Urbokse, urkasser, uræsker, watch windere, urbakker, urholdere - hvad er værd at vide?

 

Dette blogindlæg hjælper dig med at forstå, hvorfor stadig flere køber en urboks til deres ure. Samtidig guider vi dig igennem de mange valgmuligheder og hjælper dig med at finde det, der passer bedst til dig og dine ure. 

 

Hvorfor skal du bruge en urboks?

 

En urboks eller urkasse er den perfekte måde at opbevare dine ure på en elegant og sikker måde. Ved at opbevare dine ure i urbokse undgår du, at dine dyrt indkøbte ure ligger i skuffen eller på natbordet og får ridser, snavs og skidt på sig. Derudover er opbevaring af ure i en urkasse en elegant og visuelt flot måde at præsentere sine ure. Med glas-display, som du finder i alle vores urbokse, så kan du altid se urerne samtidig med, at de ligger fri for støv og snavs bag glasset.

 

Opbevaring af ure kan ske i en urboks, uræske, urbakke, urholder, watch winder eller en af vores andre mange muligheder for opbevaring af ure og accessoires. Det måske vigtigste argument for valg af opbevaring i en urboks eller urbakke er, at det helt simpelt ser rigtig godt ud. Det er en god accessoires til boligindretningen og urboksen tager sig rigtig flot ud på en kommode eller i walk-in skabet.

 

Hvileken type uropbevaring skal du vælge?

 

 

Vi kan opdele vores udvalg i følgende; Urkasser, uræske, urbakker, urholdere og watch windere

 

Urkassen har et transparent glas i låget, som giver mulighed for at se igennem glasset. Dette gør den ideel til at opbevare uret forsvarligt samtidig med, at du kan vise det frem for gæster og lader det være en integreret del af boligindretningen. Urkassen kan have plads til alt fra 3 til 24 ure og fås i sort træ, sort læder, rødt træ og den populære carbon variant.

 

Se udvalget af urkasser lige her: https://www.ditur.dk/tilbehoer/urbokse/alle-urbokse

 

Uræske er æske med plads til ét ur. Dette er til ham/hende der ønsker en æske til blot ét enkelt ur.

 

Se vores uræske her: https://www.ditur.dk/uraeske

 

Urbakker også kendt ved det engelske navn ”watchtray” er en urboks uden låg. Denne er enormt flot og perfekt til boligindretningen – på en kommode eller i walk-in skabet. Dog er beskyttelsen ikke nær så stor.

 

Se vores urbakker her: https://www.ditur.dk/tilbehoer/urbokse/andre-urbokse

 

Urholdere er også velegnet til armbånd, idet de er lavet til at holde ure og armbånd, præcis som et smykketræ. Flot og unik måde at fremvise dine ure og smykker.

 

Se vores urholdere her: https://www.ditur.dk/tilbehoer/urbokse/andre-urbokse

 

Watch winder er til ham eller hende, der ejer et mekanisk ur og ønsker at passe ekstra godt på netop dette. Watch winder sikrer, at uret hele tiden går og du slipper derfor for at trække det op. Du kan bruge watch winder’en i de perioder, hvor du ikke går med dit ur eller om natten. Derudover er den enormt elegant og flot at se på, når den er i brug. Den perfekte måde at fremvise dit mekaniske ur.

 

Se vores watchwinder her: https://www.ditur.dk/watchwinder