🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Citizen Promaster Pingo JP2000-08E

På lager

35% rabat

Vejl. Pris: 3.495 kr

Specialpris 2.249 kr

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Citizen Promaster Pingo JP2000-08E

Citizen Promaster Pingo JP2000-08E er med sin behagelige sorte silikonerem og stål urkasse et rigtig lækkert herreur. Uret har et robust og solidt design, som giver uret et råt og maskulint udtryk. Derudover har uret alarm, datofunktion, stopur og det er vandtæt til 200 meter og kan derfor bruges som et professionelt dykkerur. Bruger du uret som dykkerur, er der stadig mulighed for at se klokken på havets bund, eftersom klokken vil lyse klart op! 

Citizen Pingo uret er det mest solgte dykkerur på markedet netop på grund af dets egenskaber og høje kvalitet, så er du på udsigt efter et godt dykkerur, eller bare et meget robust og vandresistent ur, så er Citizen Pingo det rette valg!

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Citizen
Citizen blev grundlagt i Japan tilbage i 1918, og det første ur kom på markedet i 1924. Citizen bruger mantraet "Better Starts Now" og laver innovative og teknologiske ure, hvor kvalitet og håndværk er i fokus. Dette kommer til udtryk igennem deres sortiment af ure, hvor man kan få GPS-ure, Solar-ure og Eco-Drive ure.
Citizen er primært kendt for deres ure, men producerer også elektronik som eksempelvis lommeregnere. Citizen er derfor indbegrebet af teknologi og kvalitet.

Det primære eksempel på dette er deres Eco-Drive ure, som er et simpelt men revolutionerende koncept. Eco-Drive bruger lys fra alle naturlige og kunstige kilder og konverterer det til energi. Dette gør, batteriet holder meget længere, hvilket på sigt hjælper miljøet.
Brugsanvisning
Der medfølger enten en fysisk brugsanvisning eller den kan findes online. Brugsanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Silikonerem
En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Vægt
Produktet vejer 110 gram uden emballage
Skruekrone
En skruekrone skal skrues helt tæt på urkassen, for at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Specifikationer
Generelt
Varenummer JP2000-08E
EAN 4974374162311
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Citizen
Movement
Urværk Kvarts
Design
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Sort
Farve på rem Sort
Remtype Silikone
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 42 mm
Tykkelse 14 mm
Vægt 110 gram
Rembredde 24 mm
Funktioner
Brugsanvisning På dansk/engelsk eller online
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Mineralglas
Lumen Ja
Krone Skruekrone
Stopur Ja
Datovisning Ja
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.