SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Jaguar Automatic Diver J886/4

Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil skille sig ud. Dette mekanisk automatiske ur har nemlig en flot stållænke og en urkrans, der præges af rød og blå. Derudover er uret vandtæt ned til 200 meter, hvilket betyder, at det kan bruges som professionelt dykkerur. Glasset på dette ur er desuden safirglas, som er den stærkeste og mest modstandsdygtige type glas, man kan få. Med til uret følger en original og eksklusiv urkasse. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Jaguar
Stiftet af den schweiziske urmager Peter Haas tilbage i 1938 har Jaguar rødder i et land med stolte urværkstraditioner. Haas nærede en dyb fascination for det sydamerikanske kattedyr, jaguaren, så han valgte at opkalde sin urmagerforretning efter dens navn. Haas så jaguaren som den perfekte kombination af styrke og elegance og valgte at designe sine ure med netop disse egenskaber for øje.

Jaguar formår at forene det funktionelle med et lækkert og stilfuldt design, hvor der er fokus på præcision helt ned i de schweiziske detaljer.
Automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Skruekrone
En skruekrone skal skrues helt tæt på urkassen, for at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
Gangreserve
Uret har en gangreserve på 38 timer
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Specifikationer
Generelt
Varenummer Jaguar Automatic Diver J886/4
EAN 8430622751264
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Jaguar
Movement
Urværk Automatisk
Gangreserve 38 timer
Design
Swiss Made Ja
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Bezel farve Blå, Rød
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Urkasse materiale 316L Kirurgisk stål
Størrelse
Urets diameter 44 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Safirglas
Krone Skruekrone
Datovisning Ja

Jaguar Automatic Diver J886/4

På lager

15% rabat

Vejl. Pris: 6.495 kr

Specialpris 5.495 kr