MVMT

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr845
    kr1195
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Type ur

5 produkter

Stort udvalg af MVMT ure på Ditur.dk 

Ditur.dk tilbyder et stort udvalg af MVMT ure. MVMT er et relativt nyt amerikansk brand fra 2013 af college venner, der på rekordtid er blevet et stort hit i flere lande verden over. MVMT er et amerikansk brand, der producerer herre- og dameure i høj kvalitet til en god pris. Det er kun gået fremad for brandet og de sælger ure i mere end 160 lande.MVMT armbåndsure er for nyligt kommet ind på det danske marked, hvor urene er efterspurgt af både mænd og kvinder. MVMT blev grundlagt med troen på, at det skal være muligt for moderigtige forbrugere, at købe moderne ure til priser, hvor man ikke føler sig ruineret. Idéen bag MVMT var at opbygge et brand, der tilbyder forbrugeren moderne ure i høj kvalitet til overkommelige priser. Urene er kendetegnet ved at være formelle og afslappede og er til dig, der ønsker et elegant, moderne ur.

Læs vores anmeldelse på trustpilot

Hos Ditur.dk kan du købe ure hvor der altid er dag-til-dag levering ved køb inden kl. 16:00. Vi har prisgaranti, så du er dermed sikret den laveste pris. Hvis du finder dit ur billigere et andet sted, prismatcher vi uret, så du får den samme pris hos os. Vi har også 2 års garanti på dit Casio ur, skulle du efter køb ombestemme dig, tilbyder vi altid 99 dages fuld returret. 

Hvis du har brug for en overbevisning, kan du gå ind og læse vores mere end 25.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores MVMT-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1