💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

SALE

SALE Herre

Der er intet som et rigtig godt tilbud eller følelsen af at gøre et kup. Det kender vi vist allesammen. Her på siden har vi samlet alle vores gode tilbud, så det er nemt og overskueligt. 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr34
    kr24995
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på rem
Remtype
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur
Type smykke
Type accessory
Tilbehør

Kategorier(4)

2474 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Få endnu mere for pengene

På denne side finder du udsalgsvarer fra alle vores produktkategorier, så uanset om du er på udkig efter et nyt ur, urboks eller anden accessories, så er det værd at tage et kig på vores store udsalg til herre. 

Tag ikke fejl, produkterne har samme høje kvalitet men med gode besparelser. Du finder også gode priser på ure fra kendte mærker som Jaguar, Tommy Hilfiger, Festina og mange flere. 

Det er altid fedt, når et produktet øverst på ønskelisten kommer på tilbud, så derfor omfavner vores udsalg noget til enhver smag. Uanset om man er til et look, der er sporty, klassisk, urban, vintage eller noget helt femte, så synes vi, at alle af og til fortjener en god rabat. 

Når favoritterne kommer på tilbud, så kan man vel næsten ikke bede om mere?

Du kan med fordel løbende holde øje med vores Sale kategori, da den konstant bliver opdateret med nye produkter og kampagner. 

Finder du noget du kan lide, så vent ikke for længe!

Spar penge - få samme gode fordele

Det er næsten for godt til at være sandt, men selvom uret er købt på tilbud, så får du samme gode fordele som altid. Det betyder, at uret stadig kommer med dag-til-dag levering og lang returret på hele 99 dage. 

Det burde ikke være muligt, men skulle du alligevel finde et af vores produkter billigere hos en anden dansk autoriseret forhandler, så matcher vi glædeligt prisen. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Tilbud på herreure 

Hos Ditur kan du finde et bredt udvalg af herreur tilbud På kategorien "Sale herreure" hjælper vi dig med at finde det helt rigtige herreur, som ovenikøbet også er sat ned i pris. I kategorien finder du tilbud på alt ligefra de lidt billigere urmodeller til de helt dyre modeller. Derfor vil du altid føle at du har gjort en virkelig god handel efter du har foretaget et køb derinde. 

62