Casio Classic Retro A168WA-1YES

Lagerstatus: På lager

28% rabat

Vejl. Pris: 348 kr

Specialpris 249 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio Classic Retro A168WA-1YES

Ditur.dk er dansk autoriseret forhandler af Casio ure.

Brandet Casio blev grundlagt i Japan i 1946 og blev i 1957 introduceret til resten af verden på baggrund af deres opfindelse af verdens første elektroniske lommeregner. Teknologien bag netop den elektroniske lommeregner blev fundamentet for fremtidens digitale ure. Casio så allerede dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne blev Casio etableret som førende brand på markedet for digitale ure. Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er ligeledes velkendte i Danmark.

Casio var en af de første producenter af kvartsure til både mænd og kvinder, og producerer i dag både digitale- og analoge ure. De har gennem tiden været først på banen med mange nye teknologier. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner. Ligesom ure med funktioner som vandtæthed, temperatur- og højdemåling hurtigt blev inkorporeret i deres ure. I de senere år er Casio armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med radiomaster og GPS for at opnå den mest præcise visning af tiden.

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Casio ure. Du er garanteret 100% ægthed og 2 års garanti, som gælder til den officielle service af Casio ure. Vores sortiment af Casio ure bliver sendt direkte fra det officielle produktionslager, hvorfor vi kun er et bindeled mellem Casio og dig.

Vi tilbyder prisgaranti på alle produkter fra Casio, hvor vi løbende tjekker vores priser ift. Eksisterende konkurrenter og sikrer, at vores priser er Danmarks bedste!

Med dette ur fra Casio får du et moderne og stilbevidst unisex-ur med lænke udført i hårdført og langtidsholdbart rustfrit stål. Uret har digital visning, som er inspireret af et klassisk retrodesign. Displayet i sort farve komplementerer lænken af stål og giver et virkelig fedt look. Uret har både alarm, stopursfunktion og automatisk kalender, hvilket tilfører brugbare specifikationer til uret. 
Uret er vandafvisende til 3 ATM, som svarer til et tryk på 30 meter. Glasset på dette ur er brudsikkert mineralglas, som er hårdere end almindeligt glas på grund af behandlingen. Det har derfor sværere ved at splintre, hvis der skulle opstå en skade. 

Med dette herreur fra Casio får du et moderne ur med brugbare funktioner. 

Du kan se alle Casio ure her. 

Specifikationer:

  • Diameter: 36,8 millimeter
  • Tykkelse: 8 millimeter
  • Urværk: Digitalt
  • Digital visning
  • Lænke/Rem: Lænke
  • Vandbeskyttende: 3 ATM
  • Glas: Mineral glas
  • Urværk & hus i rustfrit stål
  • Låstype: Trykknapslås med sikkerhedslås

Ditur.dk har prisgaranti på alle herreure fra Casio

Specifikationer
Varenummer A168WA-1YES - ca51
EAN 4971850436713
Mærke Casio
Urværk Digitalt
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 8 mm.
Diameter 37 mm.

Vores kunder elsker os