MVMT ure

Ditur.dk tilbyder et stort udvalg af MVMT ure 

MVMT er et relativt nyt amerikansk brand fra 2013 af college venner, der på rekordtid er blevet et stort hit i flere lande verden over.

MVMT er et amerikansk brand, der producerer herre- og dameure i høj kvalitet til en god pris. Det er kun gået fremad for brandet og de sælger ure i mere end 160 lande.MVMT armbåndsure er for nyligt kommet ind på det danske marked, hvor urene er efterspurgt af både mænd og kvinder. 

MVMT blev grundlagt med troen på, at det skal være muligt for moderigtige forbrugere, at købe moderne ure til priser, hvor man ikke føler sig ruineret. Idéen bag MVMT var at opbygge et brand, der tilbyder forbrugeren moderne ure i høj kvalitet til overkommelige priser.

Urene er kendetegnet ved at være formelle og afslappede og er til dig, der ønsker et elegant, moderne ur.

Hos Ditur.dk kan du købe MVMT dameure med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret. 

 

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Vandbeskyttelse
Rem
Kategori

32 produkter

32 produkter

MVMT

MVMT er et relativ nyt amerikansk brand, som på rekordtid er blevet et stort hit i mange lande over hele verden. MVMT ure er for nyligt kommet ind på det danske marked, hvor urene er efterspurgt af både mænd og kvinder. MVMT herreure og dameure MVMT Watches har på ganske få år opbygget et stort brand, som har fået positiv omtale af både medier og forbrugere. Urene er blevet omtalt i store medier såsom Cool Material, Playboy og AskMen, som alle ser stort potentiale i det amerikanske brand. MVMT blev grundlagt med troen på, at det skal være muligt for moderigtige forbrugere at købe moderne ure til priser, hvor man ikke føler sig ruineret. MVMT fik deres store gennembrud med deres herreure, men har også en kollektion af dameure. Idéen bag MVMT var at opbygge et brand, som skulle tilbyde forbrugerne moderne ure i høj kvalitet til overkommelige priser. Urene er kendetegnet ved at være formelle og afslappede. Et MVMT ur er dermed for dig, som ønsker et moderne og elegant ur, som du kan bruge til alle anledninger. Urene er fremstillet af materialer i høj kvalitet, som sikrer en lang holdbarhed. Stilen er enkel, og man har fra producentens side fravalgt forstyrrende designelementer. MVMT Watches startede med at designe og fremstille en mindre kollektion, som hurtigt blev en succes.

I dag er der udgivet flere forskellige kollektioner, og sortimentet af herreure og dameure har vokset sig stort. Den første serie var MVMT Classic, og siden hen er der også blevet udgivet serien MVMT Chrono. Takket være det store udvalg kan du højst sandsynligt finde et ur efter din smag. Vi forhandler ure med læderrem og lænke. Den klassiske og minimalistiske stil gør sig gældende for alle urerne, som kan kombineres med flere forskellige stilarter. Urene er netop designet og fremstillet til at kunne passe enhver. Der findes herreure som en stor 45 mm. model og dameure som 38 mm. model.

Ditur.dk er en af de første forhandlere af MVMT i Danmark, og vi ønsker at tilbyde det bedste udvalg. Prisgaranti og hurtig levering af MVMT ure Køber du et MVMT ur hos os, så garanterer vi, at du får den billigste pris. Vi fører nemlig prisgaranti, fordi vi ønsker at være den billigste forhandler af de ure, som vi forhandler på shoppen. Skulle du imod forventning finde en billigere forhandler af et af de MVMT ure vi sælger, så matcher vi naturligvis prisen. Vores MVMT ure koster fra 1095 kr. og opefter. Leder du efter et specifikt MVMT ur, som du ikke kan finde på lager, så skal du være velkommen til at kontakte os. Dermed kan vi undersøge, om det er muligt at bestille det ønskede ur hjem til dig. Du er naturligvis også sikret hurtig levering, når du køber et MVMT ur. Du kan altid forvente levering på 1-2 hverdage, og du bestemmer selv, om uret skal leveres til din bopæl eller nærmeste posthus. Køb dit MVMT ur hos Ditur.dk, hvor du altid er sikret den bedste pris og bedste service.

1

Vores kunder elsker os