LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Special

Med et Special Edition ur får du en særudgave, hvor der er kræset ekstra meget for detaljerne.

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Certina DS-1 Big Date Special Edition C0294261109160

Denne model er perfekt til manden, der går op i høj kvalitet, og gerne vil have et unikt ur. Uret har en meshrem og urkasse udført i rustfrit stål. Uret har en flot grøn urskive, safirglas og er vandtæt ned til 100 meter. Derudover er uret også automatisk, hvilket betyder, at det drives af bevægelse, når det er på håndleddet. 

Certina er kendt for deres DS-teknologi, som blev udviklet tilbage i 1959. DS står for "Double Security". Det betyder at man beskytter urværket, og gør alle DS ure ekstra modstandsdygtige overfor både vand og stød. Idag kan Certina DS ure klare et fald fra 6 meters højde uden at teknologien bliver ødelagt. 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Certina Swiss Made
Certina er et schweizisk urbrand, der blev stiftet i 1888 af de to brødre Adolf og Alfred Kurth. Certina startede i den schweiziske by Grenchen, men ligger i dag i Le Locle, Schweiz. Meget vand er løbet underbroen siden 1888, men det er stadig de samme værdier og visioner, der gør sig gældende for Certina.

Med et ur fra Certina får du nemlig kvalitet fra øverste skuffe, men uden at prisen er urimelig. Netop dette gør, at Certina er manges foretrukne Swiss Made brand. 
Automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Meshlænke
En meshlænke i høj kvalitet. De fleste meshlænker er nemme at tilpasse, så de passer lige netop dit håndled. Meshlænken føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Gangreserve
Uret har en gangreserve på 80 timer
Specifikationer
Generelt
Varenummer C0294261109160
EAN 7612307145075
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Certina
Movement
Urværk Automatisk
Gangreserve 80 timer
Design
Swiss Made Ja
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Grøn
Remmens farve Stål
Rem Meshlænke
Materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 41 mm.
Tykkelse 13 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Låsetype Butterfly-lås
Datovisning Ja

Certina DS-1 Big Date Special Edition C0294261109160

På lager kun 2 stk. tilbage!

11% rabat

Vejl. Pris: 6.945 kr

Specialpris 6.145 kr

Modelserie