SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

MVMT

MVMT er et relativt nyt amerikansk brand fra 2013 af college venner, der på rekordtid er blevet et stort hit i flere lande verden over.

MVMT blev grundlagt med troen på, at det skal være muligt for moderigtige forbrugere, at købe moderne ure til priser, hvor man ikke føler sig ruineret. Idéen bag MVMT var at opbygge et brand, der tilbyder forbrugeren moderne ure i høj kvalitet til overkommelige priser.

Urene er kendetegnet ved at være formelle og afslappede og er til dig, der ønsker et elegant, moderne ur. 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr645
    kr995
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

24 produkter

Stort udvalg af MVMT ure på Ditur.dk 

Ditur.dk tilbyder et stort udvalg af MVMT ure. MVMT er et relativt nyt amerikansk brand fra 2013 af college venner, der på rekordtid er blevet et stort hit i flere lande verden over. MVMT er et amerikansk brand, der producerer herre- og dameure i høj kvalitet til en god pris. Det er kun gået fremad for brandet og de sælger ure i mere end 160 lande.MVMT armbåndsure er for nyligt kommet ind på det danske marked, hvor urene er efterspurgt af både mænd og kvinder. MVMT blev grundlagt med troen på, at det skal være muligt for moderigtige forbrugere, at købe moderne ure til priser, hvor man ikke føler sig ruineret. Idéen bag MVMT var at opbygge et brand, der tilbyder forbrugeren moderne ure i høj kvalitet til overkommelige priser. Urene er kendetegnet ved at være formelle og afslappede og er til dig, der ønsker et elegant, moderne ur.

 

Flere brands på Ditur.dk 

Hos Ditur.dk forhandler vi ekslusive ure til både mænd og kvinder. Vi har et stort udvalg af både mekaniske- og kvartsure. Vores ure henvender sig til alle og der er ikke gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Vi har alt fra både ekslusive til prisvenlige producenter. Vi har også et stort udvalg af urremme, urbokse og andet tilbehør. Hos Ditur.dk mener vi at alle bør have mulighed for at købe et ur der passer perfekt til dig. Vi udbyder derfor ure til overkommelige og fornuftige priser, så der altid vil være et som matcher din stil og personlighed.

Vi har et bred sortiment bestående af eksampelvis, Daniel Wellington, Fossil, Vincero, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Skagen Denmark m.fl. Derudover finder du også lækre produkter fra vores upcoming brands såsom Olivia Burton, Grand Frank, About Vintage, Vincero og mange flere. Vi har mere end 50 urmærker og et hav af ure i vores sortiment. 

 

Læs vores anmeldelse på trustpilot

Hos Ditur.dk kan du købe ure hvor der altid er dag-til-dag levering ved køb inden kl. 16:00. Vi har prisgaranti, så du er dermed sikret den laveste pris. Hvis du finder dit ur billigere et andet sted, prismatcher vi uret, så du får den samme pris hos os. Vi har også 2 års garanti på dit Casio ur, skulle du efter køb ombestemme dig, tilbyder vi altid 99 dages fuld returret. 

Hvis du har brug for en overbevisning, kan du gå ind og læse vores mere end 25.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner. 

1