TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Ditur.dk tilbyder et stort udvalg af IK colouring ure 

IK Colouring har de seneste år opbygget en stor popularitet på det danske marked på baggrund af deres moderne herreure i høj kvalitet.

Der er tale om et af de mest populære brands inden for ure i Asien, som nu også er kommet til Danmark. Populariteten har efterhånden bredt sig til hele Europa og USA, hvor ure fra IK Colouring flittigt bliver brugt af trendsættere og moderne mænd.

I modsætning til mange andre ure på det danske marked, er herreurene fra IK Colouring mekaniske, der betyder de er drevet af energi frem for batteri. Dermed slipper du for at bruge tid og penge på at skifte batterier.

IK Colouring sikrer et stilrent design i materialer af højeste kvalitet og specielt har de fået stor succes med deres ”Skeleton” ure, som er mere populære end nogensinde før. Kendetegnet for ”Skeleton” ure er, at man kan se urværket igennem urskiven. Derudover er ”Skeleton” ure prydet med iøjnefaldende farver, som skaber et unikt look og masser af opmærksomhed.

Hos Ditur.dk kan du købe IK Colouring ure med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

 

 

 

 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr399
    kr799
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Gangreserve
Materiale
Type ur

27 produkter

Køb dit næste IK Colouring ur her 

Hos Ditur.dk er vi forhandler af IK Colouring. De blev grundlagt i 1993. De har de seneste år opbygget popularitet på det danske marked. De har specialiseret sig i design og produktion for alle slags avancerede ure. IK Colouring udbyder ure af høj kvalitet og deres materialer af nøje udvalgt. Der bruges materialer fra både Schweiz og Japan. Kvalitetskontrol er en vigtig parameter i forhold til produktionen af IK Colouring. Urene er allerede nu meget populære ved de mænd, som ønsker at være moderne. Urene er mekaniske og derfor ikke batteridrevet, som mange andre ure på det danske marked er. Ved at uret er mekanisk sparer du også en masse tid på at skifte batteri, samt penge. 

Stort udvalg af herreure og dameure 

På Ditur.dk har vi et stort udvalg af ure til mænd samt ure til damer. Vi har en bred vifte af mange forskellige brands med ure i god kvalitet. Der er alt fra Tommy Hilfiger til Certina, til Jaguar, Dissing osv. På Ditur.dk har vi et hav af mange forskellige typer, såsom kvartsure, mekanisk automatisk, med safirglas osv. Et have af muligheder til det stilbevidste menneske der sætter pris på ure til en fair pris. 

Se vores accessories til mænd 

På vores hjemmeside har vi et stort udvalg af accessories. Der er alt fra Studsgaard punge til Paul Hewitt armbånd. Til den selvsikre mand har vi naturligvis også halskæder, ringe osv. Du kan se alle vores accessories på Ditur.dk eller se det her. Du kan style produkterne alene, eller sammensætte de forskellige ting på kryds og tværs så dit look bliver personligt, 

Sikker handel på Ditur.dk

Hos DItur.dk kan vi forsikre dig at du får en sikker handel. Vi gør det bedste for at du får leveret dine ordre dagen efter de er bestilt. Derudover har du også mulighed for at returnere urene i op til 99 dage. Vi har også prisgaranti på HELE vores sortiment. Dette betyder at vi dagligt tjekker op på konkurrenternes priser, og sammenligner. Du kan være tryg når du handler vi os, da vi er sikkerhedsgodkendt ved NETS og Teller. Som en ekstra service har vi også 2 års reklamationsret, så hvis du oplever fejl eller mangler er du velkommen til at sende produktet retur. Hvis du har spørgsmål eller lignende, er du velkommen til at skrive eller ringe til vores kundeservice

Grundene til at handle hos Ditur er altså mange, men den vigtigste må være, at vi har Danmarks største udvalg af trendy og moderne ure. Vores sortiment tæller mere end 4000 forskellige ure til både mænd og kvinder.

1