OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio G-Shock CasiOak GA-2100-1A1ER

Med dette ur fra Casio får du et fedt herreur med lænke udført i en let type stål, hvorfor uret føles behageligt at have på. Uret har både analog og digital visning. Urskiven er sort med markante markeringer inde i skiven, som tilfører et råt udtryk. Uret har båe chok-afvisning, dobbelt illuminator, neo display, stopursfunktion og automatisk kalender, hvilket tilfører brugbare specifikationer til uret. 
Uret er vandafvisende til 20 ATM, som svarer til et tryk på 200 meter. Det kan derfor bruges som et professionelt dykkerur. Glasset på dette ur er brudsikkert mineralglas, som er hårdere end almindeligt glas på grund af behandlingen. Det har derfor sværere ved at splintre, hvis der skulle opstå en skade. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Casio
Casio blev grundlagt i Japan i 1946 og i 1957 blev brandet introduceret til resten af verden på baggrund af deres opfindelse af verdens første elektroniske lommeregner. Teknologien bag netop den elektroniske lommeregner blev fundamentet for fremtidens digitale ure. Casio ure så allerede dagens lys i 1980'erne, og op gennem 90'erne blev Casio etableret som førende brand på markedet for digitale ure. Casios digitale ure blev hurtigt populære rundt i verden og er ligeledes velkendte i Danmark.

Casio var en af de første producenter af kvartsure til både mænd og kvinder og producerer i dag både digitale og analoge ure. De har gennem tiden været først på banen med mange nye teknologier. De var de første til at designe ure, som kan vise tiden i forskellige tidszoner, ligesom ure med funktioner som vandtæthed, temperatur- og højdemåling hurtigt blev inkorporeret i deres ure. I de senere år er Casios armbåndsure blevet udstyret med teknologi, der synkroniserer med radiomaster og GPS for at opnå den mest præcise visning af tiden.
Resinrem
En Resimrem er et godt alternativ, hvis man synes en gummirem er lidt for blød. Den er ekstremt holdbar og er meget populær blandt sports-, fitness og digitale ure. Disse remme bruges også ofte i militæret, da de kan bruges i alt type vind og vejr, og så er den let at rengøre.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
3 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 1 års ekstra garanti. Derfor er der 3 års fuld garanti på denne vare. Det betyder, at du i 3 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Specifikationer
Varenummer GA-2100-1A1ER - ca53
EAN 4549526241659
Køn Herreure
Brand Casio
Urværk Kvarts
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Resinrem
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 12 mm.
Urets diameter 46 mm.
Garanti 3 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler

Casio G-Shock CasiOak GA-2100-1A1ER

På lager

895 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på