🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Tissot PRX Powermatic 80 T1374071104100

På lager

5.095 kr
Modelserie
  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tissot PRX Powermatic 80 T1374071104100

Dette ur er perfekt til den moderne mand, der går op i høj kvalitet. Dette Swiss Made ur er udført i 316L rustfrit stål og har en elegant mørkeblå urskive med markeringer og datovisning. Uret er vandtæt til 10 ATM, som svarer til et tryk på 100 meter, ligesom det er udstyret med ridsefrit safirglas. 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Lænke
En flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses med et lænkeværktøj, som du kan tilkøbe. OBS. flexlænker kan IKKE tilpasses.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Vægt
Produktet vejer 138 gram uden emballage
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Gangreserve
Uret har en gangreserve på 80 timer
Specifikationer
Generelt
Varenummer T1374071104100
EAN 7611608299609
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Tissot
Movement
Urværk Automatisk
Gangreserve 80 timer
Design
Swiss Made Ja
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Blå
Farve på bezel Stål
Farve på rem Stål
Remtype Lænke
Urkasse materiale 316L Kirurgisk stål
Størrelse
Urets diameter 40 mm
Tykkelse 11 mm
Vægt 138 gram
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Type lås Butterfly-lås
Datovisning Ja
Gennemsigtig bagkasse Ja
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.