Dissing Diver Silver/Blue

På lager

1.995 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Dissing Diver Silver/Blue

Dissing Watches blev grundlagt af to urentusiaster i Aarhus. Brandet er designet i Danmark med fokus på det klassiske og elegante look. Dissing Diver er den nyeste serie fra Dissing Watches, og det er ikke uden grund, at denne serie kan bryste sig af stemplet Diver. Uret kan med sine 200 meter / 20 ATM nemlig bruges til dykning. Hver eneste ur fra denne model serie har gennemgået en trykprøvning, hvor de alle har bestået med +20 ATM.

Dissing Diver designet med stort fokus på kvalitet, hvor der i gennem hele processen er tilvalgt de bedste materialer. Mere specifikt er uret udført i rustfrit kirurgisk 316L stål, ligesom det er udstyret med ridsefrit safirglas. Det er også værd at nævne, at uret er udstyret med et kvalitetsurværk fra Japan ved navn Miyota. Samtidig har uret monteret en drejekrans samt skruekrone - der lige sætter det sidste touch på den høje kvalitet. Med andre ord får du et hårdført og stilrent herreur med Dissing Diver.

En sidste, men vigtig detalje med Dissing Diver-serien er den elegante, men samtidig robuste jubilee-lænke - lænken er udført med hele 5 led på tværs, det betyder maksimal komfort. Lænken er designet, så du stort set ikke mærker, at du har den på!

Uret måler 42,5 mm. i diameter og er 12 mm. tykt.

Ditur.dk tilbyder prisgaranti på alle produkter fra Dissing. Dette betyder, at vi løbende tjekker vores priser ift. vores konkurrenter og sikrer, at vores pris er Danmarks bedste pris!

Du kan se de andre ure fra Dissing her

Specifikationer:

  • Diameter: 42,5 mm
  • Tykkelse: 12 mm
  • Urværk: Miyota 2315 kvarts urværk
  • Glas: Safirglas
  • Rem: Lænke udført i 316L rustfrit stål
  • Vandtæt til 20 ATM

Dissing Watches til Danmarks bedste priser hos Ditur.dk

Specifikationer
Varenummer D999
Mærke Dissing
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Blå
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Garanti 2 års garanti
Gram 200 gram
Datovisning Datovisning
Autoriseret Autoriseret forhandler
Bredde på rem 22 mm.
Materiale lænke 316L Kirurgisk stål
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 12 mm.
Diameter 43 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os