Emporio Armani Renato AR2448

35% rabat

Vejl. Pris: 2.795 kr

Specialpris 1.795 kr

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Emporio Armani Renato AR2448

Med dette Emporio Armani Renato ur får du et klassisk ur, som appellerer til den klassiske og moderne mand. Vil du gerne løfte dit wrist-game til det næste niveau? Så er denne Armani klassiker helt sikkert løsningen! Uret har en flot mørkeblå urskive samt en lænke udført i rustfrit stål. Emporio Armani er en del af renato-serien, som er kendetegnet ved et klassisk look - og det gør sig i den grad også gældende i dette tilfælde. Den blå urskive bliver prydet med tre kronografer, datovisning og uret har også stopursfunktion. Et lækkert, stilsikkert og ægte herreur!

Emporio Armani
Emporio Armani er et anerkendt fashionbrand med mange års erfaring fra modeverdenen. Giorgio Armani startede Emporio Armani i 1975 i Italien og har siden arbejdet sammen med kendte designere fra hele verdenen. Det har også givet Armani titlen som den mest succesfulde designer af italiensk oprindelse.

Armanis kollektion af herre- og dameure spænder bredt. Alt fra elegante og tidsløse ure til moderne former og materialer samt Connected watches. De har altså en bred vifte af designs, så enhver kan finde det ideelle ur.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer AR2448
EAN 4048803842928
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Emporio Armani Emporio Armani er et anerkendt fashionbrand med mange års erfaring fra modeverdenen. Giorgio Armani startede Emporio Armani i 1975 i Italien og har siden arbejdet sammen med kendte designere fra hele verdenen. Det har også givet Armani titlen som den mest succesfulde designer af italiensk oprindelse. Armanis kollektion af herre- og dameure spænder bredt. Alt fra elegante og tidsløse ure til moderne former og materialer samt Connected watches. De har altså en bred vifte af designs, så enhver kan finde det ideelle ur.
Urværk
Urværk Kvarts Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Design
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Blå
Farve på urkrans Stål
Farve på rem Stål
Rem Lænke En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. OBS. flexlænker kan IKKE tilpasses.
Urkasse materiale Rustfrit stål Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Størrelse
Diameter 43 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 10 mm
Rembredde 22 mm
Remlængde 22 cm
Egenskaber
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 m Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv. Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
Glas Mineralglas Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
Type lås Butterfly-lås
Funktioner Datovisning Kronografer Kronografer er de runde cirkler inde i urskiven og har forskellige funktioner som sekunder, minutter, ugedage mv. Stopur
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

Godt ur
Et pænt ur i god kvalitet
simon - 5. jul. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Renato AR2434
Armani ur
Italiensk ur der bare vil noget. Det er alt for cool! Men du betaler selvfølgelig også for det. Derfor 4 stjerner.
Kasper Italiano - 20. maj 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Renato AR2434
Perfekt ur til mig
Det kunne ikke være bedre. Flot urskive, og så sidder det bare helt perfekt. Og så sørgede Ditur for en god rabat ;) ;)
Oliver Andersen - 20. maj 2022
fed ur
fed ur med gods i
Rene - 25. apr. 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Renato AR2434
God kvalitet
Sidder godt om håndleddet og god vægt
Kasper - 13. dec. 2021

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.