet oplevelse gennem hele processen. Det gælder altså fra alt som bestilling på vores hjemmeside, kontakt med vores kundeservice til levering og eventuel returnering. Vi gør vores ypperste for, at du som kunde altid får den bedste oplevelse, når du handler hos Ditur.

Hvis du har købt noget hos Ditur, vil vi meget gerne høre fra dig. Kun med feedback fra vores kunder kan vi sikre, at vi altid gør vores bedste, og kun med denne feedback har vi mulighed for at forbedre os. Vi vil sætte meget pris på lige netop din feedback, og den kan du nemt og hurtigt give via Trustpilot lige her.

Udover den tryghed det giver at vide, at mange andre kunder har været tilfredse med deres handel hos os, kan det også give en tryghed og sikkerhed at vide, at vi som webshot er e-mærket, hvilket er din garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Med e-mærket er du som kunde sikret økonomisk og du er sikret en tryg handel med en kontrolleret webshop. 

Hos Ditur gør vi altså en dyd ud af gode kundeoplevelser og vi har et stort fokus på et højt serviceniveau hele vejen rundt for dig som kunde. Med det store fokus på den gode kundeoplevelse er vi altså stolte og beærede over, at vi får så stor feedback fra vores kunder. Måske vi er heldige, at du er den næste?