🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Casio Classic Retro A168WA-1YES

På lager

25% rabat

Vejl. Pris: 348 kr

Specialpris 259 kr

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio Classic Retro A168WA-1YES

Med dette ur fra Casio får du et moderne og stilbevidst unisex-ur med lænke udført i hårdført og langtidsholdbart rustfrit stål. Uret har digital visning, som er inspireret af et klassisk retrodesign.

Displayet i sort farve komplementerer lænken af stål og giver et virkelig fedt look. Uret har både alarm, stopursfunktion, glidelås og automatisk kalender, hvilket tilfører brugbare specifikationer til uret. Derudover har uret mikro-lys, som er et indbygget lys, der oplyser urets front fra siden.

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
3 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 3 års garanti. Det betyder, at du i 3 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Casio
Casio blev grundlagt i Japan i 1946 og i 1957 blev brandet introduceret til resten af verden på baggrund af deres opfindelse af verdens første elektroniske lommeregner. Teknologien bag netop den elektroniske lommeregner blev fundamentet for fremtidens digitale ure. Casio ure så allerede dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne blev Casio etableret som førende brand på markedet for digitale ure. Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er ligeledes velkendte i Danmark.

Casio var en af de første producenter af kvartsure til både mænd og kvinder og producerer i dag både digitale og analoge ure. De har gennem tiden været først på banen med mange nye teknologier. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner, ligesom ure med funktioner som vandtæthed, temperatur- og højdemåling hurtigt blev inkorporeret i deres ure. I de senere år er Casios armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med radiomaster og GPS for at opnå den mest præcise visning af tiden.
Brugsanvisning
Der medfølger enten en fysisk brugsanvisning eller den kan findes online. Brugsanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
Digitalt
Urværket er digitalt og er batteridrevet. Digitale ure har ofte et display til at vise features og i stedet for at køre på små bevægelse mekaniske komponenter som analoge ure, så er de drevet af et elektrisk kredsløb, der bruger et lille stykke kvarts krystal som oscillator, der får urværket til at køre rundt.
Plexiglas
Uret har plexiglas. Fordelen ved at bruge plexiglas er, at materialet er stærkt og mindre skrøbeligt end glas.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Lænke
En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. OBS. flexlænker kan IKKE tilpasses.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Vægt
Produktet vejer 48 gram uden emballage
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Specifikationer
Generelt
Varenummer A168WA-1YES
EAN 4971850436713
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Casio
Movement
Urværk Digitalt
Design
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Display, Sort
Farve på bezel Stål
Farve på rem Stål
Remtype Lænke
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 37 mm
Tykkelse 8 mm
Vægt 48 gram
Rembredde 18 mm
Funktioner
Brugsanvisning På dansk/engelsk eller online
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Plexiglas
Type lås Glidelås
Stopur Ja
Datovisning Ja
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.