💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Ditur Blank stålring til mænd

62% rabat

Vejl. Pris: 199 kr

Specialpris 75 kr

På lager

* Påkrævede felter

Vejl. Pris: 199 kr

Specialpris 75 kr

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Blank stålring til mænd

Det er trendy og moderne som mand at bære enkle ringe som eksempelvis denne sølv herrering. Ringen er ét af mandens eneste smykker, og et oplagt accessory at have på sammen med et ur. 

Find din ringstørrelse på her.

Produktspecifikationer:

  • 316L rustfristål med poleret finish
  • Bliver leveret i gaveæsker
Ditur
Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres en kvalitetsvarer til skarpe priser.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer blanksoelvring - R4
Type smykke Ring
Køn Herre
Brand Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres en kvalitetsvarer til skarpe priser. Ditur
Design
Smykkemateriale Rustfrit stål
Farve på smykke Sølv
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.