OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Casio Classic Retro Silver A158WEA-1EF

På lager kun 1 stk. tilbage!

17% rabat

Vejl. Pris: 349 kr

Specialpris 289 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio
Casio blev grundlagt i Japan i 1946 og i 1957 blev brandet introduceret til resten af verden på baggrund af deres opfindelse af verdens første elektroniske lommeregner. Teknologien bag netop den elektroniske lommeregner blev fundamentet for fremtidens digitale ure. Casio ure så allerede dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne blev Casio etableret som førende brand på markedet for digitale ure. Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er ligeledes velkendte i Danmark.

Casio var en af de første producenter af kvartsure til både mænd og kvinder og producerer i dag både digitale og analoge ure. De har gennem tiden været først på banen med mange nye teknologier. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner, ligesom ure med funktioner som vandtæthed, temperatur- og højdemåling hurtigt blev inkorporeret i deres ure. I de senere år er Casios armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med radiomaster og GPS for at opnå den mest præcise visning af tiden.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Digitalt
Uret er digitalt, hvilket betyder, at du nemt kan aflæse klokken digitalt.
Specifikationer
Varenummer A158WEA-1EF - CA11
EAN 4971850944386
Køn Dameure, Herreure
Brand Casio
Urværk Digitalt
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Stål
Rem Lænke

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på