TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Curren Watches

Curren Watches historie startede da Louis-Bastien Villeneuve producerede sit første lommeur. Siden da har hans søn Jean-Luc Villeneuve videreført brandet.

Hvert Curren armbåndsur er lavet med øje for detaljen og er designet, udviklet og produceret in-house til med højeste standarder. De dyrker den luksuriøse livsstil samtidig med at holde glæden ved kreativiteten. Curren producerer moderne og trendy herre- og dameure til en pris, hvor alle kan være med. Curren har en vision om, at det skal være muligt at betale sig fra de nyeste og mest trendy designs med høj kvalitet.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr299
    kr599
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

19 produkter

Curren - Unikke kvalitetsure til en fantastisk pris

Hos Ditur.dk er vi autoriseret forhandler af Curren ure. Det betyder, at du er garanteret 100% ægthed og en international kvalitetsgaranti.

Curren er kendt for sine unikke og moderne designs, som både er billige og i høj kvalitet. Få mærker kan konkurrere i dette prisleje, og derfor er Curren et populært urmærke, som passer til de fleste håndled. Desuden stræber Curren efter at skabe ure med lækre detaljer, der ikke ligner alle andre ure. Således er Curren perfekt til dig, der ønsker at skille sig en smule ud i mængden. 

På Ditur.dk finder du både herre- og dameure fra Curren, og de fås i mange varianter. 

Curren herre- og dameure

Både herre- og dameure fra Curren kommer med mineralglas og kvarts urværk, som tikker på sekundet. Desuden fås urene med læderem, lænke eller meshlænke. 

Curren herreure er perfekt til manden, der søger et maskulint og robust ur, som giver lidt ekstra til ens outfit. Uret er mandens vigtigste accessory. Her skiller Curren herreure sig ud i mængden og giver anledning til komplimenter. Urene har en diameter på 40-48 mm, og det er generelt nogle store ure. 

Curren dameure er feminine og meget detaljeret i designet. Blomster er et gennemgående tema, og der findes ure i forskellige farver, såsom guld og rosa guld. Desuden er dameurene mindre end herreurene, og de passer perfekt på den modebevidste kvindes arm. Urene er stilrene, elegante og i høj kvalitet. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk finder du prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Curren-ure? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

 

1