Casio Classic Retro A168WA-1YES

15% rabat

Vejl. Pris: 395 kr

Specialpris 335 kr

På lager

 • Produktbeskrivelse
 • Specifikationer
 • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio Classic Retro A168WA-1YES

Med dette ur fra Casio får du et moderne og stilbevidst unisex-ur med lænke udført i hårdført og langtidsholdbart rustfrit stål. Uret har digital visning, som er inspireret af et klassisk retrodesign.

Displayet i sort farve komplementerer lænken af stål og giver et virkelig fedt look. Uret har både alarm, stopursfunktion, glidelås og automatisk kalender, hvilket tilfører brugbare specifikationer til uret. Derudover har uret mikro-lys, som er et indbygget lys, der oplyser urets front fra siden.

 • Urets spænde kan nemt justeres
 • 1 daglig alarm
 • Urets batteri kan holde i ca 7 år ved normalt brug
 • Urets display lyser op ved at trykke på en knap
 • Automatisk kalender der viser dato, dag og måned. Når den er indstillet, vil den altid vise den korrekte dato
 • Uret kan vise tiden i enten 12-timers eller 24-timers format
 • Præcis måling af den forløbne tid, splittid og totale tid ved tryk på en knap. Stopuret kan køre i op til 1 time før det nulstilles
 • Uret er ISO 22810 certificeret hvilket betyder at det kan tåle at blive vådt i kortere tid ad gangen
Casio
Casio blev grundlagt i Japan i 1946 og i 1957 blev brandet introduceret til resten af verden på baggrund af deres opfindelse af verdens første elektroniske lommeregner. Teknologien bag netop den elektroniske lommeregner blev fundamentet for fremtidens digitale ure. Casio ure så allerede dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne blev Casio etableret som førende brand på markedet for digitale ure. Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er ligeledes velkendte i Danmark.

Casio var en af de første producenter af kvartsure til både mænd og kvinder og producerer i dag både digitale og analoge ure. De har gennem tiden været først på banen med mange nye teknologier. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner, ligesom ure med funktioner som vandtæthed, temperatur- og højdemåling hurtigt blev inkorporeret i deres ure. I de senere år er Casios armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med radiomaster og GPS for at opnå den mest præcise visning af tiden.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
3 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 3 års garanti. Det betyder, at du i 3 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer A168WA-1YES
EAN 4971850436713
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Casio Casio blev grundlagt i Japan i 1946 og i 1957 blev brandet introduceret til resten af verden på baggrund af deres opfindelse af verdens første elektroniske lommeregner. Teknologien bag netop den elektroniske lommeregner blev fundamentet for fremtidens digitale ure. Casio ure så allerede dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne blev Casio etableret som førende brand på markedet for digitale ure. Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er ligeledes velkendte i Danmark. Casio var en af de første producenter af kvartsure til både mænd og kvinder og producerer i dag både digitale og analoge ure. De har gennem tiden været først på banen med mange nye teknologier. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner, ligesom ure med funktioner som vandtæthed, temperatur- og højdemåling hurtigt blev inkorporeret i deres ure. I de senere år er Casios armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med radiomaster og GPS for at opnå den mest præcise visning af tiden.
Urværk
Urværk Digitalt Urværket er digitalt og er batteridrevet. Digitale ure har ofte et display til at vise features og i stedet for at køre på små bevægelse mekaniske komponenter som analoge ure, så er de drevet af et elektrisk kredsløb, der bruger et lille stykke kvarts krystal som oscillator, der får urværket til at køre rundt.
Design
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Display Sort
Farve på urkrans Stål
Farve på rem Stål
Rem Lænke En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. OBS. flexlænker kan IKKE tilpasses.
Urkasse materiale Resin Uret er udført i hårdført resin. Resin er et materiale der minder om gummi, dog mere hårdført, hvorfor det egner sig godt til sports- og militærure.
Størrelse
Diameter 37 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 8 mm
Rembredde 18 mm
Vægt (uden emballage) 48 g
Egenskaber
Brugsanvisning På dansk/engelsk eller online Der medfølger enten en fysisk brugsanvisning eller den kan findes online. Brugsanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 m Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Glas Plexiglas Uret har plexiglas. Fordelen ved at bruge plexiglas er, at materialet er stærkt og mindre skrøbeligt end glas.
Type lås Glidelås
Funktioner Datovisning Stopur
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

Must have!
Det er mit hverdags ur, det pænt, retro og dejlig let. uret har både stopur og alarm.
Du får super meget for pengene!
Lauritz - 10. jul. 2022
En klassiker
Selvom jeg ikke går med digital ur til dagligt, så kan Casio stadig noget!
Frederik - 21. apr. 2022
Super fedt ur
Rigtigt lækkert ur til pengene. Kan klart anbefales
Daniel - 7. apr. 2022
Fantastisk retro Casio ur
Super ur, præcis som det var for 20-30 år siden, til en formidabel pris - Dog har denne model en meget bedre backlight, end hvad de kunne præstere i tidligere modeller..
Frederik - 6. apr. 2022

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.