Ditur værktøjssæt til reparation af ure KXD0286

36% rabat

Vejl. Pris: 299 kr

Specialpris 189 kr

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Værktøjssæt til reparation af ure - urværktøj

Med dette værktøjssæt har du mulighed for at få alt det vigtige værktøj til bl.a. at kunne skrue bagkassen af så du kan skifte batteri, justere lænken på dit ur, skifte rem, hvis du ønsker en anden lænke eller rem og meget mere. 

Du kan se alt vores værktøj lige her

Herudover har vi et stort udvalg af batterier, som du kan se her

Lænkeværktøjet som medfølger i værktøjssættet kan du se, hvordan du bruger her

Værktøjet til at skifte rem med kan du se, hvordan du bruger her

Ditur
Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres kvalitetsvarer til skarpe priser.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer KXD0286
EAN 5740002796468
Tilbehør Værktøj
Brand Ditur Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres kvalitetsvarer til skarpe priser.
Design
Materiale Stof
Farve Sort
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

jeg er glad for mit sæt
hvis du gerne vil undgå at betale for tilpasning af lænke hos guldsmeden i dyre domme, så køb det her sæt, det er genialt
Ramsteinnnn - 2. maj 2022
Godt indhold
Købte dette til min kæreste sammen med et ur til ham, der var alt hvad han skulle bruge til at tilpasse hans lænke og til batteriskift i fremtiden. Han er glad for det :-)
Maiken - 21. apr. 2022
Godt sæt
Fint sæt, virker efter hensigten
Bloodbane - 5. apr. 2022
Perfekt til at lave alt hjemme
Dette var det første produkt jeg købte hos ditur da jeg var træt af at skulle til guldsmeden hver gang jeg skulle det mindste med mit ur. Er et fantastisk sæt med alt hvad man skal bruge for selv at arbejde med sit ur derhjemme. Hvem er ikke vil med at spare, og det kommer man helt klart til hvis man har dette sæt med værktøj.
Pernille - 5. apr. 2022
Begynder sæt
Dette værktøjssæt er et godt begynder sæt. Der er hvad man skal bruge for at komme igang.
Nikolaj - 13. dec. 2021

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.